نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل برای ایجاد آرایه

  1. #1

    مشکل برای ایجاد آرایه

    سلام دوستان
    ما در php به راحتی آرایه های key , value ایجاد میکنیم که نمونه اش در زیر نوشتم. در سی شارپ C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ به چه صورت هستش .

    $array = array();
    array.push($array , array("id"=>1,"name"=>"ali","type"=>"admin"));
    array.push($array , array("id"=>2,"name"=>"amir","type"=>"user"));
    array.push($array , array("id"=>3,"name"=>"reza","type"=>"user"));

  2. #2

    نقل قول: مشکل برای ایجاد آرایه

    سلام و خسته نباشید.
    دوست گرامی این لینک آموزش آرایه نویسی در سی شارپ گفته
    http://www.tahlildadeh.com/ArticleDe...%D9%86-C-Sharp
    مشاهده کنید بدردتون میخوره

  3. #3

    نقل قول: مشکل برای ایجاد آرایه

    سلام
    به اینصورت خواهد شد


    var sampleArray = new[]
    {
    new {Id = 1, Name = "Ali", Type = "Admin"},
    new {Id = 2, Name = "Amir", Type = "User"},
    new {Id = 3, Name = "Reza", Type = "User"},
    };
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4

    نقل قول: مشکل برای ایجاد آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    به اینصورت خواهد شد


    var sampleArray = new[]
    {
    new {Id = 1, Name = "Ali", Type = "Admin"},
    new {Id = 2, Name = "Amir", Type = "User"},
    new {Id = 3, Name = "Reza", Type = "User"},
    };

    امکان داره به زبان VB.NET هم بنویسید ؟ سپاس

  5. #5

    نقل قول: مشکل برای ایجاد آرایه


    Dim sampleArray =
    {
    New With {.Id = 1, .Name = "Ali", .Type = "Admin"},
    New With {.Id = 2, .Name = "Amir", .Type = "User"},
    New With {.Id = 3, .Name = "Reza", .Type = "User"}
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6

    نقل قول: مشکل برای ایجاد آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک

    Dim sampleArray =
    {
    New With {.Id = 1, .Name = "Ali", .Type = "Admin"},
    New With {.Id = 2, .Name = "Amir", .Type = "User"},
    New With {.Id = 3, .Name = "Reza", .Type = "User"}
    }

    خیلی ممنون .
    و چطور رکورد دیگه بهش اضافه کنم . البته بصورت آرایه با اندازه متغیر

    یک دنیا ممنون میشم ، افزودن و حذف از این نوع آرایه یا هر چی اسمش هست آموزش بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •