نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در کوئری append

  1. #1

    مشکل در کوئری append

    سلام.از داخل همین سایت نمونه کوئری append و delete رو دانلود کردم و خودم یه نمونه مشابه همون ساختم همه مراحل درسته بجز فرمی که ساختم کلیک میکنم این ارور میده: object required .
    کسی میدونه مشکلش چیه؟ در فایل زیر تست ۱ از سایته و تست ۲ نمونه من هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کوئری append

    دوستان خواهش میکنم کسی بلده راهنماییم کنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کوئری append

    سلام
    چرا بجای کویری از کد استفاده نمیکنید خیلی رحتتره و برنامت هم الکی شلوغ نمیشه مثل یکی از این دو کد

    کد 1
    strSQL = "INSERT INTO Table1 (nam,neshan,sen) VALUES(text2,text4,text6)"

    DoCmd.SetWarnings False
    DoCmd.RunSQL strSQL
    DoCmd.SetWarnings True




    کد 2
                Dim dbs As DAO.Database
    Dim rst As DAO.Recordset

    Set dbs = CurrentDb
    Set rst = dbs.OpenRecordset("Table1")

    rst.AddNew
    rst!nam = Me.Text2
    rst!neshan = Me.Text4
    rst!sen = Me.Text6


    rst.Update



  4. #4

    نقل قول: مشکل در کوئری append

    سلام.اولا ممنون بابت جوابی که دادید. بعد من کد رو وارد کردم ولی جوابی نگرفتم .منظور شما اینه کوئری ایجاد نکتیم اما تو کد شما اشاره ای به دستور اضافه به جدول 2 و حذف از جدول 1 نشده.ممنون میشم روی فایل اجراش کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کوئری append

    سلام
    بله نیاز به کوئری نیست
    با این کد اضافه میشه به جدول یک
    برای حذف هم کدش شبیه همینه

    شما اول یه پرونده تو جدول 1 دارید بعد میخواید وقتی تو فرمتون اون رو انتخاب کردید از این فرم که به جدول 1 وصله حذف و به جدول 2 اضاف بشه ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کوئری append

    درسته از جدول ۱ حذف و به جدول۲ اضافه بشه.کوئری برای این ساختم که شرط مون رو اجرا کنه (فقط فیلد سن جایی که برابر دیتا باشه).
    ولی با کدی که دادید نتونستم بدست بیارم.خواهش میکنم اگه زحمتتون نیست بیشتر راهنمایی کنید یا فایلمو اصلاح کنید.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کوئری append

    درسته از جدول ۱ حذف و به جدول۲ اضافه بشه.کوئری برای این ساختم که شرط مون رو اجرا کنه (فقط فیلد سن جایی که برابر دیتا باشه).
    ولی با کدی که دادید نتونستم بدست بیارم.خواهش میکنم اگه زحمتتون نیست بیشتر راهنمایی کنید یا فایلمو اصلاح کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش append کردن یک المنت کپی شده (چندین بار append کردن)
    نوشته شده توسط Black_Hammer در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1396, 15:40 عصر
  2. append شدن بدون موارد تکراری
    نوشته شده توسط azadich در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1395, 16:10 عصر
  3. سوال: بر عکس append چیه؟
    نوشته شده توسط ABZiko در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 11:56 صبح
  4. مسئله ای append که حل نشد کمک نمیکنید
    نوشته شده توسط karmand در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 10:31 صبح
  5. append
    نوشته شده توسط karmand در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 12:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •