نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعريف combo

  1. #1

    تعريف combo

    سلام دوستان
    من در برنامه ام 10 عدد Combo دارم كه تمام آنها itemهاي يكساني بايد بگيرند . چگونه ميتونم در قسمت فرم هنگاميكه برنامه اجرا ميشود اين آيتمها را يكجا براي كمبو تعريف كنم. در ضمن اصرار دارم كه اين آيتمها در شروع برنامه تعريف گردد
    سپاسگزارم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تعريف combo

    علیک
    شما به تعدادی که میخوای کمبوباکس بزار و بعد در خصلت یا خاصیت های کمبوباکس براشون به ترتیب در index از ۰ تا ۹ تعریف کن و این کدو بنویس ، البته طبق خواسته خودت تو From_Load بنویس

    For a=1 to 10
    ComboBox1(a).additem="Ali"
    Next a

    ببین این مشکلات را حل می‌کنه یا نه منظورت چیزی دیگری بود.

  3. #3

    نقل قول: تعريف combo

    درود بر شما
    دقیقا منظورم همین بود و حل شد و سپاسگزار . حال مشکلم اینه که اگه فرض کنید این ده کمبو در فرم آمده باشد قبل از کمبو ده عدد باتون و جلوی هر کمبو تعدادی تکست باس باشد و در تعریف اولیه تموم این آبجکتها غیر از باتونها غیر فعال باشند حال چکار کنیم که با فشار هر کدام از باتون مربوطه سطر مربوط به آن باتون همگی فعال و دیگر آبجکتها غیر فعال بمانند
    سپاسگزارم از راهنمایتان

  4. #4

    نقل قول: تعريف combo

    جسارتا منظورم اینه که چگونه میتوانم با فشار هر باتون عدد ارایه یا همون عدد درج شده در ایندکس باتون را تشخیص بدم

  5. #5

    نقل قول: تعريف combo

    نقل قول نوشته شده توسط navaroo مشاهده تاپیک
    جسارتا منظورم اینه که چگونه میتوانم با فشار هر باتون عدد ارایه یا همون عدد درج شده در ایندکس باتون را تشخیص بدم
    خب وقتی روی دکمه ای کلیک کنید در حقیقت متد Click اون اجرا میشه و Index به صورت پارامتر به اون متد ارسال میشه مثل این
    Private Sub Command1_Click(Index As Integer)

    می‌بینید که یه پارامتر Index داره که همون چیزی هست که شما میخواین، توی حالت طراحی فرم روی دکمه مورد نظر دابل کلیک کنید تا این متد ایجاد بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟
    نوشته شده توسط maxtools در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1392, 20:50 عصر
  2. دریافت داده ای که در combo نمایش نمی دهیم
    نوشته شده توسط jipsi_king در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 16:29 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 07:47 صبح
  4. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 17:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •