نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخيص عدد آرايه

  1. #1

    تشخيص عدد آرايه

    سلام دوستان
    فرض كنيد در يك فرم يك عدد تكست باكس و تعداد 10 عدد دكمه كامند باتون وجود داشته باشد كه مشخصه ايندكس آنها از 0 تا 9 پر شده باشد تا بتواند بصورت آرايه عمل كند . حال ميخواهيم هر وقت يكي از اين باتونها كليك شد عدد متناظر با آرايه آن (عددي كه در مشخصه ايندكس آن قرار دارد) در تكست باكس نمايش داده شود . روش اينكار چگونه است.؟
    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: تشخيص عدد آرايه

    یعنی چنین چیزی امکان پذیر نیست یا دوستان کم لطفی میکنن . حالا نیازمند لطف سبز شماییم

  3. #3

    نقل قول: تشخيص عدد آرايه

    نقل قول نوشته شده توسط navaroo مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    فرض كنيد در يك فرم يك عدد تكست باكس و تعداد 10 عدد دكمه كامند باتون وجود داشته باشد كه مشخصه ايندكس آنها از 0 تا 9 پر شده باشد تا بتواند بصورت آرايه عمل كند . حال ميخواهيم هر وقت يكي از اين باتونها كليك شد عدد متناظر با آرايه آن (عددي كه در مشخصه ايندكس آن قرار دارد) در تكست باكس نمايش داده شود . روش اينكار چگونه است.؟
    با سپاس


    Private Sub Command1_Click(Index As Integer)


    Text1 = Index


    End Sub


    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4

    نقل قول: تشخيص عدد آرايه

    بسیار سپاسگزارم

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در ثبت و تشخيص شبكه
    نوشته شده توسط shsoft در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 20:30 عصر
  2. سوال: تشخيص usb
    نوشته شده توسط daivid_ d31r1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 دی 1389, 18:28 عصر
  3. تشخيص ورود و خروج از كل صفحات
    نوشته شده توسط غلامرضا شریفی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 09:43 صبح
  4. يک ocx برای تشخيص برقراری شبکه
    نوشته شده توسط K_Programer در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1388, 21:09 عصر
  5. سوال: تشخيص محدوده اي از رنگها
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 09:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •