نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    باسلام
    من برای استفاده از یک برنامه تحت شبکه باید پیامهای بین سرور و برنامه را Encrypt کنم. در واقع یک وب سرویس Soap هست که هر تابع شامل 2 پارامتر می باشد. پارامتر Request و پارامتر Signature

    پارامتر Request شامل اطلاعات مورد نیاز تابع در قالب یک رشته JSON و
    پارامتر Signature شامل امضا دیجیتال رشته ی Request با کلید خصوصی RSA

    من کلید خصوصی را در قالب فایل XML , PEM دارم در ابتدا باید رشته ی JSON درخواست با الگوریتم SHA-1 به صورت هَش در بیاد و هَش بدست آمده توسط کلید خصوصی امضا (Encrypt) و در نهایت نتبجه بصورت Base64 در پارامتر Signature ارسال شود.

    چگونه در دلفی قسمت دوم را پیاده سازی کنم؟ نسخه دلفی مورد استفاده Delphi XE8 می باشد.

    باسپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    آیا rsa crypto service provider در دلفی وجود داره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    نقل قول نوشته شده توسط K.Mohammadreza مشاهده تاپیک
    آیا rsa crypto service provider در دلفی وجود داره؟
    سلام

    از این کامپوننت TMS Cryptography Pack و یا این کامپوننت IP*Works! Encrypt میتونید برای Encrypt کردن استفاده کنید

    هردوشون الگوریتم RSA رو پشتیبانی میکنند

    موفق باشیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    باسلام مجدد من کد های زیر را برای تولید RSA Sign استفاده کردم
    کد HTML:
    const
      LIBEAY_DLL_NAME = 'libeay32.dll';
    
    
    // These aren't defined in the original libeay32.pas file
    procedure EVP_MD_CTX_init(ctx: PEVP_MD_CTX); cdecl; external LIBEAY_DLL_NAME;
    function EVP_MD_CTX_cleanup(ctx: PEVP_MD_CTX): integer; cdecl; external LIBEAY_DLL_NAME;
    
    
    procedure InitSSL;
    begin
      OpenSSL_add_all_algorithms;
      OpenSSL_add_all_ciphers;
      OpenSSL_add_all_digests;
      ERR_load_crypto_strings;
      // Seed the pseudo-random number generator
      // This should be something a little more "random"!
      RAND_load_file('c:\windows\paint.exe', 512);
    end;
    
    
    procedure FinalizeSSL;
    begin
      EVP_cleanup;
    end;
    
    
    function GetSSLErrorMessage: string;
    const
      BUFF_SIZE = 128; // OpenSSL docs state should be >= 120 bytes
    var
      err: TBytes;
    begin
      SetLength(err, BUFF_SIZE);
      ERR_error_string(ERR_get_error, @err[0]);
      result := string(err);
    end;
    
    
    function RSALoadPrivateKey(const AFileName, APassPhrase: string): PRSA;
    var
      bp: pBIO;
      fn, pp: PAnsiChar;
      pk: PRSA;
    begin
      fn := PAnsiChar(AnsiString(AFileName));
      pp := PAnsiChar(AnsiString(APassPhrase));
      bp := BIO_new(BIO_s_file());
      BIO_read_filename(bp, fn);
      pk := nil;
      result := PEM_read_bio_RSAPrivateKey(bp, pk, nil, pp);
      if result = nil then
        raise Exception.Create('Private key failure.' + GetSSLErrorMessage);
    end;
    
    
    function LoadPrivateKey(const AFileName, APass: string): PEVP_PKEY;
    var
      rkey: PRSA;
    begin
      rkey := RSALoadPrivateKey(AFileName, APass);
      result := EVP_PKEY_new;
      EVP_PKEY_assign(result, EVP_PKEY_RSA, rkey);
    end;
    
    
    procedure CleanUpKey(AKey: PEVP_PKEY);
    begin
      if (AKey <> nil) then
      begin
        EVP_PKEY_free(AKey);
      end;
    end;
    
    
    function EVPSign(ASource: TBytes; const APrivateKey: PEVP_PKEY): TBytes;
    var
      keysize: integer;
      ks: cardinal;
      ctx: EVP_MD_CTX;
    begin
      keysize := EVP_PKEY_size(APrivateKey);
      SetLength(result, keysize);
    
    
      EVP_MD_CTX_init(@ctx);
      try
        EVP_SignInit(@ctx, EVP_sha1);
        EVP_SignUpdate(@ctx, @ASource[0], Length(ASource));
        EVP_SignFinal(@ctx, @result[0], ks, APrivateKey);
        SetLength(result, ks);
      finally
        EVP_MD_CTX_cleanup(@ctx);
      end;
    end;
    
    
    function Base64EncodeBytes(Input: TBytes): UTF8String;
    begin
      result := utf8string(
                     TNetEncoding.Base64.EncodeBytesToString(Input, Length(Input)));
    end;
    
    
    function SignStringToBase64(AText: utf8string): string;
    var
      key: PEVP_PKEY;
      src, enc: TBytes;
    begin
      //AText:= UTF8String(AText);
      InitSSL;
      try
        key := LoadPrivateKey('d:\wsus\pvkey.pem', '');
        try
          SetLength(src, Length(AText));
          CopyMemory(@src[0], @AText, Length(AText));
          enc := EVPSign(src, key);
          result := string(Base64EncodeBytes(enc));
        finally
          CleanUpKey(key);
        end;
      finally
        FinalizeSSL;
      end;
    end;
    الان اتفاقی که میفته اینست که امضا تولید شده با امضا ایجاد شده توسط یک برنامه php مثل هم نیست و تفاوت دارد فرضا اگه رشته ورودی برای هر دو برنامه Delphi, PHP به صورت زیر باشد:
    کد HTML:
    {"UserName":"Service","DepositNumber":"999999","Timestamp":"2019\/04\/16 22:07:41:105"}
    و PrivateKey هم به صورت زیر باشد
    کد HTML:
    -----BEGIN RSA PRIVATE KEY-----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-----END RSA PRIVATE KEY-----

    متن sign برای php بصورت
    کد HTML:
    M7dN2sCn2NG3TWPA0kk8LiQTfhaZljpSfctuCpUoKTAcWzEwOtweOKsHRqeKjUoBaU1QpMMWx+Peq0iogv01ASBSDqe8r7EciShX3K36dJa8n5Y7x+C7jK10nk2Uw5HUYILnZCr0lRjyL8ciI+e4o9YD0rD2tF+VpeIxzi0PBMmdRxy1fKjSK/9bMx1b8j/j2Axmln7Ix3PJ0RyGDGxz/fs8Ydz4/X8qsBBAr0H9YkVf5ptPMB3aYRJQIFWz6Yc4PSpU/tlNGVJUuQOvby/1KqfHmJz1UMjCFSt80GRtkWsDes/2nQ8FmFUhEgdACUL70yMsSdv4DoO14UYPqjEkyg==
    و برای دلفی
    کد HTML:
    EDYxEkFWnct1hrnUNL/Jfcf5Hp2DORS6h6AkUemrle8WEbdMtezrE+V8Uq1HSbL7Gk2QPqhn2mJz
    YQ4T2DhqlJx2TlDUT6ZhxJXKjr1E7wBorSLI4KsHdfSBPLJrmEjXYkpNPImE5zy7vsZte7Vt95pl
    GwEERvySC1FoE8YvmV7S3RkceGAuJ495ctCg+ul6lbi/JolKPInX76tlsnQoUs8g6Va4SJ0l6vmM
    o7Ti8j+5un4v9eUJkNVbH85yK0pLZJCToP9/TP8q6T0t2k5wbX6YWw3tsRYlhiCXvY1gSTpuQDte
    m3zstF0wG/FLeA5vdibXYUeFGi0hZpqWXAQG4Q==
    میشود. چگونه مشکل را حل کنم. اصلا نمیدونم مشکل کجاست.
    لطفا دوستانیکه اطلاع دارند راهنمایی بفرمایند
    آخرین ویرایش به وسیله K.Mohammadreza : جمعه 30 فروردین 1398 در 15:27 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    خدا را شکر بدون استفاده از کامپوننت های جانبی و با دستورات خود دلفی موفق شدم به نتیجه دلخواه برسم. از دوستانیکه جواب دادن تشکر میکنم ولی خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم

  6. #6

    نقل قول: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    با سلام.
    همچنین پکیج LockBox3 هم از RSA پشتیبانی میکند که به طور رایگان هم هست. این محصول قبلاً توسط TurboPower توسعه داده میشد ولی اکنون به صورت رایگان و کدباز در اختیار همه میباشد:
    https://github.com/TurboPack/LockBox3
    موفق باشید ...

  7. #7

    نقل قول: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    سلام
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
    لطفا راه حلی که پیدا کردید رو بگید منم استفاده کنم
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: شیوه ی استفاده از رمزنگاری RSA -- RSA Signing

    نقل قول نوشته شده توسط K.Mohammadreza مشاهده تاپیک
    خدا را شکر بدون استفاده از کامپوننت های جانبی و با دستورات خود دلفی موفق شدم به نتیجه دلخواه برسم. از دوستانیکه جواب دادن تشکر میکنم ولی خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم
    از دوستان کسی نمیدونه ایشون از چه روشی استفاده کردن ؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: چه طوری Strong Name Signing در C#‎ انجام بدیم ؟
    نوشته شده توسط NasimBamdad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1397, 22:43 عصر
  2. مبتدی: کجای این کد من مشکل داره؟ (HttpClient) (API) (HMAC signing)
    نوشته شده توسط guvicuv@vkcode.ru در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1394, 18:50 عصر
  3. Code Signing
    نوشته شده توسط joker در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 23:30 عصر
  4. strong name و dll signing
    نوشته شده توسط com_engineer_ab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 18:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •