نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در خواندن اطلاعات آیتم انتخاب شده دیتا گرید

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    27
    پست
    49

    Angry مشکل در خواندن اطلاعات آیتم انتخاب شده دیتا گرید

    با سلام

    من یک کلاس به صورت زیر تعریف کردم

    public class gridsource
    {


    public int ID { get; set; }
    public string CustomerName { get; set; }
    public int Amount { get; set; }
    public string Date { get; set; }
    public string Dis { get; set; }
    }


    تمام این پروپرتی ها رو به دیتا گرید بایند کردم و ستون اول که آیدی هست رو مخفی کردم .

    یک لیست از روی کلاس بالا میسازم و بعد با اطلاعاتی که از بانک میگیرم پرش میکنم

    تا اینجا مشکلی نیست و هر فیلتری بخوام رو میتونم روی اطلاعات اعمال کنم ولی وقتی میخوام آیدی شخص رو از گرید بخونم با خطای زیر مواجه میشم

    Untitled.jpg

    در این خطا نوشته که فیلد آی دی طوی لیست وجود نداره

    اما پس از اینکه فیلد ای دی رو نمایش دادم همانطور که میبینید فیلد آی دی به گرید افزوده شده اما هنگام خوندن میگه وجود نداره
    Untitled2.jpg

    من از کد زیر برای خواندن ای دی استفاده کردم
    البته در دیگر موارد هم از همین کد استفاده کردم ولی اولین باره این خطا رو میده


    if (DataGrid.SelectedItem != null)
    {
    dynamic dellist = DataGrid.SelectedItem;
    int AccountingID = dellist.ID;
    if (MessageBoxResult.Yes == MessageBox.Show("آیا از حذف این تراکنش مطمعن هستید؟", "حذف تراکنش",
    MessageBoxButton.YesNo, MessageBoxImage.Question))
    {
    using (UnitOfWork db = new UnitOfWork())
    {
    db.AccountingRepository.DeleteByID(AccountingID);
    filter();
    }
    }
    }


    میشه لطفا زود راهنمایی کنید

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات آیتم انتخاب شده دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط «Hossein» مشاهده تاپیک
    با سلام

    من یک کلاس به صورت زیر تعریف کردم

    public class gridsource
    {


    public int ID { get; set; }
    public string CustomerName { get; set; }
    public int Amount { get; set; }
    public string Date { get; set; }
    public string Dis { get; set; }
    }


    تمام این پروپرتی ها رو به دیتا گرید بایند کردم و ستون اول که آیدی هست رو مخفی کردم .

    یک لیست از روی کلاس بالا میسازم و بعد با اطلاعاتی که از بانک میگیرم پرش میکنم

    تا اینجا مشکلی نیست و هر فیلتری بخوام رو میتونم روی اطلاعات اعمال کنم ولی وقتی میخوام آیدی شخص رو از گرید بخونم با خطای زیر مواجه میشم

    Untitled.jpg

    در این خطا نوشته که فیلد آی دی طوی لیست وجود نداره

    اما پس از اینکه فیلد ای دی رو نمایش دادم همانطور که میبینید فیلد آی دی به گرید افزوده شده اما هنگام خوندن میگه وجود نداره
    Untitled2.jpg

    من از کد زیر برای خواندن ای دی استفاده کردم
    البته در دیگر موارد هم از همین کد استفاده کردم ولی اولین باره این خطا رو میده


    if (DataGrid.SelectedItem != null)
    {
    dynamic dellist = DataGrid.SelectedItem;
    int AccountingID = dellist.ID;
    if (MessageBoxResult.Yes == MessageBox.Show("آیا از حذف این تراکنش مطمعن هستید؟", "حذف تراکنش",
    MessageBoxButton.YesNo, MessageBoxImage.Question))
    {
    using (UnitOfWork db = new UnitOfWork())
    {
    db.AccountingRepository.DeleteByID(AccountingID);
    filter();
    }
    }
    }


    میشه لطفا زود راهنمایی کنید

    با تشکر
    سلام اول این مورد رو چک کنید اگر نشد راه حل دوم رو انجام بدید
    راه حل اول: چک کنید وقتی میخواید ردیف رو اطلاعاتش رو بخونین اون ردیف سلکت شده باشه
    راه حل دوم : به جای کد خودتون از این کد استفاده کنید
    dynamic dellist = DataGrid.SelectedItems[0];

  3. #3

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات آیتم انتخاب شده دیتا گرید

    gridsource dellist = DataGrid.SelectedItem as gridsource;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا آیتم خالی اضافی از دیتاگرید ذخیره میشه؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1395, 18:47 عصر
  2. مشکل در طراحی دیتابیس جعبه لایتنر
    نوشته شده توسط shabpr در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 19:10 عصر
  3. انتخاب آیتم کمبو باکس از دیتاگرید
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 19:15 عصر
  4. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 19:50 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •