نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

  1. #1

    حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    سلام دوستان عزیز چطور می شود در فایل پیوستی بازدن دکمه حذف همه اطلاعات یکدفعه پاک شود من مجبورم یکی ،یکی آنها را پاک کنم که کار دشواری است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 145.rar‏ (227.5 کیلوبایت, 17 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    سلام
    خدمت شما

    If Not Form.NewRecord Then
    If MsgBox("Delete all existing information?", vbYesNo, "Delete ") = vbYes Then
    DoCmd.RunCommand acCmdSelectAllRecords
    DoCmd.SetWarnings False
    DoCmd.RunCommand acCmdDeleteRecord
    DoCmd.SetWarnings True
    Else
    Cancel = True
    End If
    Else
    MsgBox "No Information is Available for Deletion!"
    End If

  3. #3

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    باسلام وتشکر ازمحبت شما آیا امکان حذف این اطلا عات ازجدول ها هم می شود ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    این دستور اطلاعات موجود در همین فرم که نمایش داده میشه رو حذف میکنه!
    منظورتون از اطلاعات جدول رو متوجه نشدم

  5. #5

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    سلام منظورم این است که همانطوریکه این دستور اطلاعات فرمی را که نمایش می دهد را حذف می کند بتواند اطلاعاتی مثل نام ونام خانوادگی و.....فیلد های جدول ها راهم پاک کند چون مرتب اسامی عوض می شوند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    به فیلدها ارتباطی نداره!

    هر رکوردی که در فرم مورد استفاده این کد، موجود باشه توسط این کد حذف میشه.

  7. #7

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    باسلام ازراهنمایی خوب وارزشمند شما تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    خواهش میکنم
    کاری نبود، موفق باشین

  9. #9

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم
    کاری نبود، موفق باشین
    دوست عزیز سلام.من تو این مایه ها مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    این ارور میده: object required
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط datmas مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام.من تو این مایه ها مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    این ارور میده: object required
    سلام
    مواردی که باید انجام بدین به ترتیب
    1. نام فرم sub-query رو به sub_query تغییر بدین - نکته سعی کنید در کدنویسی از انتخاب کارکتر - در نامگذاری کنترلرهای موجود و یا فیلدها جدا پرهیز کنید
    2. کد موجود در رویداد وان کلیک باتن 4 رو به کد زیر اصلاح کنید:

    Private Sub Command4_Click()
    On Error GoTo Err_Command4_Click

    If Form_sub_query.Text10 = 0 Then
    MsgBox "åí Ñ˜æÑÏí ÌåÊ ÈÇíÇäí íÇÝÊ äÔÏ", vbExclamation + vbMsgBoxRight, "ÊæÌå"
    DoCmd.CancelEvent
    Else
    DoCmd.SetWarnings False
    DoCmd.OpenQuery "Query2"
    DoCmd.OpenQuery "Query2"
    Me.sub_query.Requery
    DoCmd.SetWarnings True
    MsgBox "ÈÇíÇäí ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇäÌÇã ÔÏ", vbInformation + vbMsgBoxRight, "ÈÇíÇäí"
    End If

    Exit_Command4_Click:
    Exit Sub

    Err_Command4_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command4_Click
    End Sub

  11. #11

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    سلام عزیز کد رو جایگزین کردم ولی باز هم نشد خودمم دیگه کلافه شدم نمیدونم دردش چیه.
    ضمنا حتما باید فرم اسمش sub_query باشه اسم دیگه نمیشه؟ با اسمای دیگه امتحان کردم بازم نشد همون ارور میده

  12. #12

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    این فایل اصلیه که از همین سایت گرفتم.هر کاری کردم بجای فرم sub_query فرم دیگه مثل frm2 جایگزین کنم ارور میده. خیلی عجیبه انگار یه کد مخفی داره فقط فرم خودشو قبول داره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    صرفا برای نمونه!
    فرمتون مد نظر تغییر نام داده شد و کماکان داره درست کار میکنه!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    منظورم فرمی که خودم ساختم frm2 جایگزین کردم تو فرم اصلی نشد که نشد ولی فرمی که خودش ساخته حتی اسمشم عوض کنیم قبول میکنه.
    باور کنید بیش از ۳ ساعت دارم فکر میکنم مشکل کجاست مو به مو فرم رو شبیه اصلی ساختم، اگه میدونی کمکم کن.ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    پیشنهاد میکنم یه فایل خام ایجاد کنید و مجددا فرم هاتون رو طراحی کنید

  16. #16

    نقل قول: حذف کلیه اطلاعات با یک کلیک

    سلام. یه جایی رو اشتباه میکردم بالاخره تونستم حل کنم.ممنون
    دوست عزیز ببخشید اینجا سوال میکنم ارزش ایحاد تایپیک دیگه نداره
    چجوری میشه در فرم فیلد مورد نظر طبق خواسته sort بشه. مثلا به ترتیب رتبه یک-رتبه دو-رتبه سه و...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •