نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن مقدار قبلی $_GET

  1. #1

    Exclamation گرفتن مقدار قبلی $_GET

    سلام دوستان
    من می خوام مقدار قبلی $_GET رو بگیرم.
    من یه فرم دارم که کاربر یه سری فیلد رو پر می کنه بعد سابیت می شه. متد ارسال فرم هم get هستش. وقتی کاربر فرم رو پر می کنه بسته به اطلاعاتی که پر کرده پست های مرتبط بهش نمایش داده می شن. تا اینجا هیچ مشکلی نیست. اگر تعداد پست ها از 8 تا بیشتر باشه می ره صفحه بعد. (تا اینجا هم مشکلی نسیت)
    مشکل اونجاست که کاربری که توی صفحه دو هست و فیلد ها رو عوض می کنه و دکمه سابمیت رو می زنه می ره به صفحه ای که قبلا با فیلدهای دیگه توش بوده! البته پست ها مرتبط هستش و از نظر پست مشکلی نیستش.
    حالا می خوام $_GET جدید رو با $_GET قبلی مقایسه کنم که اگه تغییر کرده بود (طرف فرم رو جور دیگه ای پر کرده بود) بتونم با یه شرط شماره صفحه رو عوض کنم.
    ممنون که کمک می کنید

  2. #2

    نقل قول: گرفتن مقدار قبلی $_GET

    سلام

    وقتی مقدار action تگ فرم را خالی قرار می دهید این مشکل رخ می دهد. راه حل ساده اینه که مقدار action تگ فرم را مشخص کنید. اینجوری دیگه شماره صفحه (مثلا 2) همراه درخواست به سرور ارسال نمیشه و دیگه نیازی به مقایسه فیلد و ... نیست.

    کد HTML:
    <form action="/products/search" method="get">
    ... تگ های ورودی
    </form>

  3. #3

    نقل قول: گرفتن مقدار قبلی $_GET

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام

    وقتی مقدار action تگ فرم را خالی قرار می دهید این مشکل رخ می دهد. راه حل ساده اینه که مقدار action تگ فرم را مشخص کنید. اینجوری دیگه شماره صفحه (مثلا 2) همراه درخواست به سرور ارسال نمیشه و دیگه نیازی به مقایسه فیلد و ... نیست.

    کد HTML:
    <form action="/products/search" method="get">
    ... تگ های ورودی
    </form>
    دوست عزیز بینهایت سپاسگذارم. خیلی دنبالش گشته بودم. روشی که گفتید کار کرد.
    فقط یه سوال دیگه چجوری می تونم قسمت اول url تا قبل از page رو اتوماتیک بگیرم. یعنی قسمت اول url تا قبل از page رو بگیرم و بریزم توی یه متغیر. بعد اکشن فرم رو برابر با متغیره بذارم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پارامتر دلخواه در $_GET
    نوشته شده توسط fkb0y_dev در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1395, 00:17 صبح
  2. $_GET (get the key)
    نوشته شده توسط دانیال دزفولی در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1393, 00:21 صبح
  3. سوال: امنیتی کردن $_GET
    نوشته شده توسط abbaszz در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1391, 08:15 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 13:34 عصر
  5. سوال: دریافت مقدار از $_GET و ذخیره اون در آرایه
    نوشته شده توسط imohammad در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 22:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •