نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    با سلام
    تعدادی اسم را به لیست باکس اضافه میکنم . میخوام آخر این اسم ها " : " بذارم . اما اینها زیر هم قرار نمیگیرند. با کد زیر انجام میدم اما ظاهرا اندازه کارکترهای فارسی با اندازه " "
    (Space) تفاوت داره:
     foreach (var item in coun)
    {


    string name = item.name;

    for (int t = 0; t < (15 - name.Length); t++)
    name += " ";


    listBox1.Items.Add(name+ " :");

    }

  2. #2

    نقل قول: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    زیر هم قرار نمیگیرند یعنی چی؟
    اسامی فارسی هستن؟
    خاصیت راست چین رو true کردین؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط saeidfar مشاهده تاپیک
    زیر هم قرار نمیگیرند یعنی چی؟
    اسامی فارسی هستن؟
    خاصیت راست چین رو true کردین؟
    طبق شکل زیر حالت دومی رو میخوام پیاده کنم:(راست چین هم شده):
    Capture.JPG

  4. #4

    نقل قول: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    یک راه که به ذهنم می رسه:
    ابتدا قبل از انتساب به لیست باکس، یک سری باید تمامی اسامی رو از اول تا آخر بخونید طول بزرگترین رشته رو پیدا کنید
    و سپس باید طول رشته تمام اسامی رو به اندازه بزرگترین طول رشته، فاصله خالی قرار بدین.
    بعدش به آخر تمامی اسامی ":" اضافه کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط saeidfar مشاهده تاپیک
    یک راه که به ذهنم می رسه:
    ابتدا قبل از انتساب به لیست باکس، یک سری باید تمامی اسامی رو از اول تا آخر بخونید طول بزرگترین رشته رو پیدا کنید
    و سپس باید طول رشته تمام اسامی رو به اندازه بزرگترین طول رشته، فاصله خالی قرار بدین.
    بعدش به آخر تمامی اسامی ":" اضافه کنید.
    کدی که در پست اول نوشتم همینه. اما با عدد ثابت 15. ولی اشکالی که داره اندازه مثلا 4 تا کاراکتر فارسی برابر با اندازه 4 تا فاصله خالی نیستش!
    یعنی هر کاراکتر فارسی برابر با یک خط فاصله نیست. به خاطر همین جور در نمیاد

  6. #6

    نقل قول: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    شما باید طول رشته رو قبل از for محاسبه کنید شما هربار که حلقه رو اجرا میکنید طول رشته رو تغییر میدین و سپس دوباره محاسبه میکنید



    foreach (var item in coun)
    {


    string name = item.name;
    int l= name.Length;

    for (int t = 0; t < (15 -l ); t++)

    name += " ";


    listBox1.Items.Add(name+ " :");

    }





  7. #7
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط saeidfar مشاهده تاپیک
    شما باید طول رشته رو قبل از for محاسبه کنید شما هربار که حلقه رو اجرا میکنید طول رشته رو تغییر میدین و سپس دوباره محاسبه میکنید



    foreach (var item in coun)
    {


    string name = item.name;
    int l= name.Length;

    for (int t = 0; t < (15 -l ); t++)

    name += " ";


    listBox1.Items.Add(name+ " :");

    }




    ممنون . کمی بهتر شد ولی باز هم به هم ریخته است

  8. #8

    نقل قول: تنظیم انتهای رشته های اضافه شده به لیست باکس

    name += " ";
    رو به
    name=name+" ";
    تغییر بدین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیاده سازی نوع داده لیست کلی و پویا ( شبیه لیست در زبان LISP
    نوشته شده توسط hedieh_h در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1394, 17:19 عصر
  2. مشکل در کاستوم لیست ویو ! ادیت باکس تو آیتم ها ریست میشه
    نوشته شده توسط abbasalim در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1393, 20:11 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1393, 19:36 عصر
  4. پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب
    نوشته شده توسط mahdi.manian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1392, 00:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •