نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمبوباکس در vsflex8

  1. #1

    کمبوباکس در vsflex8

    سلام خدمت دوستان من هرکاری میکنم نمی تونم یک ستون از جدولم به بانک وصل کنم به طوری که حالت لیست کشویی داشته باشه در واقع می خوام یک ستون کمبو باکس کنم و مقادیرش هم از جدول بانک بخونه ولی فقط یکیشون میاره لطفا کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: کمبوباکس در vsflex8

    واقعا موندم چرا یکی جواب نمیده به هر حال خودم پیداش کردم میزارم شاید به درد کسی خورد
    On Error Resume Next
    If Adotd.Recordset.RecordCount > 0 Then
    Adotd.Recordset.MoveFirst
    For i6 = 1 To Adotd.Recordset.RecordCount
    VS1.ColComboList(41) = VS1.ColComboList(41) & Adotd.Recordset.Fields!id & "- " & Adotd.Recordset.Fields!Name & "|"
    Adotd.Recordset.MoveNext
    Next i6
    End If


تاپیک های مشابه

  1. حذف اطلاعات در vsflex8
    نوشته شده توسط click.1387 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1388, 19:07 عصر
  2. مشکل فونت در فلکس گرید ( vsflex8 )
    نوشته شده توسط click.1387 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 22:42 عصر
  3. یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 19:24 عصر
  4. باز هم مشكل با vsflex8
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 07:55 صبح
  5. نیاز به Vsflex8.ocx
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 14:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •