نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

  1. #1

    دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

                foreach (RadioButton radioButton in Form1.Controls.OfType<RadioButton>())
    radioButton.Checked = false;



    با سلام دوستان می خوام تمام رادیو باتن های یک فرم پاک بشن.کدم بالا را کمک گرفتم ولی زیر فرم 1 خط قرمز می کشه و خطا میده.چه باید کرد.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

    با سلام
    یا برش دارید یا بجاش از this استفاده کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    یا برش دارید یا بجاش از this استفاده کنید
    من از this استفاده کرده بودم ولی رادیو باتن های داخلی گروپ باکس را تغیر نمی داد

  4. #4

    نقل قول: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

    سلام
    این متد رو فراخوانی کنید

    public List<T> GetAll<T>(Control control)
    {
    var controls = control.Controls.Cast<Control>().ToList();
    var result = controls.Where(x => x.GetType() == typeof(T)).Cast<T>().ToList();
    controls.ForEach(c => result.AddRange(GetAll<T>(c)));
    return result;
    }


    خروجی این متد ، یک لیست از شی مورد نظر شما می باشد (در اینجا RadioButton) که با یک حلقه قادر به تغییر آنها خواهید بود ، به این صورت

    foreach (var radioButton in GetAll<RadioButton>(this))
    {
    //مثال
    radioButton.Text = @"XYZ";
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    این متد رو فراخوانی کنید

    public List<T> GetAll<T>(Control control)
    {
    var controls = control.Controls.Cast<Control>().ToList();
    var result = controls.Where(x => x.GetType() == typeof(T)).Cast<T>().ToList();
    controls.ForEach(c => result.AddRange(GetAll<T>(c)));
    return result;
    }


    خروجی این متد ، یک لیست از شی مورد نظر شما می باشد (در اینجا RadioButton) که با یک حلقه قادر به تغییر آنها خواهید بود ، به این صورت

    foreach (var radioButton in GetAll<RadioButton>(this))
    {
    //مثال
    radioButton.Text = @"XYZ";
    }
    با تشکر .خیلی عالی و سازنده بود

  6. #6

    نقل قول: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

    استاد اشتیانی یه عرض کوچک

    من از همون کد برای خالی نبودن تکس باکس استفاده کردم میخام در صورت خالی نبودن هر کدام از تکس باکس ها پیغام اوکی را بده ولی اگه یه دونه هم پر باشه این پیغامو میدهد . لطفا مساعدت بفرمایید


    foreach (var TextBox in GetAll<TextBox>(this))
    {
    if (TextBox.Text == (""))
    {
    MessageBox.Show("NOOO");

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("ok");
    }

  7. #7

    نقل قول: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

    دوست عزیز دیگه نیازی به اون حلقه نداری، به این شکل میتونی بررسی کنی که آیا همه تکست باکس ها پر شدن یا نه؟
    var textBoxesList = GetAll<TextBox>(this);
    bool allFilled = textBoxesList.All(a => !string.IsNullOrEmpty(a.Text));

    if(allFilled)
    MessageBox.Show("ok");
    else
    MessageBox.Show("NOOOOO");


  8. #8

    نقل قول: دستور خیلی ساده در استفاده از رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز دیگه نیازی به اون حلقه نداری، به این شکل میتونی بررسی کنی که آیا همه تکست باکس ها پر شدن یا نه؟
    var textBoxesList = GetAll<TextBox>(this);
    bool allFilled = textBoxesList.All(a => !string.IsNullOrEmpty(a.Text));

    if(allFilled)
    MessageBox.Show("ok");
    else
    MessageBox.Show("NOOOOO");

    تشکر فراوان. سازنده و مفید بود

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اجرای پروژه اندروید استودیو با استفاده از virtual divice (دستگاه مجازی)
    نوشته شده توسط m.abdollahi در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1395, 16:53 عصر
  2. سوال: اجرای صفحه بدون استفاده از ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 09:55 صبح
  3. گزارش گيري با استفاده از ابزار ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط alireza_rashvand در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 17:51 عصر
  4. سوال: استفاده از برنامه های Qt در ویژال استودیو
    نوشته شده توسط babak2000 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1388, 12:02 عصر
  5. استفاده از دستورات اس کیو ال در جاهای دیگر
    نوشته شده توسط man_iran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 02:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •