نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطور دستور Intent داخل دیالوگ انجام بدم؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1397
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    30
    پست
    5

    Question چطور دستور Intent داخل دیالوگ انجام بدم؟

    سلام
    چطور میتونم دستور Intent رو داخل دیالوگ وارد کنم؟
    دستور setonclicklistener رو نمیتونم داخل setonclicklistener دیگه ای واردکنم
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1397
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    30
    پست
    5

    نقل قول: چطور دستور Intent داخل دیالوگ انجام بدم؟



    contactus = findViewById(R.id.contactus);


    contactus.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {
    final Dialog dialog = new Dialog(MainActivity.this);
    dialog.setContentView(R.layout.dialog1);
    dialog.setTitle("wellcome");

    btnd1.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    Intent i=newIntent(Mainactivity.this,Musicactivity.class);
    startActivity
    (i);

    }
    });


    dialog.show();
    }
    });



  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1397
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    30
    پست
    5

    نقل قول: چطور دستور Intent داخل دیالوگ انجام بدم؟

    هر کسی درباره dialog توی اندروید آشنایی داره ممنون میشم راهنماییم کنه

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1397
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    30
    پست
    5

    نقل قول: چطور دستور Intent داخل دیالوگ انجام بدم؟

    من این کد رو میزنم داخل موبایل خطا میده

    نقل قول نوشته شده توسط mahdijf مشاهده تاپیک


    contactus = findViewById(R.id.contactus);


    contactus.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {
    final Dialog dialog = new Dialog(MainActivity.this);
    dialog.setContentView(R.layout.dialog1);
    dialog.setTitle("wellcome");

    btnd1.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    Intent i=newIntent(Mainactivity.this,Musicactivity.class);
    startActivity
    (i);

    }
    });


    dialog.show();
    }
    });



  5. #5

    نقل قول: چطور دستور Intent داخل دیالوگ انجام بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdijf مشاهده تاپیک


    contactus = findViewById(R.id.contactus);


    contactus.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {
    final Dialog dialog = new Dialog(MainActivity.this);
    dialog.setContentView(R.layout.dialog1);
    dialog.setTitle("wellcome");

    btnd1.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    Intent i=newIntent(Mainactivity.this,Musicactivity.class);
    startActivity
    (i);

    }
    });


    dialog.show();
    }
    });


    دقیقا قصد دارید چه کاری انجام بدید؟
    چیزی که نوشتید یعنی اگر روی یک باتن کلیک شد می خواهید رویداد onClick دیگه ای اجرا بشه؟ اگر اینطوره باید متد onClick را فراخوانی کنید.
    مایل بودید سورس برنامه تون را قرار بدید ویرایش کنم

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1397
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    30
    پست
    5

    نقل قول: چطور دستور Intent داخل دیالوگ انجام بدم؟

    دقیقا مثل موقعی که روی یه متنی روی تلگرام لمس میکنیم و یه دیالوگ باز میشه و میتونیم برای مثال روی کپی و یا فوروارد بزنیم

    من میخوام با یه باتن یه صفحه دیالوگ(همون صفحه کوچکی که داخل اکتیویتی فعال باز میشه) باز بشه و بعد از داخل همون صفحه دیالوگ یه باتن قرار بدم با زدنش دستور Intent رو انجام بده

تاپیک های مشابه

  1. دستور intent در fragment
    نوشته شده توسط roid53 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 تیر 1395, 10:01 صبح
  2. ایجاد intent
    نوشته شده توسط mehran788 در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1393, 15:18 عصر
  3. intent برای دانلود برنامه از بازار
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 13:02 عصر
  4. مشکل intent
    نوشته شده توسط Pam.goudarzi در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 تیر 1393, 22:15 عصر
  5. intent
    نوشته شده توسط yegane8 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 14:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •