نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد ردیف جدید در گرید ویو و دادن خطای ArgumentException was unhandled

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question ایجاد ردیف جدید در گرید ویو و دادن خطای ArgumentException was unhandled

    باسلام خدمت دوستان و بزرگواران
    تو پروژم میخوام به گریدویوم یک ستون با نام Row اضافه کنم اونم بشرطی که Combobox م برابر ایندکس 2 باشه،که از دستور زیر استفاده می کنم:

    private void dgvReportage_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    if (cmbReportFrom.SelectedIndex == 2)
    {
    dgvReportage.Rows[e.RowIndex].Cells["Row"].Value = e.RowIndex + 1;
    }
    }


    ولی با خطای زیر مواجه میشم:
    14.jpg

    قبل این دستورات از دستور زیر استفاده کردم:

    private void cmbReportFrom_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (cmbReportFrom.SelectedIndex == 2)
    {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var ShowCommoFa = db.FactorSaleTables.GroupBy(s => new {s.RowFact, s.CommodCodFact, s.CommodName, s.CommodSize })
    .Select(n => new
    {
    row=n.Key.RowFact,
    Number = n.Sum(r => r.Number),
    CommodName = n.Key.CommodName,
    Size = n.Key.CommodSize
    });
    dgvReportage.DataSource = ShowCommoFa;
    }
    }


    ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل کارم در کجاست و از چه کی باید استفاده کنم؟
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران

  2. #2

    نقل قول: ایجاد ردیف جدید در گرید ویو و دادن خطای ArgumentException was unhandled

    این ارور به این دلیله که هیچ ستونی با این نام توی دیتاگریدتون تعرف نکردین، اگه میخواین برای بعضی مواقع این ستون رو داشته باشین و واسه باقی موارد این ستون در دیتاگرید وجود نداشته باشه، دوتا راه دارین:
    1. اینکه ستون رو طبق نیازتون توسط کدنویسی ایجاد و یا حذف کنید
    2. ستون رو بصورت پیشفرض برای دیتاگرید تعریف کنید و در مواردیکه به این ستون نیازی ندارید به جای اینکه ستون رو کلا از دیتاگرید حذف کنین فقط کافیه پراپرتی Visible اون رو false کنید

  3. #3

    نقل قول: ایجاد ردیف جدید در گرید ویو و دادن خطای ArgumentException was unhandled

    دوستمون درست میفرماین ، فکر نکنم ستون چیزی باشه که بخواهید برای هر سطر خاص اون رو داشته باشین،یا توی گرید هست یا نیست
    حداقل باید تعریف کنید که مقدار این ستون برای مقادیر خاصی خالی باشه ، یا رنگش عوض بشه، یا یک مقدار مورد نظرتون رو بگیره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: ایجاد ردیف جدید در گرید ویو و دادن خطای ArgumentException was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    این ارور به این دلیله که هیچ ستونی با این نام توی دیتاگریدتون تعرف نکردین، اگه میخواین برای بعضی مواقع این ستون رو داشته باشین و واسه باقی موارد این ستون در دیتاگرید وجود نداشته باشه، دوتا راه دارین:
    1. اینکه ستون رو طبق نیازتون توسط کدنویسی ایجاد و یا حذف کنید
    2. ستون رو بصورت پیشفرض برای دیتاگرید تعریف کنید و در مواردیکه به این ستون نیازی ندارید به جای اینکه ستون رو کلا از دیتاگرید حذف کنین فقط کافیه پراپرتی Visible اون رو false کنید
    اینطور که متوچه شدم مورد 1 که فرمودید به خواسته من نزدیک تره.
    میشه لطف کنید بهم بگید از چه کدی باید استفاده کرد؟
    ممنون از لطفطون

  5. #5

    نقل قول: ایجاد ردیف جدید در گرید ویو و دادن خطای ArgumentException was unhandled

    یه زحمت بکشید یه جستجوی ساده بزنید: اضافه کردن یک ستون به دیتاگرید

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد ردیف جدید در گرید ویو و دادن خطای ArgumentException was unhandled

    اصلاً نیازی به جستجو نیست
    شما وقتی به صورت ویزارد یک ستون اضافه می کنید کدش در Desinger نوشته میشه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1393, 19:59 عصر
  2. System.ArgumentException was unhandled
    نوشته شده توسط javad_mrz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 19:30 عصر
  3. ArgumentException
    نوشته شده توسط systole در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اسفند 1391, 17:20 عصر
  4. پیغام خطای System.ArgumentException was unhandled
    نوشته شده توسط Hajivandian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 23:31 عصر
  5. سوال: خطای ArgumentException Was Unhandled
    نوشته شده توسط bghad1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1387, 02:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •