نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لطفا کمکم کنید ، فوری ...

  1. #1

    Unhappy لطفا کمکم کنید ، فوری ...

    سلام
    خسته نباشید.
    دوستان برای رمزگذاری روی نرم افزار باید چه کرد؟؟
    برای مثال یک نرم افزار طراحی شده ، کاربر خریداری می کنه و نصب میکنه ، چجوری باید رمز گذاری کنم که تنها همون کاربر فقط بتونه نصب کنه و برای بقیه ارسال نشه و یا نصب نشه؟؟
    اگه تو این زمینه آموزشی دارین ممنون مشیم.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    یزد
    پست
    9

    نقل قول: لطفا کمکم کنید ، فوری ...

    سلام
    شما تنها در صورتی می‌تونید اینکار را انجام دهید که سیستم شما آنلاین باشد و برای استفاده کاربر با حساب کاربری خود وارد شود.
    حالا اینکه شما بتونید باز هندل کنید که با یک حساب کاربری چند دستگاه متصل نباشند، در هربار لاگین شدن کاربر، ANDROID_IDرا هم سمت سرور بفرستید و در دیتابیس خود ذخیره کنید که در صورتی ک با دستگاه جدید لاگین کرد، با تشخصیش ANDROID_ID دستگاه قبلی را خارج کنید.


    Settings.Secure.getString(context.getContentResolver(),Settings.Secure.ANDROID_ID);

  3. #3

    نقل قول: لطفا کمکم کنید ، فوری ...

    با تشکر از جوابتون
    سایت مورد نظر من وردپرس هستش ولی افزونه جیسون ای پی آی اینقد آپشن نداره فک میکنم
    راهی هستش؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •