نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: به روز شدن قسمتی از سایت

  1. #1

    به روز شدن قسمتی از سایت

    میخوام قستمی از سایت به صورت خودکار مثلا 1 دقیقه 1 دقیقه به روز بشه باید جیکار کنم؟

    به جز تایمر دیگه چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟

  2. #2

    نقل قول: به روز شدن قسمتی از سایت


  3. #3

    نقل قول: به روز شدن قسمتی از سایت

    اگه من بخوام اطلاعات از دیتابیس واکشی کنم چه چور هست
    <p id="demo"></p>

    <script>
    var myVar = setInterval(myTimer, 1000);

    function myTimer() {
    var d = new Date();
    document.getElementById("demo").innerHTML = d.toLocaleTimeString();
    }
    </script>

  4. #4

    نقل قول: به روز شدن قسمتی از سایت

    سلام
    باید از jquery Ajax استفاده کنید .
    در واقع یه صفحه ای رو صدا میزنید و اون صفحه یه مقدار ( میتونه آرایه باشه ، میتونه متن باشه ) برمیگردونه .
    مثال :
    https://www.w3schools.com/jquery/try...query_ajax_get

تاپیک های مشابه

  1. بهترین برنامه ی مدیریت بانک اطلاعاتی SQLite تحت ویندوز
    نوشته شده توسط hedayatix در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1395, 02:56 صبح
  2. سوال: چگونه در وب بروز فقط قسمتی از سایت را نمایش دهیم ؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1394, 14:13 عصر
  3. سوال: اجرای یک تکه کد درصورتی که ممکنه در روز هیچ وقت سایت باز نشه!!
    نوشته شده توسط a.sharifeslami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 08:09 صبح
  4. سوال: ارتباط برنامه تحت ویندوز با بانک اطلاعاتی یک وب سایت
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1387, 10:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •