نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کوئری آپدیت

  1. #1

    کوئری آپدیت

    سلام
    آیا میشه با استفاده از یک کوئری و با استفاده از فرمول dlookup یه مقداری رو از جدول 1 پیدا کرد و در جدول دوم قرار داد
    آخرین ویرایش به وسیله vahidnewtoon : چهارشنبه 28 فروردین 1398 در 20:36 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    473

    نقل قول: کوئری آپدیت

    سلام

    نیازی به dlookup نیست!
    شما در کوئری دارین مستقیم دیتا رو از جدول میگیرین
    کافیه در بخش کریتریای کوئری شرط مورد نظرتون رو بنویسن تا مقدار دلخواه رو داشته باشین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش آپلود کردن سایت بر روی هاست و مدیریت محتوای سایت...
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1395, 19:48 عصر
  2. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:06 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:46 عصر
  5. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •