نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ثبت اضافه کردن جدید در php

  1. #1

    مشکل در ثبت اضافه کردن جدید در php

    با سلام
    در php با روش mvc برای ثبت عنوان جدید با مشکل مواجه هستم که در پایین توضیح می دهم.
    در قسمت کنترلر
    switch ($action){
    case 'list':
    $subcat=$class->subcat_list();
    break;
    case 'add':
    if($_POST){
    $data=$_POST['frm'];
    $class->subcat_add($data);
    }
    break;
    }

    require_once 'view/'.$controller.'/'.$action.'.php';

    این کد را نوشتم و در قسمت مدل:

    public function subcat_add($data){
    $this->db->query("insert into subcat_tbl[title,chid] values ('$data[title]','$data[chid]')");

    }

    این کد را نوشتم و در صفحه index هم کد زیر را:


    $controller=@$_GET['c']?$_GET['c']:'index';
    $action=@$_GET['a']?$_GET['a']:'index';
    if(file_exists('controller/c'.$controller.'.php')){
    require_once 'controller/c'.$controller.'.php';
    }

    نوشتم.
    وقتی ثبت را میزنم که یک موضوع جدید ایجاد بشه در بانک اطلاعاتی(my SQL) ثبت نمی شود. مشکل از کجاست؟؟
    قابل توجه با دستور
     var_dump() 

    هم تست کردم و مشکل اضافه کردن را ندارد ولی در پایگاه داده ثبت نمی شود.
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ثبت اضافه کردن جدید در php

    سلام
    نمایش خطای بخش مربوط به دیتابیس را فعال کنید. تا متوجه مشکل شوید.
    یا اینکه در تابع subcat_add کوئری خود را نمایش دهید با دستور echo و با برنامه ای مانند phpmyadmin کوئری خود را تست کنید. به نظرم براکت های داخل کوئری باید به پرانتز تغییر یابند.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ثبت اضافه کردن جدید در php

    اسم فیلدهای پایگاه داده را به جای پرانتز داخل کروشه قرار دادید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •