نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل حرکت اتوماتیک موس

  1. #1

    مشکل حرکت اتوماتیک موس

    سلام وقت بخیر - دوستان من چند سطر کد نوشتم که با اینا موس به صورت اتوماتیک هر 4 ثانیه یه بار حرکت میکنه . این تو ویندوز کار میکنه ولی وقتی تو یه بازی هستم این برنامه رو اجرا میکنم کار نمیکنه _ ممنومن میشم
    کد های من به این صورت هستند -
    Timer timer = new Timer();                 
    timer.Interval = (int)(TimeSpan.TicksPerSecond * 4 / TimeSpan.TicksPerMillisecond);
    timer.Tick += (Sender, arg) => { Cursor.Position = new Point(Cursor.Position.X + 35, Cursor.Position.Y + 2); };

    timer.Start();

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل حرکت اتوماتیک موس

    با سلام
    کد مشکلی نداره ولی میخواین کد زیر هم تست کنید
    کلاسی با نام Win32.cs اضاف کنید

    using System;
    using System.Runtime.InteropServices;


    public class Win32
    {
    [DllImport("User32.Dll")]
    public static extern long SetCursorPos(int x, int y);


    [DllImport("User32.Dll")]
    public static extern bool ClientToScreen(IntPtr hWnd, ref POINT point);


    [StructLayout(LayoutKind.Sequential)]
    public struct POINT
    {
    public int x;
    public int y;
    }
    }

    فرم :

    Win32.POINT p = new Win32.POINT();
    private void Timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Win32.ClientToScreen(this.Handle, ref p);
    Win32.SetCursorPos(Cursor.Position.X + 35, Cursor.Position.Y + 2);
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل حرکت اتوماتیک موس

    مرسی از شما دوست عزیز و گرامی _ با اون خط کد های خودم تو بعضی بازی ها عمل میکنه ولی نمیدونم تو بعضی ا چرا کار نمیکنه مشکل فوکوس و پیدا کردن پروسس اینا هم نیست چون تو بعضی ها کار میکنه
    راه حل دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟
    من تو سایت های خارجی دیدم پست ایجاد کرده بودن با این عنوان که حرکت موس شبیه دست و از نوع سخت افزاری
    آخرین ویرایش به وسیله hhaaddii1363 : شنبه 31 فروردین 1398 در 10:15 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 21:56 عصر
  2. دعوت به همکاری - تیم تومروس تراوین
    نوشته شده توسط tumrus در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 01:10 صبح
  3. کلیک اتوماتیک موس
    نوشته شده توسط doshman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 09:12 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 09:49 صبح
  5. سوال: کلیک ماوس روی صفحه بدون دخالت کاربر(بصورت اتوماتیک)
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 21:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •