نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در header کردن در php

  1. #1

    مشکل در header کردن در php

    سلام
    کد زیر :
    case 'delete':
    $id=$_GET['id'];
    $class->subcat_delete($id);

    header("location:index.php?c=subcat&a=list");

    break;

    را در کنترلر نوشتم، حذف به درستی کار می کند ولی هدر نمی شود و پیغام خطای زیر را می دهد:
    error-01.jpg
    حتی دستور زیر:
    ob_start();

    را هم نوشتم ولی مشکل حل نشده است.

    ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    قبل از هدر نباید خروجی داشته باشی ... یه اکو ساده یا حتی یه فضای سفید خالی قبل از تگ php میتونه خرابش کنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    قبل از هدر نباید خروجی داشته باشی ... یه اکو ساده یا حتی یه فضای سفید خالی قبل از تگ php میتونه خرابش کنه
    با استفاده از mvc برای حذف یک رکورد اقدام می کنم، رکورد حذف می شود و می خواهد دوباره به صفحه لیست بر گردد این عمل انجام نمی شود و قبل ار هدر هم هیچی خروجی هم ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    ctrl+u بزن سورس صفحه رو نگاه کن احتمالا فضای خالی داری جایی
    البته عکسی که گزاشتی انقد بد کیفیته که نمیشه فهمید چی نوشته اررور فقط میشه حدس زد
    به نظر میاد اررور دوم داره میگه یه چیزی رو require کردی و آدرسش رو اشتباه دادی
    اررور داشتن صفحه هم خروجی حساب میشه و خراب میکنه هدر رو

  5. #5

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    سلام
    کد زیر:

    header("location:../dashbord.php?m=menu&p=list");

    مشکلش چیه که پیغام خطای زیر را می دهد:
    error-02.jpg
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    اسم فایلی که در آن خروجی ایجاد شده، در پیام خطا قابل مشاهده است، آن فایل را باز کنید و بررسی کنید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    اسم فایلی که در آن خروجی ایجاد شده، در پیام خطا قابل مشاهده است، آن فایل را باز کنید و بررسی کنید
    کد زیر را در فایل delete نوشتم و این پغام خطا را می دهد.


    <?php
    $id=$_GET['id'];
    deletemenu($id);
    header("location:dashbord.php?m=menu&p=list");
    ?>

    لطفا راهنمایی کنید مشکل کجا است؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    تگ بسته شدن php را از انتهای فایل‌ها به طور کامل حذف کنید یعنی فقط تگ php را باز کنید و دیگر نبندید تا بسیاری از این مشکلات دیگر پیش نیاید
    الان بین تگ بسته شدن و پایان فایل چند خط محتوا وجود دارد و همین محتوا در صفحه چاپ می‌شود

  9. #9

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    تگ بسته شدن php را از انتهای فایل‌ها به طور کامل حذف کنید یعنی فقط تگ php را باز کنید و دیگر نبندید تا بسیاری از این مشکلات دیگر پیش نیاید
    الان بین تگ بسته شدن و پایان فایل چند خط محتوا وجود دارد و همین محتوا در صفحه چاپ می‌شود
    تک بسته شدن php را از انتهای فایل حذف کردم ولی باز هم همان پیغام خطا را می دهد. ممنون میشم راهنمایی کنید

  10. #10

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    بالاتر عرض کردم همه فایل‌ها را این کار انجام دهید
    خطا از فایل dashboard.php است. احتمالا آنجا خروجی ایجاد می‌شود

  11. #11

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    بالاتر عرض کردم همه فایل‌ها را این کار انجام دهید
    خطا از فایل dashboard.php است. احتمالا آنجا خروجی ایجاد می‌شود
    [/PHP]
    این کد dashboard.php :

    <?php
    include_once '../include/functions.php';
    if(!isset($_SESSION['username'])){
    header('location:index.php?login=first');
    }
    ?>
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <meta name="description" content="">
    <meta name="author" content="Mosaddek">
    <meta name="keyword" content="FlatLab, Dashboard, Bootstrap, Admin, Template, Theme, Responsive, Fluid, Retina">
    <link rel="shortcut icon" href="img/favicon.html">

    <title>Inbox</title>

    <!-- Bootstrap core CSS -->
    <link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
    <link href="css/bootstrap-reset.css" rel="stylesheet">
    <!--external css-->
    <link href="assets/font-awesome/css/font-awesome.css" rel="stylesheet" />
    <link href="assets/jquery-file-upload/css/jquery.fileupload-ui.css" rel="stylesheet" type="text/css">
    <!-- Custom styles for this template -->
    <link href="css/style.css" rel="stylesheet">
    <link href="css/style-responsive.css" rel="stylesheet" />

    <!-- HTML5 shim and Respond.js IE8 support of HTML5 tooltipss and media queries -->
    <!--[if lt IE 9]>
    <script src="js/html5shiv.js"></script>
    <script src="js/respond.min.js"></script>
    <![endif]-->
    </head>

    <body>

    <section id="container" class="">
    <!--header start-->
    <header class="header white-bg">
    <div class="sidebar-toggle-box">
    <div data-original-title="Toggle Navigation" data-placement="right" class="icon-reorder tooltips"></div>
    </div>
    <!--logo start-->
    <a href="#" class="logo">فلت<span>لب</span></a>
    <!--logo end-->
    <div class="nav notify-row" id="top_menu">
    <!-- notification start -->
    <ul class="nav top-menu">
    <!-- settings start -->
    <li class="dropdown">
    <a data-toggle="dropdown" class="dropdown-toggle" href="#">
    <i class="icon-tasks"></i>
    <span class="badge bg-success">6</span>
    </a>
    <ul class="dropdown-menu extended tasks-bar">
    <div class="notify-arrow notify-arrow-green"></div>
    <li>
    <p class="green">شما 6 برنامه در دست کار دارید</p>
    </li>
    <li>
    <a href="#">
    <div class="task-info">
    <div class="desc">پنل مدیریت</div>
    <div class="percent">40%</div>
    </div>
    <div class="progress progress-striped">
    <div class="progress-bar progress-bar-success" role="progressbar" aria-valuenow="40" aria-valuemin="0" aria-valuemax="100" style="width: 40%">
    <span class="sr-only">40% Complete (success)</span>
    </div>


    </body>
    </html>




    و این هم کد delete.php:

    <?php
    $id=$_GET['id'];
    deletemenu($id);
    header("location:dashbord.php?m=menu&p=list");


    کجای فایل dashbord خروجی داره؟؟؟؟؟
    چطوری میتونم مشکل را حل کنم. ممنون میشم توضیح دهید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    همه کدای html خروجی هستن دیگه
    هونجور که اررورت مگه از خط 7 شروع میشن

  13. #13

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    همه کدای html خروجی هستن دیگه
    هونجور که اررورت مگه از خط 7 شروع میشن
    خب باید چیکار کنم؟؟؟؟ راه حل چیه؟؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در header کردن در php

    برای عملیات دلیت کردن شما نباید فایل داشبورد رو که خروجی html داره بار گزاری کنی ولی داری اینکار رو میکنی مشخصا شما مشکل ساختاری داری که حلش با خودته که سورس رو میبینی
    عجالتا برای اینکه راه بیفته کارت میتونی از javascript بجای هدر php استاده کنی



    address رو باید جایگزین کنی با آدرس مد نظرت
                    echo "<script>document.location=address</script>";

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در header
    نوشته شده توسط mst404 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 16:37 عصر
  2. Header فایل در جاوا
    نوشته شده توسط om123456789987654321 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 19:20 عصر
  3. عدم نمایشheader
    نوشته شده توسط elham.a1364 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 14:30 عصر
  4. مشکل در نمایش header
    نوشته شده توسط aspppsa در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 19:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •