نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    Post ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    سلام دوستان عزیز

    برای ارسال یک رشته به شکل زیر

    '31232','14253'

    از طریق کد سی شارپ به استیمول چجوری باید عمل کنم تا جواب بده و گزارش کار بکنه

    رشته رو وقتی به صورت

    '12336'

    وارد میکنم و ارسال میکنم جواب میده ولی وقتی به صورت

    '31232','14253'

    جوابی نمیگیرم ممنون میشم دوستان بگن چجوری باید این رشته رو به استیمول بفرستم که جواب بده من از

    IN توی کوئری استفاده کردم برای همین مجبورم رشته رو به اون صورت ارسال کنم


    من به شکل زیر ارسال میکنم جواب نمیده

                    Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    report.Load(Application.StartupPath + "/FishMoshtariReport.mrt");
    report["codemosgtariT"] = "'1001','1002'";
    report.Render(false);
    report.Show();



    12.jpg

  2. #2

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    شما میخواهید Single کوتیشن بفرستی به استیمول به همین خاطر نمیشه چون سینگل کوتیشن یه عملگر به حساب میاد برای اینکه به صورت رشته بشناسه به این صورت بدید بهش.

    report["codemosgtariT"] = "\'1001\',\'1002\'";

    ّه یان صورت دستور بدید ببنید به جواب میرسید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    ممنون از جوابت ولی این موردی که گفتین جواب نمیده مثلا یدونه بنویسم به این شکل جواب میده "1001" ولی به این شکل "'1001'" هیچ جوابی نمیگیرم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول



    ;"'report["codemosgtariT"] = @"'1001','1002


    ;"{'report["codemosgtariT"] = $"{'1001'},{'1002

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط asiatec مشاهده تاپیک


    ;"'report["codemosgtariT"] = @"'1001','1002


    ;"{'report["codemosgtariT"] = $"{'1001'},{'1002
    ممنون دوست عزیز ولی بازم نتیجه ای نگرفتم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    پارامتر codemosgtariT از چه نوعیه ؟ رشته است؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    پارامتر codemosgtariT از چه نوعیه ؟ رشته است؟
    از نوع text هستش البته فرقی نداره از نوع nvarchar هم کردم جواب نداد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    مطمئن هستید که برای نوع رشته یا text میشه از دستور IN استفاده کرد ؟

    به نظرم نمیشه چند تا مقدار رو توی یک رشته قرار داد و از دستور in استفاده کرد چون همه محتویات داخل پارامتر رو به عنوان یه رشته واحد در نظر میگیره

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: ارسال نشدن پارامتر از سی شارپ به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    مطمئن هستید که برای نوع رشته یا text میشه از دستور IN استفاده کرد ؟

    به نظرم نمیشه چند تا مقدار رو توی یک رشته قرار داد و از دستور in استفاده کرد چون همه محتویات داخل پارامتر رو به عنوان یه رشته واحد در نظر میگیره
    ممنون دوست عزیز خب بنظرتون من چجوری میتونم این مقدار رو ارسال کنم به استیمول اگه روش دیگه هست ممنون میشم راهنماییم کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه یک dataSet که حاوی دو تا dataTable هست را به گزارش استیمول سافت بفرستیم.
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1394, 17:20 عصر
  2. سوال: آموزش استفاده استیمول دات نت در سی شارپ کی داره؟کسی داره دریغ نکنه
    نوشته شده توسط star_alone در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 16:20 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:31 عصر
  4. توری پرسی، توری پرسی استیل، توری نوار نقاله استیل
    نوشته شده توسط toori1391 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1391, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •