نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

  1. #1

    فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    دوستان سلام
    یه برنامه نوشتم که بر روی اکسل کار میکنه. مشکل اینجاست که برنامه روی سیستمهایی که آفیس 2007 دارند مشکل نداره چون توی رفرنس برنامه فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll ورژن 12 را اضافه کردم. (روی سیستم خودم هم 2007 هستش) اما روی سیستمی که افیس 2010 هستش خطا میده. به نظر شما چیکار باید کرد تا روی ورژنهای مختلف آفیس بتونه بدون مشکل کارکنه؟ گفتم شاید ورژن بالاتر اد کنم خطا نده. برای همین روی سیستمی که آفیس 2016 نصب بود توی رفرنس برنامه ، ورژن 15 رو اضافه کردم ولی روی سیستمهایی که آفیس کوچکتر دارند خطا میده!
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    بنده در این فایل از ارتباط نرم افزار با اکسل استفاده کردم هم با اکسل 2003 ، 2007و 2016 و 2019 تست گرفتم مشکلی نداشته و بدون مشکل روی سیستم کاربر کار کرده میخواهید برای بنده که داخل این تایک هستش رو https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%DB%8C دانلود تست کنید ببنید اون مشکل هستش یا خیر چون روی سیستم تحت شبکه برنامه نوشتم و هرکدامشون یک ورژن مختلف آفیس داشتن روی همه شون جواب داد و خروجی اکسل از اطلاعات گرفتم توسط دیتاگرید ویو و خطا نداد میخواهید این سورس تست کنید ببنید باز اون خطا میده یا نه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    سلام. جدای از ورژن dll، آیا تنها همین dll کنار برنامم باشم دیگر نیازی نیست در سیستم کاربر اکسل نصب شده باشه؟ چون میخوام یه برنامه Portable درست کنم و کاربر دیگه درگیر نیب افیس و یا اکسل نشه. ممنون

  4. #4

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام. جدای از ورژن dll، آیا تنها همین dll کنار برنامم باشم دیگر نیازی نیست در سیستم کاربر اکسل نصب شده باشه؟ چون میخوام یه برنامه Portable درست کنم و کاربر دیگه درگیر نیب افیس و یا اکسل نشه. ممنون
    برنامه آفیس که باید روی سیستم مشتری نصب باشه من اون دستور نوشتم و با اکسل های که گفتم تست گرفتم هم روی سیستم خودم و هم مشتری کار کرده بدون مشکل و بنده نرم افزار Setup نیست بلکه فایل exe به مشتری میدم چون حوصه ساخت ستاپ ندارم همون فایل Exe قبلش کدگزاری و کدهام مخفی میکنم و فایل مخفی شده کدهام روی سیستمشون میریزم. و میگم فایل روی سیستم های دیگه شون خودشون کپی کنن درست به همین ریوال اون فایل کپی میکنن و روی سیستم هاشون و از خروجی اکسل هم استفاده میکنن بدون هیچ مشکلی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    البته من قصد دارم تنها از توابع اکسل استفاده کنم. بجای نوشتن توابع پیچیده میخوام از توابع اکسل استفاده کنم و خروجی اون رو در برنامه خودم نمایش بدم. آیا حتما باید اکسل نصب شده باشه یا dll بالا کفایت میکنه؟ مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    درود فراوان

    از قسمت Nuget ها فایل مربوط به Excel را دانلود کردم و در سیستم خودم کار می کنه ، اما در سیستم مشتری اررور میده و اکسل 2016 هم نصب هست.

    اررور رو پیوست کردم ،

    لیـــــــنک فایل آررور

  7. #7

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    درود فراوان

    از قسمت Nuget ها فایل مربوط به Excel را دانلود کردم و در سیستم خودم کار می کنه ، اما در سیستم مشتری اررور میده و اکسل 2016 هم نصب هست.

    اررور رو پیوست کردم ،

    لیـــــــنک فایل آررور
    فایل پروژه تون رو obfuscate کردین؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    فایل پروژه تون رو obfuscate کردین؟
    بله با Smart Assembly

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    الان به حالت عادی بدون کد گزاری این کار کردم و مشکل حل شد . راهی داره بگیم فقط این قسمت رو code نکن ؟ یا باید مثل به فایل dll بفرستیمش به برنامه و فراخوانی بشه

  10. #10

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    تنها کاری که لازمه انجام بدین اینه که توی پروژه تون رفرنس مربوط به excel رو انتخاب و از پنجره properties پراپرتی Embed interop types رو برابر false قرار بدین

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    این کار انجام دادم و این پیغام خطا رو داد

    لیـــنک

  12. #12

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    cast رو بصورت صریح (explicit) انجام بدین

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    انجام شد و حل شد اون موضوع فقط یه Error مونده که لینکش گذاشتم ، واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید

    لیــــــــنک

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    مقدار Value حذف کردم ، مشکل حل شد .


    excelFile.Cells[i, j] = info.Rows[i-2][j-1].ToString();

  15. #15

    نقل قول: فایل Microsoft.Office.Interop.Excel.dll برای ورژنهای مختلف آفیس

    تایپ excelfile چیه؟ این کست رو تست کنین ببینین مشکل برطرف میشه؟
    ((Excel.Range)excelFile.Cells[i,j]).Value = ....


تاپیک های مشابه

  1. خطای Cannot implicitly convert type 'object' to Microsoft.Office.Interop.Excel._Worksheet
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1396, 20:43 عصر
  2. Microsoft Office Interop excel 14
    نوشته شده توسط underworld در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1391, 07:09 صبح
  3. سوال: مشکل در استفاده از using Microsoft.Office.Interop.Excel; بر روی سرور
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 17:37 عصر
  4. microsoft.office.interop.word
    نوشته شده توسط هوشمندی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 12:54 عصر
  5. پس microsoft.office.interop.Excel کو؟
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •