نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

  1. #1

    مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    با سلام
    دوستان من برنامه ای نوشتم که کانکشن استرینگ نرم افزار در داخل فایل .
    exe.config
    کنار فایل اجرایی ذخیره میشه
    نرم افزار دارای چندین سال مالی هستش

    که فرمی ساختم در ابتدا میپرسه کدوم سال مالی انتخاب بشه (دیتا بیس نرم افزار رو تغییر بدم و وارد یک دیتا بیس دیگه بشه )
    کانکشن استرینگ موجود در .vshost.exe.config رو تغییر میده
    و وارد نرم افزار میشه


    ولی باید یک بار دیگه نرم افزار ریلود بشه تا اون تغییرات اعمال بشه


    دوستان کسی اطلاع داره چطور میشه اون اطلاعات فایل .vshost.exe.config رو بدون اینکه از نرم افزار خارج بشه

    دوباره ریلود کرد تا از آخرین کانکشن استرینگ ذخیره شده استفاده بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    سلام دوست عزیز بسته به امنیت برنامه اتون
    1-کانکشن رو داخل برنامه اتون تعریف کنید
    2-یا داخل یه فایل تکست و به صورت رمز شده کانکشن ها رو تعریف کنید
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    سلام و ممنون از جوابتون
    آقا احتمالا من نتونستم منظورم رو برسونم
    مشکل من امنیت و کد گذاری کانکشن و یا نحوه ذخیره کردن کانکشن در داخل نرم افزار یا خارج از نرم افزار نیست

    مشکل اینه چون توی تنظیمات اضافه شده - به محض اجرای برنامه با کانکشن پیش فرض برنامه رو اجرا میکنه و کاربر که کانکشن رو تغییر میده - اعمال نمیشه و باید یک بار برنامه بسته شه و اجرا بشه تا تغییرات کانکشن اعمال بشه

    و میخواستم ببینم راهی هست که نیاز به خروج و اجرای دوباره نرم افزار نباشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    سلام دوست عزیز برای همین عرض کردم.شما نحوه کد نویسی اتون و اتصالتون به دیتابیس چجوری هستش؟
    آیا با ویزارد به دیتا بیس متصل میشین؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    12

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    با نگارش چند vs کار می کنید ؟
    لطفا کد ذخیره سازی تنظیمات داخل app.cofig قرار بدید ظارها مشکلی در روش ذخیره سازی دارید ...
    کدهای خود رو با مثال ارائه شده در لینک زیر مقایسه کنید البته زبان سی شارپ هست ، اگر مشکل حل نشد بقیه پاسخ های اون لینک تست کنید احتمالا مشکل برطرف بشه .
    https://stackoverflow.com/a/28468579/1395101

  6. #6

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    سلام
    بله به طریق کد ویزارد هستش

  7. #7

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    نقل قول نوشته شده توسط Asra98 مشاهده تاپیک
    با نگارش چند vs کار می کنید ؟
    لطفا کد ذخیره سازی تنظیمات داخل app.cofig قرار بدید ظارها مشکلی در روش ذخیره سازی دارید ...
    کدهای خود رو با مثال ارائه شده در لینک زیر مقایسه کنید البته زبان سی شارپ هست ، اگر مشکل حل نشد بقیه پاسخ های اون لینک تست کنید احتمالا مشکل برطرف بشه .
    https://stackoverflow.com/a/28468579/1395101


    سلام
    با نگارش 2012 کار میکنم
    کد هامو داخل app.cofig ذخیره میکنم


    مشکل من اینه که موقع لود نرم افزار اون کد ها داخل app.cofig هستش رو خونده
    و برنامه رو اجرا کرده
    و وقتی من app.cofig رو ذخیره کردم - فایده ای نداره ، چون نرم افزار با تنظیمات قبلی بالا اومده و از app.cofig قبل از تغییرات استفاده میکنه


    اون لینک که فرستادین
    یه کد زده
    ConfigurationManager.RefreshSection("appSettings") ;


    تقریبا یه همچین کدی میخوام که تنظیمات app.cofig رو دوباره از نو لود کنه

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    12

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    نقل قول نوشته شده توسط aidin2345 مشاهده تاپیک
    اون لینک که فرستادین
    یه کد زده
    ConfigurationManager.RefreshSection("appSettings") ;
    تقریبا یه همچین کدی میخوام که تنظیمات app.cofig رو دوباره از نو لود کنه
    بفرمایید که در حالت دیباگ (اجرا در محیط vs) این مشکل رو دارید یا نه وقتی فایل پابلیش شده رو تست می کنید این مشکل رو دارید ؟؟
    من یه پروژه سال 92 داشتم که حافظم زیاد یاری نمی کنه ولی یادمه در محیط دیباگ این مشکل بود! که دلیلشم در همون لینکی که فرستادم توضیح داده به دلیل مدیریت خود vs 12 فایل کانفیک اخرین تغییرات رو پشتیبانی نمی کنه ولی در محیط خارج دیباگ فکر میکنم این مشکل حل شده بود چون ما هم یه همچین سناریو داشتیم که به صورت runtime باید تغییرات به app.cofig اعمال میشد ولی دقیق خاطرم نیست که در مشکل با همون لینک ارائه شده حل شد یا نه با ری استارت کل اپ ؟! تست بفرمایید و اعلام نتیجه کنید تا درصورت پایداری مشکل راه حل پیدا بشه .

  9. #9

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    نقل قول نوشته شده توسط Asra98 مشاهده تاپیک
    بفرمایید که در حالت دیباگ (اجرا در محیط vs) این مشکل رو دارید یا نه وقتی فایل پابلیش شده رو تست می کنید این مشکل رو دارید ؟؟
    من یه پروژه سال 92 داشتم که حافظم زیاد یاری نمی کنه ولی یادمه در محیط دیباگ این مشکل بود! که دلیلشم در همون لینکی که فرستادم توضیح داده به دلیل مدیریت خود vs 12 فایل کانفیک اخرین تغییرات رو پشتیبانی نمی کنه ولی در محیط خارج دیباگ فکر میکنم این مشکل حل شده بود چون ما هم یه همچین سناریو داشتیم که به صورت runtime باید تغییرات به app.cofig اعمال میشد ولی دقیق خاطرم نیست که در مشکل با همون لینک ارائه شده حل شد یا نه با ری استارت کل اپ ؟! تست بفرمایید و اعلام نتیجه کنید تا درصورت پایداری مشکل راه حل پیدا بشه .
    سلام و ممنون از توجهتون

    متاسفانه هم توی حالت دیباگ و هم بعد پابلیش باز همون طوره و نیاز داره آپ ریستارت شه

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    12

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    نقل قول نوشته شده توسط aidin2345 مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از توجهتون

    متاسفانه هم توی حالت دیباگ و هم بعد پابلیش باز همون طوره و نیاز داره آپ ریستارت شه
    درباره مجزار کردن بخش های کانفیگ پیج چیزی میدونید ؟
    اگه اطلاعاتی ندارید یه سرچ بزنید مسلط میشید .
    کاری که در این روش صورت میگیره برای جلوگیری از ری استارت شدن برنامه (با تغییر فایل کانفیک نیاز به ری استارت هست ، دربرنامه های وب اتوماتیک این حالت رخ میده) ،
    در این روش بخش مورد نظر در داخل فایل کانفیک به یه فایل دیگه کانفیک اشاره می کنه ،
    برای مثال شما می تونید بخش کامکشن استرینک رو داخل یه فایل کافیک جدا بزارید و از داخل app.config اصلی اونو فراخوانی کنید .
    من این کار رو سالهاست در وب انجام میدم ولی در اپ ویندوزی تست نگرفتم ولی چون پلتفرم یکی هست بعید داریم اجرا نشه ، به هر حال تستش ضرر نداره ...


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

    <configuration>
    <appSettings configSource="AppSettings.config" />
    </configuration>



    <?xml version="1.0"?>

    <appSettings>
    <add key="webpages:Version" value="3.0.0.0" />
    <add key="webpages:Enabled" value="false" />
    <add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
    <add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
    <!--....-->
    </appSettings>



  11. #11

    نقل قول: مشکل در بارگذاری تنظیمات .vshost.exe.config

    سلام
    Asra عزیز ، حسابی به زحمتتون انداختم
    ممنونم
    تست کنم ، خبرش رو بگم خدممتون

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: محتوای فایل های pdb و vshost.exe
    نوشته شده توسط jaza_sa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1394, 01:55 صبح
  2. error vshost.exe
    نوشته شده توسط f_naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 15:53 عصر
  3. سوال: vshost.exe error
    نوشته شده توسط abb_mirage در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 08:43 صبح
  4. تفاوت سه فایل app.config و Test1.exe.config و Test1.vshost.exe.config
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 22:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •