نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

  1. #1

    تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    با سلام
    با احترام من یک برنامه تحت شبکه با C#‎ و دیتابیس sql server 2008 دارم
    حالا مشکل من اینه مشتری می خواهد از طریق اینتزنت بتواند به برنامه اش وارد شود
    راه حل ساده چیه ؟
    چگونه می توانم با تنظیم سرورم از طریق اینترنت به بانکم کانکت شوم ؟
    ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    با سلام
    با احترام من یک برنامه تحت شبکه با C#‎‎ و دیتابیس sql server 2008 دارم
    حالا مشکل من اینه مشتری می خواهد از طریق اینتزنت بتواند به برنامه اش وارد شود
    راه حل ساده چیه ؟
    چگونه می توانم با تنظیم سرورم از طریق اینترنت به بانکم کانکت شوم ؟
    ممنون میشم
    یک راه این هست که یک آی پی استاتیک و DNS در یک میزبان اینترنتی ثبت کنید و در ویندوز سروری که SQL Server را نصب کردید تعریف کنید و در کامپیوترهای مشتری هم با استفاده از PPPOE به سرورتون متصل شوید البته خیلی امن نیست !!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    با سلام
    با احترام من یک برنامه تحت شبکه با C#‎‎ و دیتابیس sql server 2008 دارم
    حالا مشکل من اینه مشتری می خواهد از طریق اینتزنت بتواند به برنامه اش وارد شود
    راه حل ساده چیه ؟
    چگونه می توانم با تنظیم سرورم از طریق اینترنت به بانکم کانکت شوم ؟
    ممنون میشم
    راه اصولیش هم اینه یه هاست ویندوزی بگیری دیتابیست رو توش ایجاد کنی برای دسترسی به بانکت وب سرویس بنویسی. به اینصورت که وقتی مثلا میخوای لیست دفتر تلفن رو نشون بدی به وب سرویس درخواستشو میدی وب سرویس هم میره دستورات سلکت مربوطه رو اجرا میکنه و نتیجه رو بهت برمیگردونه. این روش اصولیشه .غیر اصولیش هم اینه مستقیما از برنامت به دیتابیس وصل بشی . و تو کانکشن استرینگ آی پی سرورت رو بدی .

  4. #4

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    با سلام
    لطفا" کمی بیشتر توضیح بدهید
    dns چرا و چه میزبانی و کجا و چرا ؟
    روش کار و ...
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    با سلام
    ضمن تشکر
    یک هاست ویندوزی رایگان و یا ارزان به من معرفی می کنید ؟
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    راه اصولیش هم اینه یه هاست ویندوزی بگیری دیتابیست رو توش ایجاد کنی برای دسترسی به بانکت وب سرویس بنویسی. به اینصورت که وقتی مثلا میخوای لیست دفتر تلفن رو نشون بدی به وب سرویس درخواستشو میدی وب سرویس هم میره دستورات سلکت مربوطه رو اجرا میکنه و نتیجه رو بهت برمیگردونه. این روش اصولیشه .غیر اصولیش هم اینه مستقیما از برنامت به دیتابیس وصل بشی . و تو کانکشن استرینگ آی پی سرورت رو بدی .
    البته روش پیشنهادی جناب مردای وقتی اصولی تلقی میشه! که تازه در شروع طراحی یک برنامه باشید ویا لایه ارتباط با پایگاه داده را هنوز طراحی نکرده باشید.
    بنابراین در صورتی که نرم افزار release شده باشد و درحال کار باشد و در صورتی که از تکنیک های برنامه نویسی لایه ای در طراحی استفاده نشده باشد، عملا استفاده از وب سرویس ناممکن خواهد بود.
    البته حتی اگر از برنامه نویسی لایه ای هم استفاده شده باشد بازهم استفاده از وب سرویس کار عاقلانه ای نیست. بهترین روش ثبت یک آی پی و سرور dns و استفاده از آی پی سرور البته این روش هزینه در برخوهد داشت و همچنین لایه امنیتی سرور هم باید مستحکم باشد.

  7. #7

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    با سلام
    لطفا" کمی بیشتر توضیح بدهید
    dns چرا و چه میزبانی و کجا و چرا ؟
    روش کار و ...
    ممنون
    توضیح خاصی نداره! با یکی از ISP ها که می خواهید اشتراک بگیرید مشاوره کنید! روش کار و راه اندازی را برای شما انجام میدهند!

  8. #8

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    با سلام
    ضمن تشکر
    یک هاست ویندوزی رایگان و یا ارزان به من معرفی می کنید ؟
    ممنون
    استفاده از هاست اشتراکی رایگان برای نرم افزاری که از پایگاه داده SQL Server استفاده میکنه به مصداق بارز خودکشی دوست عزیز!
    هاست های اشتراکی در حد همون دفترچه تلفن نوشتن ایمن هستند اونهم برای برنامه های دم دستی گوشی های هوشمند...
    در صورتیکه برنامه ها براتون ارزشمند هستند و البته تجاری قطعا باید هزینه کنید و در حال حاضر بهای این هزینه را پرداخت کنید تا در آینده بابت هزینه نکردن چند برابر تاوان پرداخت نکنید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تحوه اتصال به دیتا بیس sql server از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    البته روش پیشنهادی جناب مردای وقتی اصولی تلقی میشه! که تازه در شروع طراحی یک برنامه باشید ویا لایه ارتباط با پایگاه داده را هنوز طراحی نکرده باشید.
    بنابراین در صورتی که نرم افزار release شده باشد و درحال کار باشد و در صورتی که از تکنیک های برنامه نویسی لایه ای در طراحی استفاده نشده باشد، عملا استفاده از وب سرویس ناممکن خواهد بود.
    البته حتی اگر از برنامه نویسی لایه ای هم استفاده شده باشد بازهم استفاده از وب سرویس کار عاقلانه ای نیست. بهترین روش ثبت یک آی پی و سرور dns و استفاده از آی پی سرور البته این روش هزینه در برخوهد داشت و همچنین لایه امنیتی سرور هم باید مستحکم باشد.
    بحث نگه داری یک سرور کار خیلی راحتی نیست. خودمم دارم از همین روش استفاده میکنم(اتصال مستقیم به سرور دیتابیس با آی پی استاتیک) که وب سرویس رو پیشنهاد دادم . هر چند من از فایروال سخت افزاری و وی پی ان و ... استفاده میکنم ولی بازم نگاه به هزینه ها ممکنه برای شروع کار مناسب نباشه. ولی از همین ابتدا ادم اصولی بره جلو بهتره. تو وب سرویس امنیت درخواستها نسبتا خوب هست. حتی ممکنه دیتابیستون اونجایی که وب سرویستون فعاله، نباشه . کاربر عملا نه دیتابیستون رو میبینه نه رشته اتصال نه چیزی . درخواستهایی که به وب سرویس میرسه هم میتونه اعتبار سنجی بشه (باید بشه) . درستش هم اینه در ابتدای شروع کد نویسی روش مشخصی رو انتخاب کرد .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به دیتابیس SQL Server - چهار عمل اصلی در #C
    نوشته شده توسط crafcrab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1396, 13:12 عصر
  2. اتصال به دیتابیس sql server با CRecordSet در VC++‎
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1393, 11:31 صبح
  3. آموزش: روش های اتصال به دیتابیس SQL Server
    نوشته شده توسط birtemp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 19:23 عصر
  4. سوال: مشکل در اتصال دیتابیس بعد از نصب sql server
    نوشته شده توسط hadi_723 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •