نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغیر رنگ ردیف و سلول

  1. #1

    تغیر رنگ ردیف و سلول

    با سلام مجدد و معذرت بابت سوالای زیاد

    دوستان در مورد تغیر رنگ ردیف دیتا گرید به شرط خاص زیاد صحبت شده ولی جایی ندیدم که کل ردیف ها را بررسی کنه معمولا ستون خاصی را بررسی می کردند



    for (int i = 0; i < dgvp.Rows.Count; i++)
    if (Convert.ToString(dgvp.Rows[i].Cells[2].Value) == "333")
    {
    dgvp.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;
    }



    یه سوال اینکه به جای سل 2 میخام که کلیه سلول ها بررسی بشند . باید چه تغیری بدم
    سوال دوم اینکه ایا این کار خیلی سرعت لود صفحه را پایین میاره؟با فرض اینکه این کد را در پیج لودم بزارم
    واینکه راهی هست که بشه اینکار را کرد و سرعت کم نشه؟

  2. #2

    نقل قول: تغیر رنگ ردیف و سلول

    با تشکر از دوستان خوب جوابش را پیدا کردم. اینجا بود-
    سایتش شبیه همین برنامه نویسه ولی اسمش یه چیز دیگس


    فقط یه مشکل اون اخرش دارم میخام بگم که ردیفی که اون عدد توش قرار گرفته قرمز باشه
    ولی فقط ردیف اول قرمز میشه
    INT را باید چی قرار بدم درسته بشه



    bool dgvIsComplete = true;
    for (int i = 0; i < dgvp.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dgvp.Columns.Count; j++)
    {
    object obj = dgvp.Rows[i].Cells[j].Value;
    if (Convert.ToString(dgvp.Rows[i].Cells[j].Value) == "333")
    {
    dgvIsComplete = false;
    break;
    }
    }
    }
    if (dgvIsComplete)
    {
    MessageBox.Show("ok");
    }
    else
    {
    int i = 1;
    dgvp.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;
    }



    در اصل اینجا را میخام ویرایش کنم و بگم اگه اوکی نبود. ردیف مورد نظر قرمز بشه



    else {
    int i = 1;
    dgvp.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;
    }


    آخرین ویرایش به وسیله hamidtmu : شنبه 07 اردیبهشت 1398 در 15:47 عصر

  3. #3

    نقل قول: تغیر رنگ ردیف و سلول

    سلام
    اگر میخاید همش رنگش عوض بشه نیازی به این همه کد مخصوصاً if پایین نیست

    for (int i = 0; i < dgvp.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dgvp.Columns.Count; j++)
    {
    if (Convert.ToString(dgvp.Rows[i].Cells[j].Value) == "333")
    {
    dgvp.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;
    }
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: تغیر رنگ ردیف و سلول

    نقل قول نوشته شده توسط Shadow_net مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر میخاید همش رنگش عوض بشه نیازی به این همه کد مخصوصاً if پایین نیست

    for (int i = 0; i < dgvp.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dgvp.Columns.Count; j++)
    {
    if (Convert.ToString(dgvp.Rows[i].Cells[j].Value) == "333")
    {
    dgvp.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;
    }
    }
    }
    با تشکر دوست عزیز. خیلی عالی و سازنده بود. اگه من بخام فقط همون سلول را رنگی کنم با همین کد میشه -میخام ردیف مثلا رنگ قرمز و سلول رنگ زرد باشه

  5. #5

    نقل قول: تغیر رنگ ردیف و سلول

    بله
    کد زیر رنگ ستون رو تغییر میده جایی که ردیف قرمز هست
    میتونید از رویداد CellClick یا Cell های دیگه استفاده کنید

    private void DataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.Rows[e.RowIndex].DefaultCellStyle.BackColor == Color.Red)
    {
    dataGridView1.Columns[e.ColumnIndex].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Yellow;
    }
    }

    شرط هاش دیگه به عهده خودتون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1397, 00:42 صبح
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 07:25 صبح
  3. سوال: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:11 عصر
  4. سوال: من میخوام حافظه موجود در یک متغیر int را بدون عوض شدن محتوا در یک متغیر float بریزم
    نوشته شده توسط mhamohsen در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 15:38 عصر
  5. تغییر محتوای یک متغیر BaseCollection در هنگام تعریف متغیر دیگر!
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •