نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر نکردن Labelها با تغییر گزینه ComboBox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question تغییر نکردن Labelها با تغییر گزینه ComboBox

    باسلام خدمت دوستان و بزرگواران
    تو پروژم از1 CombBox ی استفاده شده که به دیتابیس وسله و نام کالا رو نمایش میده و برای پر شدن سایر مشخصات کالا در سایر Label ها و جلو گیری از تگراری نبودن نام کالا در ComboBox1 در فرم لود از کد زیر استفاده کردم:

    var list = (from b in db.CommoTables select b.CommodName).Distinct().ToList();
    cmbCommodityName.DataSource = list.ToList();
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";
    var q = from d in db.CommoTables
    where d.CommodName == cmbCommodityName.Text && d.CommodSize == cmbSiz.Text
    select d;
    lblSaleCodCommodity.DataBindings.Add("Text", q, "CommodCod");
    lblNameCO.DataBindings.Add("Text", q, "CompanyName");
    lblUnitPrice.DataBindings.Add("Text", q, "UnitPrice");
    lblTax.DataBindings.Add("Text", q, "Tax");
    lblOff.DataBindings.Add("Text", q, "Dicount");


    و از کد زیر پشت ComboBox1 استفاده کردم تا در ComboBox2 سایز مربوط به نام کالای انتخابی از CombBox1 نمایش داده بشه:

    private void cmbCommodityName_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    var q = from s in db.CommoTables
    where s.CommodName == cmbCommodityName.Text
    select s;
    cmbSiz.DataSource = q;
    cmbSiz.DisplayMember = "CommodSize";
    }


    ولی با تغییر ComboBox1 اطلاعات داخل Label ها تغییر نمیکنه.
    ممنون میشم راهنماییم بفرمائید که کجای کدم اشتباه هست و از چه کدی باید استفاده کنم.
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: تغییر نکردن Labelها با تغییر گزینه ComboBox

    الان در کدهای پایینی، در کدام خط شما اقدام به مقداردهی متن Labelها کرده اید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: تغییر نکردن Labelها با تغییر گزینه ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    الان در کدهای پایینی، در کدام خط شما اقدام به مقداردهی متن Labelها کرده اید؟
    سری کد اول، خط 7 تا 11، label ها دارن مقدار دهی میشن

  4. #4

    نقل قول: تغییر نکردن Labelها با تغییر گزینه ComboBox

    تغییر مقداری هم نباید اتفاق بیافته. list و q و qپایین سه منبع داده مجزا هستند.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: تغییر نکردن Labelها با تغییر گزینه ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    تغییر مقداری هم نباید اتفاق بیافته. list و q و qپایین سه منبع داده مجزا هستند.
    وقتی Distinct نیست درست کار میکنه اما وقتی میذارم درست کار نمیکنه، برا این از Distinct در ComboBox1 استفاده کردم که داده های تکراری رو نشون نده،حالا کد چه تغییری باید بکنه تا پروژه درست کار بکنه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: تغییر نکردن Labelها با تغییر گزینه ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    تغییر مقداری هم نباید اتفاق بیافته. list و q و qپایین سه منبع داده مجزا هستند.
    چه تغییری در کد باید داده بشه که هم cmbCommodityName نام تکراری نمایش نده و هم سایر Label ها بصورت خود کار پر بشن و هم cmbSize با تغییر cmbCommodityName مقدارش تغییر کنه؟
    مثلا در cmbCommodityName وقتی مقدار "پیچ" رو انتخاب میکنم در cmbSize اندازه هایی که مربوط به پیچ هست رو برام لیست کنه.
    امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1397, 23:18 عصر
  2. حرفه ای: تغییر در عناصر با انتخاب گزینه های Combobox
    نوشته شده توسط h_4060 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1392, 12:56 عصر
  3. مبتدی: حفظ آخرین تغییرات روی labelها و متغیرها در VB.Net
    نوشته شده توسط graphic در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 15:28 عصر
  4. سوال: تغییردادن Item یک Combobox ازیک فرم دیگه
    نوشته شده توسط Galawij در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 00:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •