نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک فوری درباره putextera

  1. #1

    کمک فوری درباره putextera

    با سلام
    عکس های زیر رو ببینید





    مشکل در ارسال اطلاعات ندارم ولی نمیخونه و لاگ هم گرفتم
    روی ریسایکل از sqlite میخونه و اون مشکلی نداره ولی نمیخونه روی edittext
    شایدم ارسال نمیکنه ولی ممنون میشم جواب بدین خیلی نیاز این کدم
    ممنون میشم جواب بدین
    نیازه
    سرچ هم کردم هر کدی هم امتحان کردم

  2. #2

    نقل قول: کمک فوری درباره putextera

    شکل سوال پرسیدنتون اصلا جالب نیست. بجای این که من نوعی بیام ببینم مشکل چیه، باید انرژی بزارم سوالو بفهمم.
    https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Smart_Questions

  3. #3

    نقل قول: کمک فوری درباره putextera

    روی ریسایکل از sqlite میخونه و اون مشکلی نداره ولی نمیخونه روی edittext
    الان سوالتون این هست؟ به قول این دوستمون همین سوالتون خودش یک تفسیر لازم داره!

  4. #4

    نقل قول: کمک فوری درباره putextera

    از عکس پیداست سوالم در مورد put extera هستش
    روی ریسایکل از پایگاه داده میخونه و زمانی که کلیک میکنم روی item و [ut اجرا میشه و میفرسته به یه activity ولی اون اکتیویتی نمیخونه و get نمیکنه
    کجای کارم مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
    -------

  5. #5

    نقل قول: کمک فوری درباره putextera

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    از عکس پیداست سوالم در مورد put extera هستش
    روی ریسایکل از پایگاه داده میخونه و زمانی که کلیک میکنم روی item و [ut اجرا میشه و میفرسته به یه activity ولی اون اکتیویتی نمیخونه و get نمیکنه
    کجای کارم مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
    -------
    این شرط یعنی چی؟ البته در تصویر سوم که خطا نمایش داده شده این شرط هست

    (if(extra==null
    ...

    اگر extra مقدار null داره و شرط درست هست خوب دیگه اون مقادیر را باید از کجا بیاره؟
    ولی در تصویر دوم شرط درست شده است..

    (if(extra!=null
    ...

    الان این سورس کدها که در تصویر هم اشتباه هستند به هرحال اگر extra مقدار null نداشته باشه قطعا باید مقادیر را دریافت کنید.
    در کل دوست عزیز سعی کنید که زحمت بکشید وسورس کدتون را قرار بدید که بهتر بشه راهنمایی کرد اینکه تصویر از سورس قرار میدید یعنی خودتون هم حوصله یک کپی و پیست ساده را ندارید حالا برای خواننده سوال چرا باید اهمیت داشته باشه که شما سورس تون چی هست!!

  6. #6

    نقل قول: کمک فوری درباره putextera

    توی عکس میبینید بازم نشد کلا انگار نمیشه از روی پایگاه داده خوند روی اکتیویتی




  7. #7

    نقل قول: کمک فوری درباره putextera

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    توی عکس میبینید بازم نشد کلا انگار نمیشه از روی پایگاه داده خوند روی اکتیویتی



    بهتره یک لاگ بذارید تو اکتیویتی دوم و اصلا ببنید اون شی bundle که ارسال شده مقدار داره یا null هست؟ اینطوری وضعیت مشخص میشه؟
    این کد راه هم تست کنید..

    ...
    Bundle extras = new Bundle();


    extras.putString(aName",bankModel.getAccountName() );// if string data type
    extras.putInt("aNumber", bankModel,getAccountNumber); // if integer data type
    ...


    Intent intent = new Intent(context, BankUpdateActivity.class);
    intent.putExtras(extras);
    context.startActivity(intent);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •