نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: غیر فعال کردن موس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    غیر فعال کردن موس

    سلام دوستان وقتتون به خیر
    حتما همتون برنامه های قدیمی تحت داس رو دیدین؟
    من میخوام محیط یه برنامه تحت داس رو شبیه سازی کنم حالا نیاز دارم که تو کل نرم افزار(یا تو هر فرمی) موس رو کلا غیر فعال کنم دقیقا مث نرم افزار های قدیمی تحت داس که عملا موس کار نمیکرد وتمام کارا با کیبرد انجام میشد
    ترجیها اگه بشه از
    protected override bool ProcessCmdKey(ref System.Windows.Forms.Message msg, System.Windows.Forms.Keys keyData)
    استفاده کرد
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال کردن موس

    نقل قول نوشته شده توسط svhasvha مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقتتون به خیر
    حتما همتون برنامه های قدیمی تحت داس رو دیدین؟
    من میخوام محیط یه برنامه تحت داس رو شبیه سازی کنم حالا نیاز دارم که تو کل نرم افزار(یا تو هر فرمی) موس رو کلا غیر فعال کنم دقیقا مث نرم افزار های قدیمی تحت داس که عملا موس کار نمیکرد وتمام کارا با کیبرد انجام میشد
    ترجیها اگه بشه از
    protected override bool ProcessCmdKey(ref System.Windows.Forms.Message msg, System.Windows.Forms.Keys keyData)
    استفاده کرد
    ممنون
    از این دستور در زمان بارگذاری کلاس اصلی برنامه تون استفاده کردید

    Cursor.Hide();

    در ++C هم می تونید از این تابع استفاده کنید

    int ShowCursor( BOOL bShow);

    البته می تونید به صورت یک کتابخانه هم استفاده کنید در سی شارپ ...
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 در 16:42 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: غیر فعال کردن موس

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    از این دستور در زمان بارگذاری کلاس اصلی برنامه تون استفاده کردید

    Cursor.Hide();

    در ++C هم می تونید از این تابع استفاده کنید

    int ShowCursor( BOOL bShow);

    البته می تونید به صورت یک کتابخانه هم استفاده کنید در سی شارپ ...
    سلام ممنون از راهنماییت از این دستور استفاده کردم اما در واقع این دستتور فقط اشاره گر رو مخفی میکنه و اگه کاربر یه خورده با موس بازی کنه میتونه محل موس رو تشخیص بده و ازش استفاده کنه و این باعث ایراد میشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: غیر فعال کردن موس

    دوستان کسی نتونست راهنمایی کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: غیر فعال کردن موس


  6. #6

    نقل قول: غیر فعال کردن موس

    کدی برای غیر فعال کردن ماوس ندیدم و همه BlockInput هستن که ماوس و کیبورد رو قفل میکنند
    راهی که به نظرم میرسه اینه که بیاین در یک تایمر location ماوس رو یک جا قفل کنید

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: غیر فعال کردن موس

    ممنون از راهنماییتون

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: غیر فعال کردن موس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون
    از راهنماییتون

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن موس و کیبورد
    نوشته شده توسط lesolai در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1394, 11:11 صبح
  2. غیر فعال شدن موس
    نوشته شده توسط art2692 در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 10:12 صبح
  3. نمایش فرم غیرقابل فوکوس در MDI
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 11:13 صبح
  4. فوری: غیر فعال کردن موس
    نوشته شده توسط asef-khan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1383, 04:47 صبح
  5. فعال و غیر فعال نمودن موس
    نوشته شده توسط maleknasab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1382, 21:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •