نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اتصال phpmaker به اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    اتصال phpmaker به اکسس

    سلام

    از دوستان کسی با برنامه PHPMaker کار کرده که بتونه اکسس رو در این برنامه پیاده سازی و به عنوان دیتابیس استفاده کنه؟
    من در زمان افزودن فیلد به اکثر جداولم به خطای زیر مواجه میشم که علتش رو متوجه نشدم
    اگر از دوستان تجربه ای دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
    Failed to execute SQL. Error: An INSERT INTO query cannot contain a multi-valued field. (-210635919)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: اتصال phpmaker به اکسس

    من قابلیت حطایابی رو در برنامه مذکور فعال کردم

    متن خطای زیر برای من نمایش داده شد:
    ADOConnection._Execute(INSERT INTO [PeopleTbl]  ([peo_Name],[peo_CodeMeli],[peo_NPedar],[peo_ShSh],[peo_Mobile],[peo_Tel],[peo_Address],[peo_Attachments...,  false) % line 1228, file: adodb.inc.php
    ADOConnection.Execute(INSERT INTO [PeopleTbl] ([peo_Name],[peo_CodeMeli],[peo_NPedar],[peo_ShSh],[peo_Mobile],[peo_Tel],[peo_Address],[peo_Attachments...) % line 407, file: PeopleTbl.php
    PHPMaker2019\Cars_Gallery\PeopleTbl.insert(Array[11]) % line 1360, file: PeopleTbl_add.php
    PHPMaker2019\Cars_Gallery\PeopleTbl_add.addRow(nul l) % line 658, file: PeopleTbl_add.php
    PHPMaker2019\Cars_Gallery\PeopleTbl_add.run() % line 23, file: PeopleTblindex.phpadd.php


    و خطای زیر رو در قالب باکس خطا برام نشون داد:
    Failed  to execute SQL: INSERT INTO [PeopleTbl]  ([peo_Name],[peo_CodeMeli],[peo_NPedar],[peo_ShSh],[peo_Mobile],[peo_Tel],[peo_Address],[peo_Attachments],[peo_Note],[peo_RegTime],[peo_UsrReg])  VALUES  ('Alireza','1234567890','Alferedo','123','+9891530  72938','+985136555984',NULL,NULL,NULL,NULL,NULL).  Error: An INSERT INTO query cannot contain a multi-valued field.  (-210635919)


    چیزی به ذهنتون میرسه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mehr@ban : دوشنبه 16 اردیبهشت 1398 در 02:20 صبح

تاپیک های مشابه

  1. phpmaker
    نوشته شده توسط nadia.g در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 فروردین 1393, 09:35 صبح
  2. معرفی یه کتاب یا لینک برای آموزش phpmaker
    نوشته شده توسط miladi67 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 21:45 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 20:42 عصر
  4. اتصال به پایگاه داده اکسس ـ فوری
    نوشته شده توسط MissDelphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 06:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •