نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دریافت بسته byte

  1. #1

    Question دریافت بسته byte

    با سلام
    چه جوری یک بسته byte رو تو asp دریافت کنم؟
    روش زیر برای string هستش.اما حالا اگه بسته باینری بود چی؟

    string strValue = string.Empty;

    System.IO.StreamReader reader = new System.IO.StreamReader(_context.Request.InputStrea m);
    strValue = reader.ReadToEnd();

  2. #2

    نقل قول: دریافت بسته byte

    کسی نیس کمک کنه
    من چندتا مقدار دارم که توی یک []byte هستن.
    حالا میخام از یک سایت دیگه ارسال و تو یه سایت دیگه دریافت و پارس کنم.
    مثلا یک []byte شامل 24 تا خونه است که از خونه 0 تا 1 شامل سال ،خونه 2 شامل ماه ، خونه 3 شامل روز و ............

  3. #3

    نقل قول: دریافت بسته byte

    InputStream یک استریم هست که میتونید به تعداد مورد نیاز بایتها رو ازش بخونید
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...st.inputstream


    میتونید داده ها رو در قالب string ارسال و در مقصد داده ها رو از رشته استخراج کنید.
    راه بهتر اینکه داده ها رو در قالب xml و یا json انتقال بدید.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل کلاس به byte[]
    نوشته شده توسط m.h.movahedi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1394, 11:23 صبح
  2. چطور تبدیل کنم فایل Dat را به Byte[]?
    نوشته شده توسط mhs5862 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 20:42 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 11:05 صبح
  4. سوال: تبدیل آرایه به byte[] و بر عکس
    نوشته شده توسط mehdi_csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 دی 1389, 08:47 صبح
  5. خواندن BYTE به BYTE
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 بهمن 1386, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •