نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت جدول از خروجی جیسون

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question ساخت جدول از خروجی جیسون

    سلام دوستان.
    من میخوام از خروجی جیسون یه صفحه که به صورت ایجکس دریافت میکنم یه جدول بسازم.
    تقریبا کد زیررو تونستم بنویسم(مبتدی هستم خرده نگیرید )



    function imAnAjaxFunction() {
    var request = $.ajax({
    url: '<?php echo base_url(); ?>member/Member/member_address/1',
    type: 'Post'
    });
    request.done(function(data) {
    //alert(data);

    var items = [];
    $.each(data, function(key, val) {
    items.push("<tr>");
    items.push("<td>ramin</td>");
    items.push("</tr>");
    });
    $('<tbody/>',{"class":"mydata",html:items.join("")}).appendT o("table1");

    });


    request.fail(function(jqXHR, textStatus) {
    console.log('Sorry: ' + textStatus);
    });
    }




    جیسون رو دریافت میکنم فقط نمیتونم تو جدول نشونش بدم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ساخت جدول از خروجی جیسون

    شاید این جواب بده .... ولی تهش table1 رو مطمئنان غلط نوشتی چون نه مشخص کردی کلاسه نه آیدی باید . یا # بزاری به تناسب کلاس یا آیدی بودنش


                     $('<tbody>'+ items.join("") +'</tbody>').appendTo("table1");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت جدول از خروجی جیسون

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    شاید این جواب بده .... ولی تهش table1 رو مطمئنان غلط نوشتی چون نه مشخص کردی کلاسه نه آیدی باید . یا # بزاری به تناسب کلاس یا آیدی بودنش


                     $('<tbody>'+ items.join("") +'</tbody>').appendTo("table1");

    من دقت کردم رو این خط



    $.each(data, function(key, val) {
    items.push("<tr>");
    items.push("<td>ramin</td>");
    items.push("</tr>");
    });




    این خطا رو دارم:
    Cannot use 'in' operator to search for 'length' in

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ساخت جدول از خروجی جیسون

    باید رشته data رو تبدیل به جیسون کنی قبل از اینکه تو حلقه بزاریش
    data = $.parseJSON(data)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت جدول از خروجی جیسون

    بهتره اینطور بگم.
    من خروجی زیر رو دارم


    [{"id":"1","member_id":"1","title":"\u062e\u0627\u0 646\u0647","address":" o ltjp Hov ilj Hfhn","map_lati":"34.12","map_long":"51.23"}]



    اینو میخوام به صورت جدول تو دیو زیر قرار بدم


    کد HTML:
    <DIV CLASS="CONTENT" ID="COUNTENIID">
    
    </DIV>
    چه کد جاوا اسکریپتی برای این بنویسم؟

  6. #6

    نقل قول: ساخت جدول از خروجی جیسون

    همونطور که گفتند از JSON.parse استفاده کنید تا رشته به آبجکت یا آرایه تبدیل بشه
    https://jsfiddle.net/txk3dpv8

تاپیک های مشابه

  1. نحوه خواندن فایل جیسون
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1396, 07:20 صبح
  2. هنگ کردن اپ هنگام لود مقادیر جیسون
    نوشته شده توسط mr_ayma در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1395, 23:43 عصر
  3. مشکل در دیافت اطلاعات جیسون
    نوشته شده توسط everhang در بخش Android Studio
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1395, 11:46 صبح
  4. سوال: خواندن آرایه ای از جیسون
    نوشته شده توسط mohammad2407 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1395, 22:38 عصر
  5. فراخوانی فرمت جیسون
    نوشته شده توسط مصطفی شکوری در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1393, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •