نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در جستجوی یک مقدار عددی در ستون مشخص و نمایش نتیجه در تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    مشکل در جستجوی یک مقدار عددی در ستون مشخص و نمایش نتیجه در تکست باکس

    سلام دوستان
    در جدولی که مقدار واریز و برداشت شماره حسابهای مشخص وجود داره میخوام مقدار جمع واریز یک شماره حساب رو در یک تکست باکس نمایش بدم
    از روشهای زیر هم استفاده کردم جواب نگرفتم

    روش اول:
     Function GetMandehSep1()

    Dim strsql As String
    strsql = "SELECT NumHesab, Sum(tblSepordeh.Sepordeh) AS SumVariz, Sum(tblSepordeh.Desepordeh) AS SumBardasht " _
    & "From tblSepordeh GROUP BY tblSepordeh.NumHesab " _
    & "HAVING NumHesab =" & numHesab.Text & ""




    Dim ConnectionString As String = "Data Source=SERVERSGM;Initial Catalog=LoanDB;Integrated Security=True;" ' Data Source=(LocalDB)\v11.0; or Data Source=SERVERSGM;


    Using cn As New SqlClient.SqlConnection(ConnectionString)
    Using cmd As New SqlClient.SqlCommand(strsql, cn)
    cn.Open()
    Using reader As SqlClient.SqlDataReader = cmd.ExecuteReader
    'This will loop through all returned records
    While reader.Read
    TextBox1.Text = reader("SumVariz").ToString
    'handle returned value before next loop here
    End While
    End Using
    cn.Close()
    End Using
    End Using



    End Function

    روش دوم:


     Function GetMandehSep()

    Dim strsql As String
    Dim con As New SqlConnection("Data Source=SERVERSGM;Initial Catalog=LoanDB;Integrated Security=True;")
    con.Open()
    strsql = "SELECT NumHesab, Sum(tblSepordeh.Sepordeh) AS SumVariz, Sum(tblSepordeh.Desepordeh) AS SumBardasht " _
    & "From tblSepordeh GROUP BY tblSepordeh.NumHesab " _
    & "HAVING NumHesab =" & numHesab.Text & ""


    Dim cmd As New SqlCommand(strsql, con)
    TextBox2.Text = cmd.ExecuteScalar().ToString()


    con.Close()




    End Function

    خطایی که نمایش داده میشه اینه
    Arithmetic overflow error converting expression to data type int.

    با توجه به مبتدی بودن بنده ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرماییند بهترین روش برای جستجوی مقادیر در جدول و نمایش نتیجه در لیبل یا تکس باکس چیست.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در جستجوی یک مقدار عددی در ستون مشخص و نمایش نتیجه در تکست باکس

    ببینید این لینک کمکتون می کنه :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-data-type-int

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: مشکل در جستجوی یک مقدار عددی در ستون مشخص و نمایش نتیجه در تکست باکس

    سلام . تشکر
    مشکلم حل شد
    من تصورم بر این بود که جایی از کد رو اشتباه نوشتم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1395, 22:35 عصر
  2. سوال سلکت روی جدول و نتیجه ستونهای بامقادیر باشد
    نوشته شده توسط omidamiry در بخش Management Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1395, 17:05 عصر
  3. سوال: جستجوی اعداد به ترتیب از چپ به راست
    نوشته شده توسط علی فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394, 15:29 عصر
  4. انتساب یک ستون از دیتا ست به یک ستون در دیتا تیبل؟
    نوشته شده توسط nimaaamin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 13:20 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •