نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای Failed to execute SQL در استفاده از PHPMaker

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    خطای Failed to execute SQL در استفاده از PHPMaker

    سلام

    یه تاپیکی رو در تالار اکسس ایجاد کردم ولی خب به نتیجه نرسیده!
    یه توضیح کوچیک هم اینجا میدم
    در زمان کار کردن با برنامه PHP Maker با بانک اطلاعاتی اکسس، خطای ریز رو دریافت میکنم!
    متاسفانه متوجه مشکل نمیشم که دلیلش چیه؟

    اگر لطف کنید و در تاپیک زیر مشکل رو حل و فصل کنید ممنون میشم تا موضوع متمرکز بمونه.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?555009

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطای Failed to execute SQL در استفاده از PHPMaker

    بهترین راه اینه که متن اررورت رو سرچ کنی حتما کسی دیگر هم مشکل رو داشته و مطرح کرده
    چون نرمافزار تولید میکنه و کد نویسی نیست که کسی کمکت کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خطای Failed to execute SQL در استفاده از PHPMaker

    ممنونم از راهنماییت
    این کار رو همون اول انجام دادم ولی به نتیجه نرسیدم

    یه توضیحات تکمیلی هم میدم:
    من قابلیت حطایابی رو در برنامه مذکور فعال کردم

    متن خطای زیر برای من نمایش داده شد:
              ADOConnection._Execute(INSERT INTO [PeopleTbl]  ([peo_Name],[peo_CodeMeli],[peo_NPedar],[peo_ShSh],[peo_Mobile],[peo_Tel],[peo_Address],[peo_Attachments...,  false) % line 1228, file: adodb.inc.php
    ADOConnection.Execute(INSERT INTO [PeopleTbl] ([peo_Name],[peo_CodeMeli],[peo_NPedar],[peo_ShSh],[peo_Mobile],[peo_Tel],[peo_Address],[peo_Attachments...) % line 407, file: PeopleTbl.php
    PHPMaker2019\Cars_Gallery\PeopleTbl.insert(Array[11]) % line 1360, file: PeopleTbl_add.php
    PHPMaker2019\Cars_Gallery\PeopleTbl_add.addRow(nul l) % line 658, file: PeopleTbl_add.php
    PHPMaker2019\Cars_Gallery\PeopleTbl_add.run() % line 23, file: PeopleTblindex.phpadd.php


    و خطای زیر رو در قالب باکس خطا برام نشون داد:
    Failed  to execute SQL: INSERT INTO [PeopleTbl]  ([peo_Name],[peo_CodeMeli],[peo_NPedar],[peo_ShSh],[peo_Mobile],[peo_Tel],[peo_Address],[peo_Attachments],[peo_Note],[peo_RegTime],[peo_UsrReg])  VALUES  ('Alireza','1234567890','Alferedo','123','+9891530  72938','+985136555984',NULL,NULL,NULL,NULL,NULL).  Error: An INSERT INTO query cannot contain a multi-valued field.  (-210635919)


    چیزی به ذهنتون میرسه؟

  4. #4

    نقل قول: خطای Failed to execute SQL در استفاده از PHPMaker

    سلام

    یکی از ستون های شما multivalue می باشد و در اکسس این قابلیت وجود ندارد که شما مقدار این ستون را در دستور insert درج کنید. این ستون را از کوئری خود حذف کنید و بعدا با دستور آپدیت مقدار آن را تغییر دهید. فکر کنم مشکل از ستون peo_Attachments می باشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: خطای Failed to execute SQL در استفاده از PHPMaker

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام

    یکی از ستون های شما multivalue می باشد و در اکسس این قابلیت وجود ندارد که شما مقدار این ستون را در دستور insert درج کنید. این ستون را از کوئری خود حذف کنید و بعدا با دستور آپدیت مقدار آن را تغییر دهید. فکر کنم مشکل از ستون peo_Attachments می باشد.
    سلام علی آقا
    حقیقتا منظور مولتی ولیو رو متوجه نشدم که در اکسس وجود نداره
    چون مثلا در اکسس میشه یه کمبوباکس یا لیست باکس ایجاد کرد که قابلیت مولتی سلکت داره و چند مقدار رو در یک فیلد ذخیره کرد و مشکل این چی بود نفهمیدم!

    حالا بماند
    با توجه به راهنمایی شما فیلد مربوطه که در اکسس از نوع پیوست یا ضمیمه بود رو به متن بلند تغییر دادم و فعلا خطا رفع شده و روند ثبت اطلاعات بدون خطا انجام میشه که بابت راهنماییتون ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. اتصال phpmaker به اکسس
    نوشته شده توسط Mehr@ban در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1398, 17:18 عصر
  2. نحوه استفاده از وب سرویس بدون Execute کردن متد
    نوشته شده توسط omid_student در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 بهمن 1393, 07:37 صبح
  3. phpmaker
    نوشته شده توسط nadia.g در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 فروردین 1393, 09:35 صبح
  4. معرفی یه کتاب یا لینک برای آموزش phpmaker
    نوشته شده توسط miladi67 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 21:45 عصر
  5. نحوه execute کردن فرم با استفاده از جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 22:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •