نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: محدود کردن مطلب در یک صفحه

  1. #1

    محدود کردن مطلب در یک صفحه

    با سلام
    یک قالب سایت استاتیک دارم و برای درج خبر می خواهم به عنوان مثال چهار تا خبر که درج شد ما بقی خبر ها بره تو آرشیو، چطوری میتونم صفحه را کنترل کنم که بقیه خبر ها را نشان ندهد، باید تو قالب استاتیک این موضوع کنترل شود و یا کد php بنویسم؟؟؟؟
    ممنون میشم یکی بتونه راهنماییم کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    با php وقتی از دیتابیس خبرا رو میخونی به تعداد لازم یعنی 4 تا بخون

  3. #3

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    با php وقتی از دیتابیس خبرا رو میخونی به تعداد لازم یعنی 4 تا بخون
    مثال می زنید چطوری میشه اینکار رو انجام داد؟؟؟؟؟ ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    خوندن از دیتابیس رو بلدین ؟
    اگه بلد نستین که برید مطالعه کنید یاد بگیرید
    اگه بلدین کافیه ته کوئری LIMIT 4 بزاری که فقط 4 تا رو بخونه

  5. #5

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    خوندن از دیتابیس رو بلدین ؟
    اگه بلد نستین که برید مطالعه کنید یاد بگیرید
    اگه بلدین کافیه ته کوئری LIMIT 4 بزاری که فقط 4 تا رو بخونه
    کار با دیتابیس را بلدم و فقط شرط را مونده بودم که اوکی مرسی

  6. #6

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    این پست را اشتباه نوشتم. با عرض پوزش از همگی نمیدونستم چطوری باید حذفش می کردم.

  7. #7

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    خوندن از دیتابیس رو بلدین ؟
    اگه بلد نستین که برید مطالعه کنید یاد بگیرید
    اگه بلدین کافیه ته کوئری LIMIT 4 بزاری که فقط 4 تا رو بخونه
    الان این کار را انجام دادم و درست انجام شد،
    توی قالبی که دارم تو هر بخش باید 5 تا اخر نمایش داده شود، با همین دستور LIMIT چهار تا را میشه انجام داد ولی اخرین پست ارسالی، جای مطلب فرق می کنه. اینو باید چیکار کنم؟؟؟
    و توی حلقه :
    این را در کوئری زدم:


    $sql="SELECT * FROM product_tbl LIMIT 0,4";

    <div class="row">


    <?php
    $product=listprodefault();
    foreach ($product as $value):
    ?>

    <div class="col-xs-12 col-md-6">
    <div class="post-box section-post-box">
    <a href="#" class="section-post-img">
    <img width="110" height="110"
    src="admin/<?php echo $value['img']?>"
    class="attachment-110x110 size-110x110 wp-post-image"/></a>
    <div class="section-post-content">
    <h2 class="top-slick-h2">
    <?php echo $value['title']; ?>
    </h2>
    <div class="blog-content-description">

    <?php echo $value['text']; ?>

    </div>
    <ul class="top-slick-ul section-post-ul">
    <li class="li-md"><i class="fa fa-calendar-o"></i> انتشار: ۳۰-۱۰-۹۷</li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    </div>

    <?php endforeach; ?>

    </div>

    به این صورت که اون چهار تا اینجا قرار میگیره و یکی دیگر جای مطلبش فرق می کنه:

        <div class="post-box">
    <a href="#" class="latest-post">
    <img width="358" height="253" src="Images/default/colour_chart_loreal_professionnel_hair_colour_toro nto_tony_shamas_hair_laser_salon-1024x722-768x542.jpg" class="attachment-360x253 size-360x253 wp-post-image" alt="چگونه در سال جدید بهترین رنگ مو مناسب رنگ پوست خود را انتخاب کنیم؟" srcset="Images/colour_chart_loreal_professionnel_hair_colour_toro nto_tony_shamas_hair_laser_salon-1024x722-768x542.jpg 768w, Images/colour_chart_loreal_professionnel_hair_colour_toro nto_tony_shamas_hair_laser_salon-1024x722-300x212.jpg 300w, Images/default/colour_chart_loreal_professionnel_hair_colour_toro nto_tony_shamas_hair_laser_salon-1024x722.jpg 1024w" sizes="(max-width: 358px) 100vw, 358px" /> </a>
    <h2 class="top-slick-h2 latest-post-h2"><a href="#">عنوان پست</a></h2>
    <div class="latest-post-content">


    متن پست </div>
    <ul class="top-slick-ul latest-post-ul">
    <li><i class="fa fa-calendar-o"></i> انتشار: ۰۲-۱۱-۹۷</li>
    </ul>
    </div>
    </div>


    اخرین پستی که تو سایت از دیتابیس می خونم جاش تو قالب سایت فرق می کنه. اینو باید چطوری انجام بدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    اخرین پستی که تو سایت از دیتابیس می خونم جاش تو قالب سایت فرق می کنه. اینو باید چطوری انجام بدم.
    متوجه نمیشم یعنی چی
    اگه منورت اینه که آخرین پست رو اولی نشون نمیده و میخای بیاد اول باید با order by مرتب سازی کنی


    select *  from table order by id desc limit 4

  9. #9

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    متوجه نمیشم یعنی چی
    اگه منورت اینه که آخرین پست رو اولی نشون نمیده و میخای بیاد اول باید با order by مرتب سازی کنی


    select *  from table order by id desc limit 4

    sabk.jpg

    با توجه به تصویر بالا مشکل اینه که پست اخر همون سمت راستی هست که خارج از اون چهار تایی ها هست. اون چهار تا که شما راهنمایی کردید به درستی کار میکنه با همون حلقه foreach . ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری اخرین پست سمت راستی به درستی نمایش دهد؟؟؟؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    یدونه کوئری جدا بزن آخری رو بخون از دیتبیاس بعد بزارش سمت راست


    select * from table order by id desc limit 1

  11. #11

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    یدونه کوئری جدا بزن آخری رو بخون از دیتبیاس بعد بزارش سمت راست


    select * from table order by id desc limit 1
    یه تابع در قسمت product به صورت زیر :

    function listprodefault(){
    $connection=config();
    $sql="SELECT * FROM product_tbl LIMIT 0,4";
    $sql1="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 1";
    $row=mysqli_query($connection,$sql,$sql1);
    while($res=mysqli_fetch_assoc($row)) {
    $result[] = $res;
    }
    return $result;
    }

    نوشتم.
    فکر کنم طریقه کوئری درست نیست میشه راهنمایی بفرمایید؟؟؟
    بعد این حلقه برای که بتونه از دیتابیس بخونه چطوری باید تو صفحه اصلی سایت قرار بدم؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    اول اینکه 0,4 نزار فقط 4 بزار اون 0 برای آفست هستش که ما استفاده نمیکنی
    دوم اینکه ما نمیتونی 2 کوئری همزمان اجرا کنی باید برای هر کدوم جداگانه mysqli_query و حلقه بنویسی
    سوم اینکه کوئری هات یکیشون order by داره و یکی نداره مگه هردوون نمیخای آخرین ها رو نون بده ؟

    اگه اون 4 تایی که میخونی 4 تای آخرین محصولات هستن
    و اون 1 دونه ای که سمت راست نشون میدی هم آخرین محصوله
    نیاز به 2 کوئری نداری

    طبق تابعی که نوشتی توی
    $result[0]
    آخرین محصول وجود داره و میتونی همون رو استفاده کنی سمت راست

  13. #13

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اول اینکه 0,4 نزار فقط 4 بزار اون 0 برای آفست هستش که ما استفاده نمیکنی
    دوم اینکه ما نمیتونی 2 کوئری همزمان اجرا کنی باید برای هر کدوم جداگانه mysqli_query و حلقه بنویسی
    سوم اینکه کوئری هات یکیشون order by داره و یکی نداره مگه هردوون نمیخای آخرین ها رو نون بده ؟

    اگه اون 4 تایی که میخونی 4 تای آخرین محصولات هستن
    و اون 1 دونه ای که سمت راست نشون میدی هم آخرین محصوله
    نیاز به 2 کوئری نداری

    طبق تابعی که نوشتی توی
    $result[0]
    آخرین محصول وجود داره و میتونی همون رو استفاده کنی سمت راست
    دوم فرمودید: " دوم اینکه ما نمیتونی 2 کوئری همزمان اجرا کنی باید برای هر کدوم جداگانه mysqli_query و حلقه بنویسی" یعنی باید یه حلقه while بنویسم که هر کدوم را جدا خروجی بده؟؟؟

    سوم فرمودید: "سوم اینکه کوئری هات یکیشون order by داره و یکی نداره مگه هردوون نمیخای آخرین ها رو نون بده ؟" هردو اخری نیستن، سمت راستی میشه اخرین پست و بعدش چهارتای بعدی.
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    4 تای بعدی رو هم اگه بخای بازم باید مرتب سازی کنی وگرنه 4 تای اول رو میده نه 4 تای آخر
    باید هرکوئری رو جدا اجرا کنی و تو حلقه بزاری البته اون یکدونه چون فقط یک سطر رو میخای نیاز به حلقه نداره

        $sql="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 4";
    $row=mysqli_query($connection,$sql);
    while($res=mysqli_fetch_assoc($row)) {
    $products_4[] = $res;
    }

    $sql1="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 1";
    $row = mysqli_query($connection,$sql1);

    $products_1 = mysqli_fetch_assoc($row);





    البته کار صحیح تری که میتونی بکنی اینه که 5 تای آخر رو بخونی


        $sql="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 5";
    $row=mysqli_query($connection,$sql,$sql1);
    while($res=mysqli_fetch_assoc($row)) {
    $products_5[] = $res;
    }


    اولین خونه از آرایه میشه اون یکدونه سمت راست

    4 تا خونه دیگه هم میشه برای وسط که اینجوری میتونی یک خونه از آرایت رو جدا کنی


        $last_product = $products_5[0];
    unset($products_5[0]);

  15. #15

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    4 تای بعدی رو هم اگه بخای بازم باید مرتب سازی کنی وگرنه 4 تای اول رو میده نه 4 تای آخر
    باید هرکوئری رو جدا اجرا کنی و تو حلقه بزاری البته اون یکدونه چون فقط یک سطر رو میخای نیاز به حلقه نداره

        $sql="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 4";
    $row=mysqli_query($connection,$sql);
    while($res=mysqli_fetch_assoc($row)) {
    $products_4[] = $res;
    }

    $sql1="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 1";
    $row = mysqli_query($connection,$sql1);

    $products_1 = mysqli_fetch_assoc($row);





    البته کار صحیح تری که میتونی بکنی اینه که 5 تای آخر رو بخونی


        $sql="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 5";
    $row=mysqli_query($connection,$sql,$sql1);
    while($res=mysqli_fetch_assoc($row)) {
    $products_5[] = $res;
    }


    اولین خونه از آرایه میشه اون یکدونه سمت راست

    4 تا خونه دیگه هم میشه برای وسط که اینجوری میتونی یک خونه از آرایت رو جدا کنی


        $last_product = $products_5[0];
    unset($products_5[0]);
    اون وقت این

    foreach ($product as $value):

    کد foreach را باید بالای اون اولی قرار بدهم یا اینکه دوتا foreach بزنم؟؟؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    محصول سمت راست foreach نمیخاد چون آرایه یک بعدی هستش کافیه خونه هاش رو echo کنی
    اون 4 تا میخان

  17. #17

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    کد زیر :

    $sql="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 4";
    $row=mysqli_query($connection,$sql);
    while($res=mysqli_fetch_assoc($row))
    } $products_4[] = $res;
    {



    را میزنم پیغام خطای زیر:
    error-03.jpg
    را می دهد ولی وقتی بدون :

    ORDER BY SORT DESC

    میزنم محصولات را نشون میده ولی اخرین پست را نشون نمیدهد، از اولین پست را نشون می دهد.
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید. با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    وقتی این میاد یعنی تو کئریت اشتباه داشتی و اجرا نشده
    پیشنهاد میکنم بعد از اجرای کوئری چکش کنی برای اررور

    حدس میزنم فیلدی به اسم sort تو دیتابیس نداشته باشی و همینجوری از خودت نوشته باشی این رو
    بجاش باید فیلدی که میخای بر اساس اون مرتب سازی بشن داده ها رو بزاری
    تیبلت چه فیلدایی داره ؟

  19. #19

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی این میاد یعنی تو کئریت اشتباه داشتی و اجرا نشده
    پیشنهاد میکنم بعد از اجرای کوئری چکش کنی برای اررور

    حدس میزنم فیلدی به اسم sort تو دیتابیس نداشته باشی و همینجوری از خودت نوشته باشی این رو
    بجاش باید فیلدی که میخای بر اساس اون مرتب سازی بشن داده ها رو بزاری
    تیبلت چه فیلدایی داره ؟
    الان این مشکل حل شد. فیلد sort داشت مشکل syntax داشت حل شد.
    مشکل برای این محصول سمت راست است که کد زیر :


    function listprodefault()
    {
    $connection = config();
    $sql = "SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 4";
    $row = mysqli_query($connection, $sql);
    while ($res = mysqli_fetch_assoc($row)) {
    $result_4[] = $res;
    }
    return $result_4;
    $sql1 = "SELECT * FROM product_tbl ORDER BY SORT DESC LIMIT 1";
    $row = mysqli_query($connection, $sql1);
    $res = mysqli_fetch_assoc($row);
    return $res;
    }

    در تایع و کد زیر را در صفحه اصلی:


    <div class="row">




    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-4">
    <a href="#"><label class="section-label sl1 visible-xs">سبک زندگی</label></a>
    <div class="post-box">
    <?php

    $product1=listprodefault();
    ?>
    <a href="#" class="latest-post">
    <img width="358" height="253" src="admin/<?php echo $product1['img'];?>" class="attachment-360x253 size-360x253 wp-post-image"
    </a>
    <h2 class="top-slick-h2 latest-post-h2"><a href="#">
    <?php echo $product1['title']; ?>
    </a>
    </h2>
    <div class="latest-post-content">
    <?php echo $product1['text']; ?>
    </div>
    <ul class="top-slick-ul latest-post-ul">
    <li><i class="fa fa-calendar-o"></i> انتشار: ۰۲-۱۱-۹۷</li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-8">
    <a href="#"><label class="section-label sl1 hidden-xs">سبک زندگی</label></a>
    <div class="section-category-img hidden-xs hidden-sm"><img src="Images/default/life-stile.jpg" alt="category"></div>
    <div class="row">


    <?php
    $product=listprodefault();
    foreach ($product as $value):
    ?>

    <div class="col-xs-12 col-md-6">
    <div class="post-box section-post-box">
    <a href="#" class="section-post-img">
    <img width="110" height="110"
    src="admin/<?php echo $value['img']?>"
    class="attachment-110x110 size-110x110 wp-post-image"/></a>
    <div class="section-post-content">
    <h2 class="top-slick-h2">
    <?php echo $value['title']; ?>
    </h2>
    <div class="blog-content-description">

    <?php echo $value['text']; ?>

    </div>
    <ul class="top-slick-ul section-post-ul">
    <li class="li-md"><i class="fa fa-calendar-o"></i> انتشار: ۳۰-۱۰-۹۷</li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    </div>

    <?php endforeach; ?>

    </div>
    </div>
    </div>

    وسط صفحه که چهار تا را نشون میده درست کار می کنه ولی محصول سمت راست پیغام زیر:
    error-04.jpg
    را می دهد.
    مشکل از کجاست؟؟ راهنمایی بفرمایید . ممنون میشم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg tbl.jpg‏ (85.6 کیلوبایت, 12 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa_14 : جمعه 20 اردیبهشت 1398 در 20:17 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    تابع فقط یک return میتونه داشته باشه و وقتی به return رسید کدای بعدش دیگه اجرا هم نخواهد شدا
    اگه بخای 2 تا مقدار برگردونه یا باید 2 تا تابع بنویسی یا اینکه 2 تا رو بزاری توی یک آرایه بعد برگردونی آرایه رو
    از روش دوم استفاده کن که گفتم 5 تای آخر رو بخون بعد یکیش رو جدا کن برای سمت راست

  21. #21

    نقل قول: محدود کردن مطلب در یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    تابع فقط یک return میتونه داشته باشه و وقتی به return رسید کدای بعدش دیگه اجرا هم نخواهد شدا
    اگه بخای 2 تا مقدار برگردونه یا باید 2 تا تابع بنویسی یا اینکه 2 تا رو بزاری توی یک آرایه بعد برگردونی آرایه رو
    از روش دوم استفاده کن که گفتم 5 تای آخر رو بخون بعد یکیش رو جدا کن برای سمت راست
    ببخشید اینقدر می پرسم. ممنون میشم کمکم کنید.
    تابع function به صورت زیر :


    function listprodefault(){
    $connection=config();
    $sql="SELECT * FROM product_tbl ORDER BY sort DESC LIMIT 5";
    $row=mysqli_query($connection,$sql);
    while($res=mysqli_fetch_assoc($row)) {
    $products_5[] = $res;
    }
    $last_product=$products_5[0];
    unset($products_5[0]);
    }



    و در صفحه ای که میخواهم فراخوانی کنم:


    <div class="row">

    <?php
    $product=listprodefault();
    foreach ($product as $value):
    ?>

    <div class="col-xs-12 col-md-6">
    <div class="post-box section-post-box">
    <a href="#" class="section-post-img">
    <img width="110" height="110"
    src="admin/<?php echo $value['img']?>"
    class="attachment-110x110 size-110x110 wp-post-image"/></a>
    <div class="section-post-content">
    <h2 class="top-slick-h2">
    <?php echo $value['title']; ?>
    </h2>
    <div class="blog-content-description">

    <?php echo $value['text']; ?>

    </div>
    <ul class="top-slick-ul section-post-ul">
    <li class="li-md"><i class="fa fa-calendar-o"></i> انتشار: ۳۰-۱۰-۹۷</li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    </div>

    <?php endforeach; ?>

    </div>



    و


    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-4">
    <a href="#"><label class="section-label sl1 visible-xs">سبک زندگی</label></a>
    <div class="post-box">
    <?php
    $product1=listprodefault();

    ?>
    <a href="#" class="latest-post">
    <img width="358" height="253" src="admin/<?php echo $product1['img'];?>" class="attachment-360x253 size-360x253 wp-post-image"
    </a>
    <h2 class="top-slick-h2 latest-post-h2"><a href="#">
    <?php echo $product1['title']; ?>
    </a>
    </h2>
    <div class="latest-post-content">
    <?php echo $product1['text']; ?>
    </div>
    <ul class="top-slick-ul latest-post-ul">
    <li><i class="fa fa-calendar-o"></i> انتشار: ۰۲-۱۱-۹۷</li>
    </ul>
    </div>
    </div>



    error-05.jpg

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •