نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا توی هاست کار نمیکنه

  1. #1

    Post چرا توی هاست کار نمیکنه

    من توی پروژه شخصی یه فرم ساختم و اطلاعات رو از اون فرستادم به یه php و توی اون میخوام اطلاعات رو بریزم توی دیتابیس، وقتی برنامه رو تو local host مینویسم جواب میده
    ولی وقتی تو هاست تغیرات رو از جمله user و pass و اسم دیتا بیس رو عوض میکنم توی سایتم error مبتنی بر query میده یخواستم ببینم ممکنه
    مشکل از کانکشن باشه

  2. #2

    نقل قول: چرا توی هاست کار نمیکنه

    ابتدا ببیند اتصال برقرار هست. میتونید از کد زیر برای تست کانکشن استفاده کنید. اگر اتصال برقرار بود و خطایی نداد. همین کد ورژن mysql سرور رو میده و اون رو با ورژن local مقایسه کنید شاید پارامتری رو در زمان اتصال استفاده کردید که روی سرور باعث خطا شده


    <?php
    try {
    $dbh = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=api', 'root', '1234');


    $stmt = $dbh->prepare("SELECT version()");
    $stmt->execute();
    $row = $stmt->fetch();
    print_r($row);


    $dbh = null;
    } catch (PDOException $e) {
    print "Error!: " . $e->getMessage() . "<br/>";
    die();
    }
    ?>


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 22:57 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 16:09 عصر
  3. نشون دادن عکسی که مسیر اون توی آپلود هست توی کنترل hmage
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 17:35 عصر
  4. نشون دادن عکسی که مسیر اون توی آپلود هست توی کنترل hmage
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 18:31 عصر
  5. وجود sp توی application نه توی دیتابیس . آیا ممکن است ؟
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش SQL Server
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 16:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •