مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا از این سورس آموزشی لذت بردید و به کارتون آمد و علاقه

رای دهنده
10. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله خوشم امد میخوام دنبال کنم

    7 70.00%
  • نه نمیخوام دنبال کنم

    3 30.00%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سورس آموزشی : دفتر تلفن با تکنولوژی Razor Pages به همراه تکنولوژی Angular, Ajax و استفاده شده از ADO

  1. #1

    سورس آموزشی : دفتر تلفن با تکنولوژی Razor Pages به همراه تکنولوژی Angular, Ajax و استفاده شده از ADO

    این پست حذف شد
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : پنج شنبه 14 مرداد 1400 در 13:34 عصر

  2. #2

    نقل قول: سورس آموزشی : دفتر تلفن با تکنولوژی Razor Pages به همراه تکنولوژی Angular, Ajax و استفاده ش

    دوستان عزیز برای پیدا کردن دستور مورد نظر برای ذخیره، ویرایش ، و حذف
    دستور Ajax از این حالت به این حالت تغییر بدید.

    evt.preventDefault();
    $.post('', $('form').serialize(), function () {
    $('#Result').html("");
    $('#Result').html("ثبت با موفقعیت صورت گرفت");
    });

    به این حالت تغییر بدید.

    evt.preventDefault();
    $.post('?handler=Insert', $('form').serialize(), function () {
    $('#Result').html("");
    $('#Result').html("ثبت با موفقعیت صورت گرفت");
    });

    و دستور ذخیره از این حالت. در محیط سی شارپ

    public void OnPost()
    {
    tblTel.Insert(Convert.ToInt32(sex.S_Title),tel.Nam e,tel.Last,tel.Tel,tel.Mobile);
    }

    به این حالت تغییر بدید.

    public IActionResult OnPostInsert()
    {
    tblTel.Insert(Convert.ToInt32(sex.S_Title),tel.Nam e,tel.Last,tel.Tel,tel.Mobile);
    return new JsonResult
    ("Customer Added Successfully!");
    }

    تغییر بدید اون روش چون معلوم کدامPOST میگم و چون یک پست بود میفرت سراغ آون و اگه دو تا پست همزمان داشتیم دستور کار نمیکرد ولی با این روش هر پست معلوم میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608

    نقل قول: سورس آموزشی : دفتر تلفن با تکنولوژی Razor Pages به همراه تکنولوژی Angular, Ajax و استفاده ش

    سلام.
    با تشکر از زحمت شما.
    سوالی داشتم درباره نحوه طراحی دیتابیس.
    آیا دلیل خاصی بود یا از عمد یک جدول رو فقط برای ذخیره کردن "آقای" و "خانم" اختصاص داید؟
    آخه معمولا جنسیت و ... به راحتی کم زیاد نمیشن و به نوعی اطلاعات استاتیک تلقی میشن که اختصاص دادن فیلد هم زیاده روی هست چه برسه به اینکه بخواهید یک جدول بهش اختصاص بدین.
    ما باید تا جایی که ممکنه رفت و آمد به دیتابیس رو کم کنیم.
    این مورد رو میشد از enum یا... مورد دیگه استفاده کرد.


    SELECT Tbl_Tel.ID, Tbl_Sex.S_Title, Tbl_Tel.Name, Tbl_Tel.Last, Tbl_Tel.Tel, Tbl_Tel.Mobile
    FROM Tbl_Tel INNER JOIN
    Tbl_Sex ON Tbl_Tel.T_S_ID = Tbl_Sex.S_ID
    ORDER BY Tbl_Tel.ID

    این خیلی گرون در اومده.خیلی زیاد

  4. #4

    نقل قول: سورس آموزشی : دفتر تلفن با تکنولوژی Razor Pages به همراه تکنولوژی Angular, Ajax و استفاده ش

    سلام میشه گفت من برای یاد گیری قرار دادم که کسی که آموزش مبینه و لیست کشوی داره چطوری لیست کشوی از دیتابیس نشان بده وهمین طور اندیس اون مقدار داخل دیتابیس ذخیره کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : پنج شنبه 02 خرداد 1398 در 16:34 عصر

  5. #5

    نقل قول: سورس آموزشی : دفتر تلفن با تکنولوژی Razor Pages به همراه تکنولوژی Angular, Ajax و استفاده ش

    این پست حذف شد
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : پنج شنبه 14 مرداد 1400 در 13:35 عصر

تاپیک های مشابه

  1. دریافت IP کاربر وارد شده به سیستم در Razor Pages
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398, 13:10 عصر
  2. تقویم شمسی در Razor Pages
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1398, 11:33 صبح
  3. معادل !Page.IsPostBack در razor pages
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1398, 12:54 عصر
  4. مشکل در ناقص Publish کردن Asp Core Razor Pages
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1397, 13:15 عصر
  5. نگاهی به Razor Pages در ASP Core
    نوشته شده توسط hakim22 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1397, 22:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •