نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر کرسر موس

  1. #1

    تغییر کرسر موس

    با سلام واحترام وقتی از روی فرم روی دکمه گزارش کلیک می کنم شکل موس در صفحه باز شده به صورت ذره بین است ونمی توانم روی دکمه چاپ کلیک کنم ولی وقتی خود گزارش را مستقیم باز می کنم بشکل طبیعی است مشکل در کجاست ؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر کرسر موس

    سلام
    مشکل تو نحوه بازکردن فرم از طریق کد هست
    acViewReport
    به این شکل باز کن
    یا کدت روبذار برات اصلاح کنم

  3. #3

    نقل قول: تغییر کرسر موس

    دوست عزیز سلام
    Private Sub Command104_Click()On Error GoTo Err_Command104_Click


    Dim stDocName As String


    stDocName = "Information students"
    DoCmd.OpenReport "Information students", acViewPreview, , "payeh='" & payeh & "'"


    Exit_Command104_Click:
    Exit Sub


    Err_Command104_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command104_Click

    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: تغییر کرسر موس

    سلام
    کدهاتون رو در تگ [vb] قرار بدین تا خوانا باشه
    کدهاتون موردی نداره ظاهرا
    خصوصیت ها و پروپرتی که برای دکمه چاپ در نظر گرفتین رو بازبینی کنید

  5. #5

    نقل قول: تغییر کرسر موس

    با سلام خدمت شما دو دوست عزیز از راهنمایی ارزشمند شما ، با تغییر کد با
    acViewReport مشکل حل شد سپاسگزارم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر عملکرد دکمه های موس
    نوشته شده توسط offlinebaz1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1396, 23:03 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1395, 17:34 عصر
  3. مبتدی: تغییر آیکون موس زمانی که موس روی image قرار میگیرد
    نوشته شده توسط Aydin3max در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 23:54 عصر
  4. سوال: تغییر شکل موس به حالت دلخواه خودمان
    نوشته شده توسط look20 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 11:25 صبح
  5. تغییر رنگ همزمان با تغییر فوکوس در textbox
    نوشته شده توسط f_pakzad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 19:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •