نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطوری عدد از رشته بکشیم بیرون

  1. #1

    چطوری عدد از رشته بکشیم بیرون

    سلام دوستان یه هفته میشه به دنیای C#‎‎‎‎‎‎‎ اومدم ببخشید اگه جایی خیلی مبتدی هستم
    فرمی دارم به این شکل که یک texbox داره و با زدن دکمه buttons باید اعداد از رشته بکشه بیرون( در textbox) و اگر عددی که بدست میاد عددی از 1 تا 5 بود در خروجی نمایش بده ( گفته شده به وسیله switch این کار انجام شود) و در صورتی که عدد بدست امده عددی در این بازه نبود یه پیام بیاد که این عدد در بازه نیست. میشه کمکم کنید اول نمی دونم باید چیکار کنم؟؟(در ضمن از ارایه نباید استفاده کنم)
    آخرین ویرایش به وسیله ardalan327 : دوشنبه 16 اردیبهشت 1398 در 15:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چطوری عدد از رشته بکشیم بیرون

      private void Form18_Load(object sender, EventArgs e)        {
    textBox1.Text = @"ami4esp";
    }


    private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (var VARIABLE in textBox1.Text)
    {
    if (!char.IsDigit(VARIABLE)) continue;


    switch (VARIABLE)
    {
    case '1':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    case '2':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    case '3':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;


    case '4':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    case '5':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    default:
    MessageBox.Show(@"پیغام مورد نظر شما");
    break;
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: چطوری عدد از رشته بکشیم بیرون

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
      private void Form18_Load(object sender, EventArgs e)        {
    textBox1.Text = @"ami4esp";
    }


    private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (var VARIABLE in textBox1.Text)
    {
    if (!char.IsDigit(VARIABLE)) continue;


    switch (VARIABLE)
    {
    case '1':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    case '2':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    case '3':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;


    case '4':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    case '5':
    MessageBox.Show(VARIABLE.ToString());
    break;
    default:
    MessageBox.Show(@"پیغام مورد نظر شما");
    break;
    }
    }
    }
    ممونم فقط ببخشید یه توضیحات مختصری در مورد شرط foreach و همچنین شطر if بدید ممنونتون میشم.

  4. #4

    نقل قول: چطوری عدد از رشته بکشیم بیرون

    تو foreach تمام کاراکترهای رشته ورودی رو بصورت تک تک داخل یک حلقه قرار میده
    در دستور if اگر کاراکتر عدد بود اجازه ورود به دستور switch رو میده
    در دستور switch برای هر عدد پیغام مورد نظر نمایش داده میشه

  5. #5

    نقل قول: چطوری عدد از رشته بکشیم بیرون

    ممونم دوست خوبم

  6. #6

    نقل قول: چطوری عدد از رشته بکشیم بیرون

    سلام
    البته بهترین کار اینه که از Regex ها در این حالت استفده بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •