نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا استرینگ گرید اطلاعات خودش رو از دست میده؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    چرا استرینگ گرید اطلاعات خودش رو از دست میده؟

    سلام
    من می خواستم تنها رکوردهای خالی رو حذف کنم اما استرینگ گرید خراب شد.
    مشکل کد من هست یا ساختار استرینگ گرید؟
    نمی دونم چرا کدی که میخوام هم پیدا نمی کنم.توی تالار هم جستجوم بی نتیجه بود.
    این کد ها رو ببینید:

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    StringGrid1.Cells[1,2]:='A';
    StringGrid1.Cells[1,3]:='B';
    end;

    function RowIsEmpty(Grid: TStringGrid; ARow: Integer):Boolean ;
    var
    I:Word;
    begin
    Result:=true;
    for i := 1 to Grid.ColCount - 2 do
    If Grid.Cells[i,ARow]<>'' then
    Begin
    Result:=false;
    Exit;
    End;
    end;
    procedure DeleteRow(Grid: TStringGrid; ARow: Integer);
    var
    i: Integer;
    begin
    for i := ARow to Grid.RowCount - 2 do
    Grid.Rows[i].Assign(Grid.Rows[i + 1]);
    Grid.RowCount := Grid.RowCount - 1;
    end;

    procedure TForm1.EmptyButtonClick(Sender: TObject);
    var
    I:Word;
    begin
    For I:=0 To StringGrid1.RowCount-1 Do
    if RowIsEmpty(StringGrid1,I) then
    DeleteRow(StringGrid1,I);
    end;


    وقتی قبلش کد مرتبسازی رو اجرا می کنم مشکلی پیش نمیاد.اما چرا؟
    procedure TForm1.SortButtonClick(Sender: TObject);
    Var
    I,J:Word;
    S:TStrings;
    begin
    S:=TStringList.Create;
    For I:=1 to StringGrid1.RowCount-2 Do
    For J:=I+1 to StringGrid1.RowCount-1 Do
    If StringGrid1.Cells[1,I]>StringGrid1.Cells[1,J] then
    Begin
    S.Assign(StringGrid1.Rows[I]);
    StringGrid1.Rows[I].Assign(StringGrid1.Rows[J]);
    StringGrid1.Rows[J].Assign(S);
    End;
    S.Free;
    end;

    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : سه شنبه 17 اردیبهشت 1398 در 11:41 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: چرا استرینگ گرید اطلاعات خودش رو از دست میده؟

    فکر کنم باید به جابه جا شدن رکوردها هنگام حذف توجه می کردم.بنابر این باید از آخر به اول حذف می کردم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1398, 13:24 عصر
  2. سوال: جعبه جستجوی سایت با بوت استرپ درست در نمیاد؟
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1394, 09:11 صبح
  3. وضعيت ايندكس استاتوس در گوگل وب مستر صفر است
    نوشته شده توسط nariman_t در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 18:59 عصر
  4. سوال: دسترسی به حافظه ی CMOS و بدست آوردن پسوورد استارت آپ کامپیوتر
    نوشته شده توسط farzad93 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •