نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز کردن مسیر قبلی در BrowserDialog

  1. #1

    باز کردن مسیر قبلی در BrowserDialog

    با سلام.
    چطوری میشه مسیر ذخیره شده را با BrowserDialog باز کرد ؟
    من کد زیر رو مینویسم اما دقیق نیست.
      using (var fldrDlg = new FolderBrowserDialog())
    {
    if (Directory.Exists(Properties.Settings.Default.sour cePath))

    fldrDlg.SelectedPath = Properties.Settings.Default.sourcePath;


    با کد فوق مسیر این شکلی باز میشه :
    1.JPG

    میخوام دقیقا اون پوشه و مسیر رو نشون بده.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: باز کردن مسیر قبلی در BrowserDialog

    دستورت شرطیه باید براش else تعریف کنی

  3. #3

    نقل قول: باز کردن مسیر قبلی در BrowserDialog

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    دستورت شرطیه باید براش else تعریف کنی
    اون شرط مسیر قبلی رو که ذخیره کردیم چک میکنه اگر وجود داشت باز میکنه. خب الان مسیر از قبل ذخیره شده را داریم حالا با شرط چک میکنیم چون مسیر وجود داره پس مسیر رو باید برامون باز کنه. یعنی بره داخل اون اون پوشه . ولی اون پوشه را باز نمیکنه بلکه به حالت کلی مسیر نشون داده میشه(مثل تصویر بالایی).
    در صورتی که میخوام مثل تصویر زیر دقیقا اون پوشه را باز کنه :

    4.JPG

  4. #4

    نقل قول: باز کردن مسیر قبلی در BrowserDialog

    ظاهرا با BrowserDialog نمیشه. تصویر دومی با Openfiledialog هستش.

  5. #5

    نقل قول: باز کردن مسیر قبلی در BrowserDialog

    کدت مشکلی نداره و مسیر ست میشه.
    منتها اگر منظورت این هست که اسکرول نمیشه، بعد از ست کردن SelectedPath کافیه RootFolder را هم ست کنید تا اسکرول اتفاق بیفته. این صرفا ترفندی برای حل مشکل هست.
                var path = @".....";
    using (var fldrDlg = new FolderBrowserDialog())
    {
    if (Directory.Exists(path))
    {
    fldrDlg.SelectedPath = path;
    }
    fldrDlg.RootFolder = Environment.SpecialFolder.MyComputer;
    fldrDlg.ShowDialog();
    }

  6. #6

    نقل قول: باز کردن مسیر قبلی در BrowserDialog

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    کدت مشکلی نداره و مسیر ست میشه.
    منتها اگر منظورت این هست که اسکرول نمیشه، بعد از ست کردن SelectedPath کافیه RootFolder را هم ست کنید تا اسکرول اتفاق بیفته. این صرفا ترفندی برای حل مشکل هست.
                var path = @".....";
    using (var fldrDlg = new FolderBrowserDialog())
    {
    if (Directory.Exists(path))
    {
    fldrDlg.SelectedPath = path;
    }
    fldrDlg.RootFolder = Environment.SpecialFolder.MyComputer;
    fldrDlg.ShowDialog();
    }
    ممنون. درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. سایت برنامه نویس هنوز نسبت به Heartbleed آسیب پذیر است لطفا رسیدگی کنید .
    نوشته شده توسط ashokri.nll در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 12:44 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 13:56 عصر
  3. آیا از سوالاتی که در این سایت می پرسید به جواب کامل و جامعی می رسید ؟
    نوشته شده توسط JanAli1390 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 21:56 عصر
  4. سوال: کار با BrowserDialog
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 03:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •