نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارور هنگام تبادل پیام با سوکت

  1. #1

    ارور هنگام تبادل پیام با سوکت

    سلام من دو برنامه دارم که خیلی خوب اجرا میشه یکی listen انجام میده و دیگری پیام به سرور ارسال میکنه. پیام ارسال میشه و هیچ مشکلی نیست اما بعد از دریافت پیام با این ارور مواجه میشم
    Cannot access a disposed object.



    while (true)
    {
    bytes = new byte[1024];
    int bytesRec = handler.Receive(bytes);
    data += Encoding.ASCII.GetString(bytes, 0, bytesRec);


    ارور روی خط وسطیه handler.recieve() اونجا ارور میده. چکار کنم بنظرتون؟؟

  2. #2

    نقل قول: ارور هنگام تبادل پیام با سوکت

    نقل قول نوشته شده توسط amir-aa مشاهده تاپیک
    سلام من دو برنامه دارم که خیلی خوب اجرا میشه یکی listen انجام میده و دیگری پیام به سرور ارسال میکنه. پیام ارسال میشه و هیچ مشکلی نیست اما بعد از دریافت پیام با این ارور مواجه میشم
    Cannot access a disposed object.


    while (true)
    {
    bytes = new byte[1024];
    int bytesRec = handler.Receive(bytes);
    data += Encoding.ASCII.GetString(bytes, 0, bytesRec);


    ارور روی خط وسطیه handler.recieve() اونجا ارور میده. چکار کنم بنظرتون؟؟
    دوست گرامی با این تکه سورسی که قرار دادید باید علم غیب داشته باشی که بتونی تشخیص بدی که اشکال برنامه کجاست!
    مثلا همین handler که شما فرمودید که مربوط به سوکت هست ولی چگونه تعریف شده ؟
    بهتره برای بهتر راهنمایی شدن از خطایی که دارید اسکرین شات قرار بدید و سورس کد راهم کامل قرار بدید!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 23:00 عصر
  2. سوال: مشکل در برگشت پیام در سوکت پروگرمینگ
    نوشته شده توسط water_lily_2012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1392, 20:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •