نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مدیریت مقادیر خالی عددی و صفر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    مدیریت مقادیر خالی عددی و صفر

    If String.IsNullOrEmpty(sepordeh.Text) Or sepordeh.Text = 0 Then
    MsgBox("مقدار را مشخص کنید")
    sepordeh.Select()
    Exit Function


    Else

    End If
    سلام در کد بالا هدفم کنترل مقدار باکس سپرده است. د ر صورتی که مقدار خالی یا صفر باشد پیام نشان داده شود در غیر این صورت ادامه عملیات
    البته خطای زیر نمایش داده می شود. البته در جدول تایپ سپرده int است
    Conversion from string "" to type 'Double' is not valid

    ممنون میشم دوستان به طور کلی راهنمایی بفرمایند کنترل مقادیر عددی خالی یا صفر به چه صورت است

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: مدیریت مقادیر خالی عددی و صفر

    از تابع S
    tring.Contains("#")
    , استفاده کن یا میتونی درکل از MaskedTextBox استفاده کنی یا می شه از رویداد KeyPress, KeyDown and KeyUp برای حذف کلیدهای 0 و Space استفاده کرد.

  3. #3

    نقل قول: مدیریت مقادیر خالی عددی و صفر

    سلام دوست عزیز اصلاح کد خودتون


    If IsDBNull(sepordeh.Text) = False Or sepordeh.Text = "0" Then
    MsgBox("مقدار را مشخص کنید")
    sepordeh.Select()
    Exit Sub
    Else


    End If




تاپیک های مشابه

  1. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:06 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:46 عصر
  4. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر
  5. هزینه های احتمالی یک وبسایت تجاری در صورت رعایت کپی رایت
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •