نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل ایجاد sql connection

  1. #1

    مشکل ایجاد sql connection

    سلام من این کد رو برای ایجاد یک sql connectionجدید وارد میکنم اما5تا ارور میزنه بیرون با اینکه تو اموزش کار میکنه!مشکل چیه؟

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=OLIVE;Initial Catalog="my app";Integrated Security=True");


    ارور
    http://uupload.ir/files/kvu_capture.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل ایجادnew sql connection

    متن خطاهاتو بزار

  3. #3

    نقل قول: مشکل ایجادnew sql connection

    چطوری متن خطا رو گیر بیارم؟همین خطاهای تویerror list

  4. #4

    نقل قول: مشکل ایجادnew sql connection

    ارور ها مربوط به اینه که میگه باید سمی کالن و پرانتز برای قسمت های مختلف بزاری که غیر منطقیه این کار

  5. #5

    نقل قول: مشکل ایجادnew sql connection

    یعنی نیاز به چند تا
    name space جدید دارم تا بشناستشون؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل ایجادnew sql connection

    با سلام
    اول اینکه قبل از " از کاراکتر @ استفاده کنید و توی خیلی از تاپیک ها و سورس ها گفته شده
    دوم اینکه در Data Source اینستنس استاندارد . یا (local) قرار بدید که در سیستم دیگه مشکلی پیش نیاد
    سوم اینکه my app بنظرم اشتباست هم لفظی و هم کاراکتری و نام دیتابیس باید باشه. قوانین نامگذاری رو مطالعه و رعایت کنید که نباید فاصله بذارید و میتونید بجاش از _ استفاده کنید
    و اینکه ازهمه دوستان خواهشمندم قبل از ایجاد تاپیک یک کتاب مبتدی سی شارپ رو مطالعه کنند و یا یک سورس رو بررسی کنید. شما قبل از اینکه بخواین با کامپیوتر کار کنید قبلش باید دوره ICDL رو پشت سر بگذارید و اگر بعدش مشکلی داشتین از دوستان دیگه سوال کنید. فعالیت در فروم هم به همین شکله البته اگر سرچ کنید همه این سوال ها از قبل پرسیده شدن
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل ایجادnew sql connection


    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=my_app;Integrated Security=True");

  8. #8

    نقل قول: مشکل ایجادnew sql connection

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    اول اینکه قبل از " از کاراکتر @ استفاده کنید و توی خیلی از تاپیک ها و سورس ها گفته شده
    دوم اینکه در Data Source اینستنس استاندارد . یا (local) قرار بدید که در سیستم دیگه مشکلی پیش نیاد
    سوم اینکه my app بنظرم اشتباست هم لفظی و هم کاراکتری و نام دیتابیس باید باشه. قوانین نامگذاری رو مطالعه و رعایت کنید که نباید فاصله بذارید و میتونید بجاش از _ استفاده کنید
    و اینکه ازهمه دوستان خواهشمندم قبل از ایجاد تاپیک یک کتاب مبتدی سی شارپ رو مطالعه کنند و یا یک سورس رو بررسی کنید. شما قبل از اینکه بخواین با کامپیوتر کار کنید قبلش باید دوره ICDL رو پشت سر بگذارید و اگر بعدش مشکلی داشتین از دوستان دیگه سوال کنید. فعالیت در فروم هم به همین شکله البته اگر سرچ کنید همه این سوال ها از قبل پرسیده شدن
    موفق باشید
    مشکلم حل شد ممنون از کمکتون.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1393, 15:47 عصر
  2. سوال: شیر کردن فایل ها در در ارتباط Incomming Connection - Dialup Connection
    نوشته شده توسط hnosen در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1390, 17:06 عصر
  3. سوال: ping نشدن در ارتباط Incomming Connection - Dialup Connection
    نوشته شده توسط hnosen در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 12:56 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 23:45 عصر
  5. چرا هي connection.open و connection.close؟؟
    نوشته شده توسط nazKhatoon در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 17:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •