نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با جدول Log هنگام عملیات CRUD

  1. #1

    مشکل با جدول Log هنگام عملیات CRUD

    سلام .
    یه جدول Log دارم که به ازای عملیات CRUD در برنامه Log میندازه .
    هیچ ریلیشنی هم با هیچ جدولی نداره . ولی نمیدونم چرا LogSourceId برای جدول Person رکورد PersonId رو صفر میندازه . مشکل کجاست ؟



    [HttpPost]
    [ValidateAntiForgeryToken]
    public ActionResult Create([Bind(Include = "PersonId,PersonCode,PersonName,PersonFamily")] People people)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (!db.People.Any(c => c.PersonCode == people.PersonCode.Trim().ToLower()))
    {
    db.People.Add(people);
    var log = new Logs
    {
    LogSource = "TblPerson",
    LogSourceId = people.PersonId,
    LogText = "ثبت",
    LogDateTime = DateTime.Now,
    UserCode = 1
    };
    db.Logs.Add(log);
    db.SaveChanges();
    return RedirectToAction("Index");
    }
    else
    {
    ModelState.AddModelError("PersonCode", "کد وارد شده تکراری می باشد");
    }


    }


    return View(people);
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل با جدول Log هنگام عملیات CRUD

    دلیلیش اینه که id شما توی sql server تولید میشه.
    شما وقتی savechange نزدی اون شی people هنوز id نداره و زمانی که savechange رو بزنی تازه id میگیره
    اینجا یا باید دوتا savechange بزنی یا اینکه یه ارتباط بزنی که بتونی با یه savechange ذخیره کنی.
    الان اگه میخای مشکلت حل بشه بعد از خط db.People.Add(people); یه db.SaveChanges(); بزن

  3. #3

    نقل قول: مشکل با جدول Log هنگام عملیات CRUD

    حرفتون کاملا درسته .
    فقط یه سوال ؟
    در Request های زیاد جدول Log من دچار مشکل نمیشه ؟

تاپیک های مشابه

  1. ساخت crud در کدام قسمت ؟
    نوشته شده توسط mosavi7 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 اسفند 1393, 16:54 عصر
  2. ارور یک مرتبه در CRUD
    نوشته شده توسط computer-mag در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 23:46 عصر
  3. ارور در هنگام پاک کردن در CRUD
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش Yii Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1392, 18:47 عصر
  4. سوال: CRUD & DRY
    نوشته شده توسط hedi1368 در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 11:24 صبح
  5. سوال: نمونه مثال از CRUD
    نوشته شده توسط hamed-php در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 15:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •