نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: جمع فرم tabular

  1. #1

    جمع فرم tabular

    با سلام من 2 فیلد کدکالا و مبلغ در یک جدول دارم میخواهم دریک فرم tabular کد تکراری ک وارد میشود (مبلغ از قبل تعریف شده در فیلدmک در جدول دوم است )را بفیلد مبلغ اضافه شودممنون میشوم راهنمایی یا نمونه بزارید

  2. #2

    نقل قول: جمع فرم tabular

    سلام
    چندتاروش میشه اینکارو کرد باید دید کدوم روش بسته به نوع ورود اطلاعات و ظراحی شما بدرد میخوره

    خودتون نمونه بذارید زودتر جواب میگیرید
    دوستانی که کمک میکنند بدون چشم داشت و فقط بخاطر لطف و انسانیتی که دارند یکم کم لطفیه که ما برا سوالات و درخواست خودمون یکم وقت نذاریم یه نمونه بذاریم و انتظار داشته باشیم اونا بیان اینهمه وقت بذارن یکی دو نفر یا یکی دو مسله نیست
    البته منظورم شما نیست خدایی نکرده جسارت نشه منظورم کلی و خیلی از دوستان هست

    شما یه نمونه بذار من برات انجام میدم

  3. #3

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط ariayekta مشاهده تاپیک
    سلام
    چندتاروش میشه اینکارو کرد باید دید کدوم روش بسته به نوع ورود اطلاعات و ظراحی شما بدرد میخوره

    خودتون نمونه بذارید زودتر جواب میگیرید
    دوستانی که کمک میکنند بدون چشم داشت و فقط بخاطر لطف و انسانیتی که دارند یکم کم لطفیه که ما برا سوالات و درخواست خودمون یکم وقت نذاریم یه نمونه بذاریم و انتظار داشته باشیم اونا بیان اینهمه وقت بذارن یکی دو نفر یا یکی دو مسله نیست
    البته منظورم شما نیست خدایی نکرده جسارت نشه منظورم کلی و خیلی از دوستان هست

    شما یه نمونه بذار من برات انجام میدم
    دوست عزیز قصدی درکارنبوده بجز اینکه برنامه حجیم شود. بهرحال این نمونه ناقص .ممون میشم مشکل راهنمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: جمع فرم tabular

    سلام دوست عزیز

    انشالا که منظور تو درست فهمیده باشم
    2 روش انجام دادم ببین اگه اشتباه فهمیدم یکم بیشتر توضیح بده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: جمع فرم tabular

    ممنون دوست عزیز از وقتی ک گذاشتید .منظور من این بود ک کد را وارد میکنم درصورت وجود ان کد در جدول مبلغ ستون اخر اضافه شود در واقع در این فرم مثلا ماست یا خامه(هرکالا) یک رکورد وجود داشته باشد ستون اخر جمع مبلغ فروش ان کالاباشدامیدوارم منظورم را رسانده باشم .این یک فاکتور فروش تلقی میشود

  6. #6

    نقل قول: جمع فرم tabular

    مثلا تو یه فاکتور یک کالا مثل ماست ممکنه دوبار ثبت بشه ؟که جلو ردیف دوم جمع قیمت هر دو حساب بشه .معمولا تو فاکتور فروش هر کالا یه بار ثبت میشه و تعداد و قیمت داره که جمع کلش از اون حساب میشه ببخشید ولی کنجکاوم دلیلتون چیه یا کلا اشتباه گرفتم

  7. #7

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط ariayekta مشاهده تاپیک
    مثلا تو یه فاکتور یک کالا مثل ماست ممکنه دوبار ثبت بشه ؟که جلو ردیف دوم جمع قیمت هر دو حساب بشه .معمولا تو فاکتور فروش هر کالا یه بار ثبت میشه و تعداد و قیمت داره که جمع کلش از اون حساب میشه ببخشید ولی کنجکاوم دلیلتون چیه یا کلا اشتباه گرفتم
    باسلام مشکل همین جااست ک مثلا 2عدد ماست در فاکتور دریک رکورد ثبت میشود جمع دو واحد در در فیلد مبلغ فروش ثبت میشود این فایل نمونه من اشتباهش همین است ک از هر کالا چند رکورد دارد . صرف نظر از نمونه درخواستم از شما بزرگواران این است ک زمانی ک کد کالا در فرم وارد میشود چنانچه آن کد قبلا وارد شده یک واحد فقط به مبلغ فروش اضافه شود رکورد اضافه نشود

  8. #8

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط reza850101 مشاهده تاپیک
    باسلام مشکل همین جااست ک مثلا 2عدد ماست در فاکتور دریک رکورد ثبت میشود جمع دو واحد در در فیلد مبلغ فروش ثبت میشود این فایل نمونه من اشتباهش همین است ک از هر کالا چند رکورد دارد . صرف نظر از نمونه درخواستم از شما بزرگواران این است ک زمانی ک کد کالا در فرم وارد میشود چنانچه آن کد قبلا وارد شده یک واحد فقط به مبلغ فروش اضافه شود رکورد اضافه نشود
    البته با اضافه کردن یک فیلد تعداد شاید بشود از ایجاد رکورد اضافی جلوگیری کرد .چون من درنظردارم توسط بارکدخوان کد را وارد کنم بمشکل رکورد تکراری مواجه میشوم

  9. #9

    نقل قول: جمع فرم tabular

    دوستان رراهکاری بنظرتان تمیزسد؟

  10. #10

    نقل قول: جمع فرم tabular

    بنظر من حتی اگه نخوای توفرمت تعدد رو بذاری تو پشت صحنه یه تعداد باید بذاری بالاخره یه جایی باید ضرب و جمعی انجام بشه یه تعداد به تیبل و فرم اضافه کنیدبا بارکد هم بخونی من تا حالا فاکتوری ندیدم که تعداد توش نباشه . یه تعداد اضافه کنی بعد میشه یه چک گذاشت قبل از ضافه کردن که بررسی کنه اگه تکراری نبود اضاف و اگر بود یه واحد به قبلی اضافه کنه

  11. #11

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط ariayekta مشاهده تاپیک
    بنظر من حتی اگه نخوای توفرمت تعدد رو بذاری تو پشت صحنه یه تعداد باید بذاری بالاخره یه جایی باید ضرب و جمعی انجام بشه یه تعداد به تیبل و فرم اضافه کنیدبا بارکد هم بخونی من تا حالا فاکتوری ندیدم که تعداد توش نباشه . یه تعداد اضافه کنی بعد میشه یه چک گذاشت قبل از ضافه کردن که بررسی کنه اگه تکراری نبود اضاف و اگر بود یه واحد به قبلی اضافه کنه
    لطف میکنید این کدی ک باید نوشته شودتا رکود تکراری درجدول ایجاد نشودبجای ان یک واحد بفیلد تعداد اضافه کند بنویسید برام حیاتی است

  12. #12

    نقل قول: جمع فرم tabular

    سلام
    این برنامه رو ببینید


    https://officebaz.ir/?p=26633

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع فرم tabular


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع فرم tabular

    Private Sub AddProduct_Click()
    If Me.NewRecord Then
    Me.OrderDate = Now
    Me.Refresh
    End If
    If Me.Dirty Then Me.Dirty = False
    If IsNull(Me.ProductID) Or IsNull(Me.OrderID) Then Exit Sub
    Dim rs As Recordset
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT * FROM [Order Details] WHERE ORDERID=" & Me.OrderID & " AND ProductID=" & Me.ProductID)
    If rs.BOF And rs.EOF Then ' NEW ITEM
    rs.AddNew
    rs!OrderID = Me.OrderID
    rs!ProductID = Me.ProductID
    rs!UnitPrice = Me.ProductID.Column(2)

    Else ' EXISTING ITEM
    rs.Edit
    rs!Quantity = rs!Quantity + 1
    End If
    rs.Update
    End Sub

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع فرم tabular

    Private Sub RemoveProduct_Click()
    If Me.NewRecord Then Exit Sub
    If Me.Dirty Then Me.Dirty = False
    If IsNull(Me.ProductID) Or IsNull(Me.OrderID) Then Exit Sub
    Dim rs As Recordset
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT * FROM [Order Details] WHERE ORDERID=" & Me.OrderID & " AND ProductID=" & Me.ProductID)
    If rs.BOF And rs.EOF Then Exit Sub ' NOTHING TO DO
    If rs!Quantity = 1 Then
    rs.Delete
    Else
    rs.Edit
    rs!Quantity = rs!Quantity - 1
    rs.Update
    End If
    End Sub

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع فرم tabular

    برای بررسی چگونگی محاسبات دیتامکرو های جداول رو ببینید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برای بررسی چگونگی محاسبات دیتامکرو های جداول رو ببینید
    ممنون از زحمتی ک کشید مشکلاتی وجودداره .دربرنامه من انتخاب کالا توسط کامبوباکس نیست در ساب فرم کد کالا (بارکدخوان) وارد میشودمشتری صبر نمیکند دانه دانه کالا وارد کنم سرعت کار باید بالا باشد من اگر بتوانم بکمک دوستان کدی بنویسم ک جدول راچک کند درتصورت تکراری بودن فیلد بارکد فیلد تعداد راافزایش دهد مشکلم حل میشود

  18. #18

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    Private Sub AddProduct_Click()
    If Me.NewRecord Then
    Me.OrderDate = Now
    Me.Refresh
    End If
    If Me.Dirty Then Me.Dirty = False
    If IsNull(Me.ProductID) Or IsNull(Me.OrderID) Then Exit Sub
    Dim rs As Recordset
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT * FROM [Order Details] WHERE ORDERID=" & Me.OrderID & " AND ProductID=" & Me.ProductID)
    If rs.BOF And rs.EOF Then ' NEW ITEM
    rs.AddNew
    rs!OrderID = Me.OrderID
    rs!ProductID = Me.ProductID
    rs!UnitPrice = Me.ProductID.Column(2)

    Else ' EXISTING ITEM
    rs.Edit
    rs!Quantity = rs!Quantity + 1
    End If
    rs.Update
    End Sub
    این همون کدیه که جدول رو میگرده اگر تکراری بود یکی اضاف میکنه دیگه . فقط باید اسامی رو بامال خودت عوض کنی
    اگه نمیتونی ازش استفاده کنی یه نمونه بدار تا برات انجام بدیم البته یه نمونه درست نه مثل اون نمونه که اول تایپیک گذاشتید

  19. #19

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط ariayekta مشاهده تاپیک
    این همون کدیه که جدول رو میگرده اگر تکراری بود یکی اضاف میکنه دیگه . فقط باید اسامی رو بامال خودت عوض کنی
    اگه نمیتونی ازش استفاده کنی یه نمونه بدار تا برات انجام بدیم البته یه نمونه درست نه مثل اون نمونه که اول تایپیک گذاشتید
    باسلام متناسفانه نتوانستم این کد را استفاده کنم خیلی ایراد میگیره لذا محبت کنید این فرم نگاهی انداریدممنون میشم

  20. #20

    نقل قول: جمع فرم tabular

    سلام فایل ضمیمه شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 1.rar‏ (62.4 کیلوبایت, 9 دیدار)

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط reza850101 مشاهده تاپیک
    ممنون از زحمتی ک کشید مشکلاتی وجودداره .دربرنامه من انتخاب کالا توسط کامبوباکس نیست در ساب فرم کد کالا (بارکدخوان) وارد میشودمشتری صبر نمیکند دانه دانه کالا وارد کنم سرعت کار باید بالا باشد من اگر بتوانم بکمک دوستان کدی بنویسم ک جدول راچک کند درتصورت تکراری بودن فیلد بارکد فیلد تعداد راافزایش دهد مشکلم حل میشود
    کلا اینجا مبنا بر راهنمایی و ایده دادن هست نه انجام پروژه
    راهنمایی بیشتر از حد نیاز هم انجام شده - یک حداقل دانش برنامه نویسی و تجربه کاری نیاز هست

  22. #22

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    کلا اینجا مبنا بر راهنمایی و ایده دادن هست نه انجام پروژه
    راهنمایی بیشتر از حد نیاز هم انجام شده - یک حداقل دانش برنامه نویسی و تجربه کاری نیاز هست
    بنظر میرسد دوست عزیز لازم باشه جوابیه اول ک نمونه خواسته شده مطالعه کند انچه اتفاق افتاده امیدی بوده ک یکی از دوستان داد اند اگر دوستی هم لطف میکند ب افراد مبتدی کمک میکند شما جلودار خیر نباشید. دیگه ادم از طرح سوال واهمه داره
    آخرین ویرایش به وسیله reza850101 : یک شنبه 12 خرداد 1398 در 21:20 عصر

  23. #23

    نقل قول: جمع فرم tabular

    ......................................
    آخرین ویرایش به وسیله ariayekta : دوشنبه 13 خرداد 1398 در 22:58 عصر

  24. #24

    نقل قول: جمع فرم tabular

    نقل قول نوشته شده توسط hassan amirir مشاهده تاپیک
    سلام
    این برنامه رو ببینید


    https://officebaz.ir/?p=26633
    سلام برنامه خوبی است اما من به این وسعت نمیخواهم .نوشته ک برنامه دمو تا ۱۰ رکورد دارد اما من درسایت ندیدم دانلود کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

  25. #25

    نقل قول: جمع فرم tabular

    سلام. یه سوال دارم واون اینکه میخواهم داخل کد متلب تعداد عملیاتهای کد رو بشمرم مثلا یه ماتریس سه در دو به یه ماتریس دو در یک ضرب شده تعداد عملیاتها ده تاست میخوام بدونم دستوری که این تعداد رو میشمره چیه؟خود مقاله دستور flops رو گفته ولی متلب این دستور رو نمیشناسه ممنون میشم کمکم کنید از چه دستوری استفاده کنم

تاپیک های مشابه

  1. Tabular Mode و Multidimensional
    نوشته شده توسط golnaz9s در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1394, 13:09 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 دی 1389, 21:25 عصر
  3. سوال: تبديل صفحات Tabular به Div ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •