نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رو نویسی نسخه جدید برنامه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    رو نویسی نسخه جدید برنامه؟

    سلام
    برنامه ای توی شبکه موجود هست که کاربران یه کپی بر می دارند و اجرا می کنند..میخوام اگر حجم برنامه که کاربر میخواد اجرا کنه با حجم برنامه موجود در شبکه فرق داشت، برنامه کاربر حذف بشه و برنامه تغییر یافته و به روز شده جایگزین بشه.
    آیا راهی هست که برنامه خودش رو حذف کنه و در همون مسیر نسخه جدید رو نویسی کنه بعد اجرا بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: رو نویسی نسخه جدید برنامه؟

    تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم.شاید آخرین راه حل بچ فایل باشه.
    دو تا برنامه نوشتم:یکی برنامه اصلی (bad.exe) و یکی برنامه جایگزین کننده برنامه با نسخه به روز(C:\Bad.exe)با نام(CopyBad.exe).ولی افتضاح شد.یه نگاه به کد میندازید؟
    این کد برنامه ای که نیاز به آپدیت داره:
    function FileSize(fileName : wideString) : Int64;
    var
    sr : TSearchRec;
    begin
    if FindFirst(fileName, faAnyFile, sr ) = 0 then
    result := Int64(sr.FindData.nFileSizeHigh) shl Int64(32) + Int64(sr.FindData.nFileSizeLow)
    else
    result := -1;
    FindClose(sr);
    end;
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    SourceFile:String;
    begin
    SourceFile:='C:\'+ExtractFileName(Application.ExeN ame);
    if FileSize(Application.ExeName)<>FileSize(SourceFile ) then
    Begin
    Application.Terminate;
    WinExec(PChar('CopyBad.exe'),SW_SHOWNORMAL );
    End;
    end;

    این هم کد برنامه جایگزین کننده نسخه به روز(که توسط برنامه اصلی اجرا میشه!)
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    Sleep(2000);
    DeleteFile('Bad.exe');
    CopyFile('C:\Bad.exe','Bad.exe',false);
    WinExec('Bad.exe',SW_SHOWNORMAL );
    Application.Terminate;
    end;

    چرا مثل ویروس تکثیر میشه؟مشکل چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: رو نویسی نسخه جدید برنامه؟

    جواب رو فهمیدم.WinExec تا زمانی که برنامه CopyBad هنوز در حال اجراست، اجازه خروج از Bad.exe رو نمیده.بر خلاف ShellExecute!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1395, 13:59 عصر
  2. مقاله: کاربرد String Buffer در برنامه نویسی جاوا( و یا حتی برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط arya-m در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1393, 17:22 عصر
  3. برنامه نویسی ویروس به روش غیر رو نویسی
    نوشته شده توسط mazimazi در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 10:37 صبح
  4. آموزش: مجموعه آموزشهای 3d buzz بعضی از زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی
    نوشته شده توسط REZAsys در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 12:02 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 10:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •