نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: غیر فعال کردن یک Input هنگام بارگزاری صفحه

  1. #1

    غیر فعال کردن یک Input هنگام بارگزاری صفحه

    با سلام .
    یه صفحه دارم شامل دو تا رایدو باتن و دوتا Input .
    از طریق کدهای زیر با Change شدن رادیوها Enable/Disable میشن . من میخوام همون ابتدا که صفحه لود شد اون رادیویی که چک داره Input ش غیرفعال باشه .
    چه بکنم ؟


    <script>
    function disableTxt() {
    document.getElementById("day").disabled = false;
    document.getElementById("month").value = null;
    document.getElementById("month").disabled = true;
    }


    function undisableTxt() {
    document.getElementById("day").disabled = true;
    document.getElementById("day").value = null;
    document.getElementById("month").disabled = false;
    }
    </script>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: غیر فعال کردن یک Input هنگام بارگزاری صفحه

    خب بیرون از فانکشن ها فانکشن مورد نظر رو صدا بزنید در ابتدای کد انجام میشه.
    بهتره از جی کوئری استفاده کنید و کدتون رو در بخش
    document.ready
    قرار بدید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه با انتخاب یک گزینه از select چند input را غیر فعال کنیم؟
    نوشته شده توسط amir7519 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1395, 10:40 صبح
  2. سوال: غیر فعال کردن input
    نوشته شده توسط shahedifar در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 06 مرداد 1393, 12:01 عصر
  3. غیر فعال کردن input
    نوشته شده توسط somaye-s در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 20:28 عصر
  4. سوال: کلیک روی هر جای فرم به غیر از آن input خاص
    نوشته شده توسط hastiam در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 11:38 صبح
  5. غیر فعال کردن History در Input Text
    نوشته شده توسط twelve در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1387, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •