نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ارسال پرامتر از سرور به وسیله Ajax به inpt and select در Razor Pages

  1. #1

    نحوه ارسال پرامتر از سرور به وسیله Ajax به inpt and select در Razor Pages

    من یک سری اطلاعات دارم وقتی نام، نام خانوادگی، نام پدر و کد ملی داده میشه اطلاعات واکشی میشه من تا اینجا که اطلاعات از دیتابیس به صورت Ajax واکشی میشه مشکلی ندارم. مشکل اصلی من این هستش که چطوری اون مقدار مورد نطر رو داخل select option بریزم و همین طور داخل text بریزم. مشکل من این هستش این دستورات من هستش هم سمت سرور و هم کلاینت
    . سمت سرور
      private Register.FeedBack_Register Showinfo(string R_National_Code_Or_Passports, string R_Name, string R_Last, string R_Father)
    {
    Register.FeedBack_Register registera = new Register.FeedBack_Register();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = hlp.ToDataTable(register.FeedBack_Register(R_Natio nal_Code_Or_Passports, R_Name, R_Last, R_Father));
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    registera.S_Title = dt.Rows[i][P_Sex.S_Title].ToString();
    registera.C_Titles = dt.Rows[i][P_Countries.C_Titles].ToString();
    registera.R_ID_Number = dt.Rows[i][P_Register.R_ID_Number].ToString();
    registera.R_Serial_ID = dt.Rows[i][P_Register.R_Serial_ID].ToString();
    registera.R_Issued = dt.Rows[i][P_Register.R_Issued].ToString();
    registera.R_Date_Of_Birth = dt.Rows[i][P_Register.R_Date_Of_Birth].ToString();
    registera.R_Place_Of_Brith = dt.Rows[i][P_Register.R_Place_Of_Brith].ToString();
    registera.R_Tel = dt.Rows[i][P_Register.R_Tel].ToString();
    registera.M_Mobile = dt.Rows[i][P_Mobile.M_Mobile].ToString();
    registera.R_Emial = dt.Rows[i][P_Register.R_Emial].ToString();
    registera.R_Website = dt.Rows[i][P_Register.R_Website].ToString();
    registera.P_Title = dt.Rows[i][P_Province.P_Title].ToString();
    registera.C_Title = dt.Rows[i][P_City.C_Title].ToString();
    registera.R_Full_Address = dt.Rows[i][P_Register.R_Full_Address].ToString();
    registera.R_SMS_Address = dt.Rows[i][P_Register.R_SMS_Address].ToString();
    registera.R_Zip_Code = dt.Rows[i][P_Register.R_Zip_Code].ToString();
    registera.CJ_Title = dt.Rows[i][P_Category_Job.CJ_Title].ToString();
    registera.J_Title = dt.Rows[i][P_Jobs.J_Title].ToString();
    registera.R_Guild_Name = dt.Rows[i][P_Register.R_Guild_Name].ToString();
    }
    return registera;
    }
    public IActionResult OnGetInfo(string R_National_Code_Or_Passports, string R_Name, string R_Last, string R_Father)
    {
    return new JsonResult(FeedBackRegister = Showinfo(R_National_Code_Or_Passports, R_Name, R_Last, R_Father));
    }

    دستور سمت کلاینت
      $("#R_National_Code_Or_Passports").blur(function () {
    var R_National_Code_Or_Passports = $("#R_National_Code_Or_Passports").val();
    var R_Name = $("#R_Name").val();
    var R_Last = $("#R_Last").val();
    var R_Father = $("#R_Father").val();
    var url = "?handler=Info&R_National_Code_Or_Passports="+R_Na tional_Code_Or_Passports+"&R_Name="+R_Name+"&R_Las t="+R_Last+"&R_Father="+R_Father;
    $.getJSON(url, function (data) {
    $.each(data, function (i, values) {
    // item += '<option value="' + job.value + '">' + job.text + '</option>'
    //$("#R_ID_Number").value = "22";
    document.getElementById("R_ID_Number").value = values.text[R_ID_Number];
    });
    });
    });

    به این صورت مقدار نشان میده موقع بازگشت.
    2019-05-12_19-56-22.jpg
    لطفا اگه میدانید به چه صورت اطلاعات برگردونم ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: نحوه ارسال پرامتر از سرور به وسیله Ajax به inpt and select در Razor Pages

    registera.R_Website = dt.Rows[i][P_Register.R_Website].ToString();
    registera.P_Title = dt.Rows[i][P_Province.P_Title].ToString();
    registera.C_Title = dt.Rows[i][P_City.C_Title].ToString();
    registera.R_Full_Address = dt.Rows[i][P_Register.R_Full_Address].ToString();
    registera.R_SMS_Address = dt.Rows[i][P_Register.R_SMS_Address].ToString();
    registera.R_Zip_Code = dt.Rows[i][P_Register.R_Zip_Code].ToString();
    registera.CJ_Title = dt.Rows[i][P_Category_Job.CJ_Title].ToString();
    registera.J_Title = dt.Rows[i][P_Jobs.J_Ti
    https://www.luxomajlesi.com/bridal-makeup/

  3. #3

    نقل قول: نحوه ارسال پرامتر از سرور به وسیله Ajax به inpt and select در Razor Pages

    دوست عزیز این دستور من هستش و لینک که دادید برای آرایش عروس هستش

  4. #4

    نقل قول: نحوه ارسال پرامتر از سرور به وسیله Ajax به inpt and select در Razor Pages

    دوستان بنده به این صورت به جواب رسیدم.
      $("#R_National_Code_Or_Passports").blur(function () {
    var R_National_Code_Or_Passports = $("#R_National_Code_Or_Passports").val();
    var R_Name = $("#R_Name").val();
    var R_Last = $("#R_Last").val();
    var R_Father = $("#R_Father").val();
    var url = "?handler=Info&R_National_Code_Or_Passports=" +
    R_National_Code_Or_Passports +
    "&R_Name=" + R_Name +
    "&R_Last=" + R_Last +
    "&R_Father=" + R_Father;
    $.getJSON(url,
    function (data) {
    $.each(data,
    function (i, values) {
    //////////////////////////////////////////////////////
    var sex = document.getElementById('S_Title');
    for (var i = 0; i < sex.options.length; i++) {
    if (sex.options[i].text === data.s_Title) {
    sex.selectedIndex = i;
    break;
    }
    }
    //////////////////////////////////////////////////////
    var country = document.getElementById('C_Titles');
    for (var i = 0; i < country.options.length; i++) {
    if (country.options[i].text === data.c_Titles) {
    country.selectedIndex = i;
    break;
    }
    }
    //////////////////////////////////////////////////////
    document.getElementById("R_ID_Number").value = data.r_ID_Number;
    //////////////////////////////////////////////////////
    document.getElementById("R_Serial_ID").value = data.r_Serial_ID;
    //////////////////////////////////////////////////////
    });
    });
    });
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : شنبه 04 خرداد 1398 در 00:42 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1398, 18:31 عصر
  2. دریافت IP کاربر وارد شده به سیستم در Razor Pages
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398, 13:10 عصر
  3. مشکل در ناقص Publish کردن Asp Core Razor Pages
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1397, 13:15 عصر
  4. نگاهی به Razor Pages در ASP Core
    نوشته شده توسط hakim22 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1397, 22:26 عصر
  5. نمایش متن راست به چپ در Asp core razor pages
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1397, 21:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •