نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    سلام خدمت دوستان
    سوالی داشتم خدمتتون و اگر تکراری هست ببخشین چون گشتم ولی نتیجه نگرفتم
    چطور میتونم در یه textbox که در فرم دارم ادرس فایلی رو بدم و با کلید که در کنارش میزارم اون فایل رو باز کنم؟ حالا هر فایلی که باشه

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    سلام
    این کد رو برای رویداد کلیک ، کلیدت استفاده کن

       Dim objFD As Object 
    Dim strOut As String
    strOut = vbNullString
    Set objFD = Application.FileDialog(3)
    objFD.ButtonName = "انتخاب"
    objFD.Title = "لطفا فایل مورد نظر را انتخاب کنید"


    If objFD.Show = -1 Then

    strOut = objFD.SelectedItems(1)
    End If
    Set objFD = Nothing
    FolderSelection = strOut
    Dim strChoice As String

    strChoice = FolderSelection
    If Len(strChoice) > 0 Then
    Me.AccessPath = strChoice
    Else
    End If


    بجای Me.AccessPath اسم تکست باکست رو بنویس

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    ممنون از توجه و پاسخگویی شما دوست عزیز
    خب این کد ادرس رو روی textbox میندازه و لی من میخوام کلیدی هم داشته باشم که فایل رو از همون ادرسی که روی textbox افتاده اجراش کنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    و یه زحمت دیگه میشه در کنارشون یه لیبل یا چند تا لیبل گذاشت که مشخصات فایل رو نشون بده؟
    مثل سایز و فرمت از اینجور چیزا؟
    این دکمه تشکر حذف شده یا من نمیبینم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    خواهشا راهنمایی بفرمایید دوستان
    کارم خیلی واجبه
    ممنون میشم

  6. #6

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    برای اجرا کردن
      Application.FollowHyperlink Me!AccessPath.Value


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    کمال تشکر رو دارم از پاسخگویی شما
    فقط یه سوال دیگه دارم که اگه راهنمایی کنید لطف بزرگی کردین
    در کنار این textbox ادرس فایلی که داریم یک textbox دیگه بزاریم و یه دکمه دیگه که با زدن دکمه فایل تکست اول رو به ادرس تکست دوم کپی کنه.

    ممنون و سپاسگزارم

  8. #8

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    سلام تو نمونه یه کلید گذاشتم که هم فایل رو جای دیگه در کامپیوتر ذخیره میکنه و هم ادرس رو تو یه تکست بکس دیگه اگه درست متوجه منظورت شده باشم

  9. #9

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    ببخشید یادم رفت ضمیمه کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    ممنون از لطفت دوست خوبم
    ولی هیچ کدوم از باتن ها کار نمیکنه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    ببخشید فکر کنم ایراد از اکسس منه

  12. #12

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    سلام تست کردم کار میکنه مشکل از افیس شماست احتمالا
    یه تکس باکس بنام txtTarget اضافه کن یه کلید بذار و این کد رو براش کپی کن (برا کپی فایل در قسمت دیگر از کامپیوتر

    Me.txtTarget = Me.AccessPath

    Dim Dialog As Object

    Dim Selected As Long

    Set Dialog = Application.FileDialog(2)
    With Dialog
    .AllowMultiSelect = False
    .InitialFileName = Nz(Me!txtTarget.Value)
    .Title = "Name saved file"
    Selected = .Show
    If Selected <> 0 Then
    Me!txtTarget.Value = .SelectedItems.Item(1)
    If Not IsNull(Me!AccessPath.Value) Then
    FileCopy Me!AccessPath.Value, Me!txtTarget.Value
    End If
    End If
    End With

    Cancel = True

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    اوکی افیس رو دوباره نصب کردم ردیف شد خیلی لطف کردی رفیق
    فقط میشه کاری کرد که که وقتی عملیات کپی به اتمام رسید یه پیغامی بده یا یه پروگرس بار براش گذاشت؟
    برای اینکه کاربر متوجه بشه کار کپی به اتمام رسیده.

    ممنون

  14. #14

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    سلام خواهش
    قبل از end if یه مسیج بذار

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    سلام عزیز
    پروگرس بار هم میشه گذاشت؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    120

    نقل قول: اجرای فایل از ادرس دهی در textbox

    دوستان کمک لطفا
    بجای مسیج میشه پروگرس بار گذاشت؟

    راهنمایی کنید.ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 تیر 1393, 17:27 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 10 فروردین 1393, 23:38 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 22:17 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •