نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دیتا بیس SQLITE3

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    6

    دیتا بیس SQLITE3

    با سلام.
    میخواستم از دیتا بیس SQLITE در محیط NetBeans استفاده کنم ولی موقع اجرای فایلم با پیغام خطا مواجه میشم.
    لطفا راهنماییم کنید.

    Fatal error: Uncaught Error: Class 'SQLite3' not found in E:\xampp\htdocs\Fateme\PhpProject19\fa1.php:3 Stack trace: #0 {main} thrown in E:\xampp\htdocs\Fateme\PhpProject19\fa1.php on line 3

    اولین باره که میخوام از sqlite استفاده کنم...من فقط xamp , NetBeans رو نصب کردم...آیا باید sqlite هم دانلود و نصب کنم؟یا تنظیم خاصی داره؟
    آخرین ویرایش به وسیله saba88 : دوشنبه 23 اردیبهشت 1398 در 17:47 عصر

  2. #2

    نقل قول: دیتا بیس SQLITE3

    کد رو باید بزاری تا باتوجه به اون جواب داد

    با این پیغام خطا فقط می شه گفت کلاس SQLite3 پیدا نشد و باید داخل فایلی که می خوای استفادش کنی require یا include کنی یا اکستنشن رو نداری و باید نصب یا فعالش کنی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    6

    نقل قول: دیتا بیس SQLITE3

    راستش مبتدی هستم.وتازه دارم زبان php رو یاد میگیرم.کدی که استفاده کردم این بود

    <?php


    $db = new SQLite3('myData.db');

    البته نمیدونم چرا اینجا کد رو به هم ریخته نشون میده؟

  4. #4

    نقل قول: دیتا بیس SQLITE3

    اگر از wamp یا xamp استفاده میکنید. باید درون فایل php.ini ماژول sqlite رو فعال کنید. که نوشته شده ولی جلوش ; هست. بعد از ویرایش ذخیره و سرویسش رو رستارت کنید
    از کانکشن زیر برای اتصال میتونید استفاده کنید

    extension=php_pdo_sqlite.dll
    extension=php_sqlite.dll.




    <?php
    $conn = new PDO('sqlite:c:/mydb.sq3');
    $conn->exec('some sql query');

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    6

    نقل قول: دیتا بیس SQLITE3

    ممنون از پاسختون..فقط چطور
    درون فایل php.ini ماژول sqlite
    فعالش کنم؟یعنی جلوش چی بزارم بعد ذخیره کنم؟
    الان داخل فایل
    php.ini
    به این صورته:
    [sqlite3]

    ; Directory pointing to SQLite3 extensions

    ; http://php.net/sqlite3.extension-dir

    sqlite3.extension_dir = php_pdo_sqlite.dll



    ; SQLite defensive mode flag (only available from SQLite 3.26+)

    ; When the defensive flag is enabled, language features that allow ordinary

    ; SQL to deliberately corrupt the database file are disabled. This forbids

    ; writing directly to the schema, shadow tables (eg. FTS data tables), or

    ; the sqlite_dbpage virtual table.

    ; https://www.sqlite.org/c3ref/c_dbconfig_defensive.html

    ; (for older SQLite versions, this flag has no use)

    sqlite3.defensive=1

  6. #6

    نقل قول: دیتا بیس SQLITE3

    سلام

    دوستان کامل توضیح دادند دقت کنید در فایل php.ini این خط را سرچ کنید extension=php_sqlite3.dll بعد نقطه ویرگول اول آن را بردارید. سرویس آپاچی را ریستارت کنید مشکلتان رفع می شود.

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    6

    نقل قول: دیتا بیس SQLITE3

    دوستان ممنونم از راهنمایی هاتون..کلا فایل php.ini رو چک کردم گزینه ها فرق داشت با اونا که شما گفتید سرچ کنم..به همین خاطر xamp رو پاک کردم و دوباره نصب کردم..مشکلم حل شد... واقعا از وقتی که گذاشتید و راهنماییم کردید ممنونم.ان شاء الله همیشه موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. PYQT5,PYTHON,SQLITE3
    نوشته شده توسط maziio در بخش Python
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1397, 20:36 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر
  5. Sqlite3
    نوشته شده توسط youzou در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 18:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •