نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

  1. #1

    مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    با سلام خدمت اساتید برنامه نویس
    من با ویژوال 2015 و sql2014 یه پروژه سی شارپ انجام دادم پروژه هیچ مشکلی نداره راحت اجرا میشه همه چی اوکی هست حالا میخوام ستاپ بگیرم و روی سیستم مشتری نصبش کنم
    sql خودمو تبدیل به اکسپرس کردم کار کرد- بعد هنگام گرفتن ستاپ دسترسی read , write هم به دیتابیس دادم روی سیستم مشتری هم sql express نصب کردم وقتی اجرا میکنم برنامه رو این خطا رو میده سرچ هم کردم نتونستم درستش کنم


    روی سیستم خودم وقتی دیتابیس اتچ هست برنامه اجرا میشه ولی و قتی دیتچ میکنم باز همین خطا رو میده



    اینم کانکشن استرینگی که توی پروژه و قسمت کانفیگ دارم

    connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\TravelOffice.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True""





    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,854

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    طبق کانکشن استرینگ شما دیگه نیازی به اتچ ندارید و اگه اتچ بشه خطا میده
    مطمئن بشید که 2 کانکشن استرینگ در برنامه وجود نداشته باشه
    باید فایل mdf و ldf کنار فایل exe قرار بگیرن
    مسائل دیگه هم هست از جمله run بودن سرویس sql ,... ولی ظاهرن مشکل همون بالاییه که گفتم
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    نمامی این کارها رو تست کردم درسته ولی باز این خطا رو میده

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ


  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    درست نشد- کدوم قسمت از کد رو نیاز دارین تا بذارم بررسی شه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    مشکل اینجاس دیتابیسم اتچ نمیشه وقتی با sql دستی اتچ میکنم برنامه کار میکنه ولی بصورت اکسپرس کار نمیکنه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    باید دقیقا همین کانکشن استرینگ رو قرار بدم ؟
    connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\TravelOffice.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True""

    یا اینکه قسمتی که
    AttachDbFilename=|DataDirectory|
    نوشته باید آدرس دیتابیس رو بدم؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,854

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    این سورس رو بررسی کنید
    و در درایوی بغیر از ویندوز قرارش بدید
    اگر مشکلتون حل نشد یک سورس ساده ایجاد کنید و قرار بدید تا بررسی بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    اینی هم که شما دادی همون خطا رو میده
    داداش این پروژه کوچیکو برام راه بندازی دیگه میفهمم جریانش چیه

    فکر کنم کد کانکشن استرینگی باید توی config بدی که من هرررررچی کانکشن استرینگ ست کردم باز خطا میداد. وقتی دیتابیس اتچ هست برنامه کار میکنه ولی وقتی دیتچ میشه دیگه اتوماتیک اتچ نمیشه با این کد ها

  10. #10

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    اینی هم که شما دادی همون خطا رو میده
    داداش این پروژه کوچیکو برام راه بندازی دیگه میفهمم جریانش چیه

    فکر کنم کد کانکشن استرینگی باید توی config بدی که من هرررررچی کانکشن استرینگ ست کردم باز خطا میداد. وقتی دیتابیس اتچ هست برنامه کار میکنه ولی وقتی دیتچ میشه دیگه اتوماتیک اتچ نمیشه با این کد ها

    http://s9.picofile.com/file/83603743...ttach.rar.html

    اینم لینک فایل پروژه. ممنون میشم کمکم کنید دیگه واقعا خسته شدم

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,854

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    به این صورت قرارش بدید

    string connectionString = $"Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename={Application .StartupPath }\\TestAttach.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    اینو توی قسمت کانفیگ اضاف کنم؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    باز همون خطا رو میده
    Additional information: Invalid value for key 'attachdbfilename'.

  14. #14

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    سلام اقا گرفتم مشکل کجاست فقط یه راهنمایی کوچیک دیگه میخوام
    وقتی دیتا بیس هم توی فولدر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL12.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA و هم توی فولدر debug کنار فایل exe هست همه چی اوکیه وقتی دیتابیس رو دیتچ میکنم و یه بار پروژه رو اجرا میکنم خودش اتوماتیک اتچ میشه
    کانکشن استرینگم این هست
    stringconnectionString = "Data Source=.\\sqlexpress;AttachDbFilename=|DataDirecto  ry|\\TestAttach.mdf;Initial Catalog=TestAttach;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True;User Instance=False;MultiSubnetFailover=False";


    حالا مشکل اینجاست که وقتی فایل های دیتا بیس mdf,log که در مسیر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL12.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA قرار دارن رو پاک میکنم که فقط فایل های دیتابیسی که توی فولدر برنامه قرار داره بمونن اتچ نمیشه بررسی کردم دیدم وقتی اینطوری اجرا میکنم پروژه رو یه فایل log دیتابیس در مسیر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL12.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA ایجاد میشه و فایل mdf,log همچنان در فولدر برنامه کنار فایل exe هستند
    اومدم properties دیتابیس رو بررسی کردم دیدم بجای اینکه ادرس log رو از کنار فایل exe بخونه داره از فولدر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL12.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA میخونه

    Screenshot (16).png

    فکر کنم اگه مسیر این دوتا هنگام اتچ اتوماتیک درست شه دیگه همه چی آروم میشه
    لطفا راهنمایی کنید ممنون

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,854

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    وقتی detach هست چطور Properties ش رو میبینید؟
    از توی مسیر sql فایل ها رو پاک کنید
    پروژه ضمیمه شده مشکلی نداره و بدرستی ثبت میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  16. #16

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    روی دیتابیسی که اتچ شده راست کلیک میکنم بعد properties.

    داداش مشکل همینجاست که توی مسیر sql که پاک میکنم فایل ها رو خطا میده
    فقط هم بخاطر مسیر ldf هستکه عکسش گذاشتم

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    34

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    بک اپ بگیرین و موقع ری استور مسیر لاگ و فایل روی عوض کنید

  18. #18

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    مثل فایل mdf اتوماتیک تغییر نمیکنه
    چون به مشتری بدی برا نصب اون که دسترسی نداره به این کارا

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    34

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    از EF استفاده کردین؟

  20. #20

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه بعد از گرفتن ستاپ

    چطوری استفاده کنم بلد نیستم میشه راهنمایی کنین

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 13:16 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1394, 11:50 صبح
  3. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •